Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Theater : Systematic Chaos

kitana

Öne çıkan mesajlar

1 Dream Theater Constant Motion
2 Dream Theater Dark Eternal Night
3 Dream Theater Forsaken
4 Dream Theater In the Presence of Enemies, Pt. 1
5 Dream Theater In the Presence of Enemies, Pt. 2
6 Dream Theater Ministry of Lost Souls
7 Dream Theater Prophets of War
8 Dream Theater Repentance

Tek kelimeyle muhte$em bir albüm , beklediğimize değdi.
Bazı $arkılar ne kadar eski şarkıları hatırlatsada yeni ve dinlemekten kendimi alamadığım çok kaliteli $arkılar bulunmakta.
Ayrıca 29 haziranda yapılacak konserde DT grubu elemanları bu albümü bize canlı olarak tanıtacaklar.
Gidin alın , dinleyin.

Forsaken
The Dark Eternal Night
Constant Motion
In the Presence of Enemies Pt.1

Bu şarkılarıda tavsiye ediyorum , saygılar.

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 12:26 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 12:27 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 12:27 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten kötü bi albüm.yani elle tutulur bi yanı yok.nerde i&w ruhu.nerde awake ruhu..toplasan bi kere baştan sona dinleyemedim albümü.prophets of war direk muse olmuş.forsaken da amy lee ne zaman girecek diye bekledim..tek sevdiğim parça constan motion.o da blackenedin dt versiyonu gibi olmuş..ha ama konsere gidilirmi.eski günlerin hatrına gidilir...
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede kötü bi album.Aralarından bi Ministry of Lost Souls u sevebildim.Onun dısında hepsi bos geldi.Forsaken fena degildi ama malesef o da orta halli kaldı.

Cthulhu I&W'den SFAM a kadar olan degisim cogu fanını rahatsız etmemis tam tersine hayran birakmıstı.Ama (hadi sdoit i de gecelim) ToT dan itibaren gelen degisim o zamanlardaki degisimden cok farklı.DT gitmis yerine farklı bi grup gelmis gibi(en azından bana gore).

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 19:34 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
In the presence of enemies çok rahat hayatımda dinlediğim en güzel 10 şarkı arasına girer. Gitar soloları, unisonlar felan inanılmaz direk.

Fosaken dandik.

Constant motion iyi olmuş baya. Riffler, davul partisyonları ve gitar solosu nefis. Klavye çok pasif kalmış.

Dark eternal night çok güzel ama keşke progresif kısmını kısa kesselermiş(inanamıyorum bunu söylediğime sdfas)

Repentace güzel.

Prophets of war DT nin en kötü şarkısı açık ara.

Ministry of lost souls 2. favorim. Geçişler çok rahat, ensturmental kısımlar mükemmel. 10/10.

Dinleyin ya güzel baya.
Sosyal ağlarda paylaş

dream theater her albümünde farklı birşeyler yapmaya çalışıyor. 20. yılını devirmiş gruplara bakarsanız şu anda kendi içlerindeki problemlerle uğraştıklarını görürsünüz. metallica, fates warning falan doğru düzgün iş veremeyen gruplar şu an. dream theater hala müzik yapmak istiyor ve yapıyorda.

albüm aslında çok güzel. ama biz dream theater'dan daha iyi birşeyler beklediğimiz için bu bize kötü geliyor. başka grup yapsaydı çoşmuşlar derdik. prophets of war gibi dandik bir çalışma içeriyor olabilir ama. müzikalite olarak bence çok güzel.

keza octavarium'da süper bir albümdü. o albümde adamlar çok daha farklı birşey yapmak istemişlerdi ve ortaya yapabileceklerinin en iyisi çıktı. ama ben hala dream theater'ın çok daha iyisini yapabileceğine inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

systematic chaos a diyeceğim bişey yok.dream theater dan kötü bir ürün beklemiyorum ben hiçbirzaman.
tek gıcık olduğum husus roadrunner records a geçtiklerinden sonra tavır olarak piyasalaşmaları.klip çektiler bide saçmasapan.imajlar değişti gereksiz yere.kendi halinde adamlardı bunlar ne gerek var boyamaya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...