nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Evet beğenemiyorum ve tavsiye istiyorum. Sorun şu ki 60-90 arası müzikleri dinlerim. Rock ve Metal. ama Classic Rock ağırlıklı işte. Her tür müzik dinlerim de ağırlık bunlardadır. Bu tarz müzikyapan grup da şu anda pek yok. Bi yeni The Answer var Led Zeppelin gibi müzik yapan. İşte o tarz 70lerin havasını verecek grup sanatçı biliyorsanız yenilerden yazarsanız sevinirim. PS: Lütfen müzikte 70ler yeniden olmalı yada unutulup ilerlenmeli tartışması olmasın. Topiğimin amacından sapmasını istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Wolfmother var deniyor ama dinlemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 king crimson'ı dene bi..in the court of the crimson king albümünü tavsiye ederim.69 tarihli.sonra rush var.yes falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Yeni demiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 oha harbi..pardon ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 :D Evet yeni istiyorum, eskilerin çoğunu dinledim. Ayrıca dinlemeyenlere de Wishbone Ash öneririm. Harika bir progressive rock grubudur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 riverside var polonyalı.yeni sayılır.iyidir onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Deep Purple - Child In Time dinledin mi bilmiyorum ama dinlediysen bile bu video'yu izle . http://www.youtube.com/watch?v=1KnTAdfdcWI Ian Gillan diyorum . Başka bir şey demiyorum . Nasıl çığırır bir insan bu kadar. Pardon insan değil zaten o :D ( Yeni istemişsin pardon o zaman . Ben zaten 70'ler 80'ler yazısını görünce direk gaza geldim Demekki hepsini okumak gerekiyormuş . Ama video'u genede izleyin :) - ) [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 17:44 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 abi bence mesajın başına yeni gruplar istiyorum yaz..insan bi an eski sanıyo ne varsa sıralıyo :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 riverside candır olum. bi de öeeh denebilir ama hani bi ihtimal the strokes ? hı ? edik : bi de the darkness'ı şiddetle öneririm, 70'lerden 80'lerden bi şey bulamazsan gel söv o kadar da iddialıyım. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 17:46 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 17:49 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 indukti var riverside'a benzer biraz..sonra ayreon var.bazı şarkılarında pink floyd'luk vardır biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Sağolun sırayla bakacağım bu gruplara. Ama daha fazla isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 la ayreon harbi direk progressive rock/metal diyeyim ben ve james labrie'nin yanında güzel insan mikael akerfeldt'in de sesi duyulabilir. bu arada senin sözlüğe gitmeni istiyorum. edik : bizden de çok çok çok ucundan pilli bebek yapıyo, ona da bakabilirsin bi ihtimal sevebilirsin. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 17:53 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 daha fazla istersen last.fm var.orda similar artists olayı var.yazıyosun grubu aynı tarz veya ona yakın tarzlardan grupları çıkarıyo sana.güzel bi olay tavsiye ederim.. edit:banamı diyon lan? [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 17:54 tarihinde, pediculus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Az önce gezerken nette, unuttuğum bir şeyi gördüm. Scoripons'un yeni albümü çıkıcaktı, çıkmış . Demo'lar güzeldi en son . Bence bakmakta fayda var . Her ne kadar Rock Like A Hurricane gibi bir şarkı beklemesemde yıllar sonra yeniden scorpions lafı bile güzel :) Bu arada albümün ismi "Humanity Hour 1" [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 18:00 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Vaay çok severim Scorpions'u. Almak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 80'liler doğdum , 90'lılar ölcem bu gidişle . Senle aynı sıkıntı bendede var . Olmuyor eski grupların üstüne gül koklayamıyorum :) Yeni grupları dinliyorum , dinliyorum en son sıkılınca yeni gruplardan biliyorum ki orda beni her zaman bekleyen vazgeçemediğim 80'li 90'lı serilerim var . Kaçışımı onlara yaparım hep . Aha scorpions'ta onlardan biri . Sıkılmam bıkmam dinlerim . Ama yeni albüm'e bakıyorum şimdide sanki biraz değişmiş gibi , daha bi sert mi yapmaya çalışmışlar sanki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Çok iyi anlıyorum seni.O sound'u tekrar bulmak imkansız ama.Ha diyorsan ki Prograssive rock yeni nesi prog rock gruplarından Mostly Autumn,Riverside,Tool falan öneririm biraz yakındır istediğin müziğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Progresif rock dersen ; Porcupine Tree Progresif metal dersen ; Tool , Opeth yeni nesil sağlam gruplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 3 doors down - The Real Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bence belli bişeye bağlı kalma, bugünlerde 70lerin müziğini yapmak veya havasını vermek mümkün değil, ki bence gerekli de değil çünkü bu zamanda yapılan müzikler bu zamanı anlatmalı. tartışma yaratma amacında değilim ama ufkunu açık tut ve post-rock camiasına bi adım at derim :) bi iki sayfa öncesinde ilgili topicte biçok grup önerisi bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Çok denedim ama sevemedim. O zamanın havası değil sadece olay. Sözler, yapılmaya çalışanlar, müziğin amacı. Bunlar değişti ve hoşuma gitmiyor. O yüzden o zamanki Rock'a ki bence gerçek anlamda Rock'a sadık kalan grup veya sanatçıları öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 benim gibi 60lardan 90lar kuşagına uzanan muzıklerı dınlıyebılıyorsun sadece sende anladıgım kadarıyla. eski grupların yeni albumleri var onları bulmaya calıs scorpions'un son albumu mukemmel dıyorlar keza w.a.s.p. - dominator albumunun şahaneligini ben garanti ediyorum. onun dışında yeni oluşmuş gruplar dıyorsan hard n heavy tadında place vendome var. soora, 90lardan kalma mitch malloy diye bir eleman varki super ötesi bir album yapmış mutlaka dınle dıyorum. album 92' cıkıslı ama mutlaka keyif alıcaksın. ben ne olursa olsun yenı grupları dınlıyemıyorum kanıma işlemiş benım 70ler 80ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Bu arada şarkı güne uymalı demişsinizde ; Geçenlerde yazmayı unuttum . U2 'nun bugün yaptığı savaş karşıtı şarkıların hiç de samimi olduğunu düşünmüyorum . Bu tip şarkıların altında bence kar yapma oyunları var . Şahsen "With Or Without You" "One" gibisinden şarkılar yapsın yeniden ölürüm onlar için , ama hani günümüze uysun diyede . " Savaş kötüdür , insanlar ölür , savaşmayın sevişin" şarkılarıda bir yere kadar , bir yerden sonra sıkıyor :) Evet Scorpions'u dinledim . Değişik olmuş ama kesinlikle dinlenmesi lazım . Bu arada son günlerdeki tek umudum da Chris Cornell geliyormuş . İşallah Kim Thayil'ide yanında alırda "Rusty Cage" " Spoonman" "Black Hole Sun" dinleriz . Hemde Chris kardeş kendi özüne dönmüş olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 led zeppelin classic rock deil ki? audioslave, the killers, carbon leaf falan dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar