Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter transfer edecek realm ariyorum


ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

SWG'nin köklü türk guildi olan FrF, oyuncu kalitesi hayli yüksek, ortamı da güzel olan RAVENFOLDT serverında takılıyor. Rp-PvP serverı olması, WoW'da herkesin şikayetçi olduğu oyuncu tiplerinden bizi bir nebze olsun uzak tutuyor.

Guildde şuan 15-20 kişi her akşam online. Kendi kurallarımıza göre bir üye alım prosedürümüz var. Guildimizin yaş ortalaması baya yüksektir. 29-31 diye tahmin ediyorum. Çok keyifli bir ortamımız mevcut. Toplam guild mevcudu ise +30 diye biliyorum.

Üyelerin levellerı 30 ila 70 arasında değşiyor. Büyük çoğunluğu 55-65 aralığında.

Gelmek isterseniz aşağıdaki isimler ile bağlantıya geçebilirsin.

Zinni
Sufi
Leserre
Andir
Tonguz
Alistar
Thormak
Aiza
Nitya

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 17:47 tarihinde, mirally tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WoW macerama Burning Legionda başladım, bahsettiğin sebeplerden dolayı 10 gün dayanamadan bırakmıştım. Oyun şirin görünse de oyuncular resmen beni itmişi, soğutmuştu oyundan.

1 yıl sonra RP-PVP de oynayan bir arkadaşımızın tavsiyesi ile Ravenholdt'da tekrar başladık, bu sefer önceden tanıdığımız ekip ile..

Yaklaşık 5 aydır bu serverda oynuyorum ve bahsettiğin l2noob ffs wtf tipleri gerçekten yok. Ben daha bu "l2noob ffs wtf" ne manaya geldiğini bile bilmyiorum, 5 ayda da öğrenemedim mesela :)

RP olayında ise RP yapmayanı yuhlayıp kovmuyorlar, bu süre zarfında beceremesem de bi kaç kez RP yaptım denebilir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Estağfirullah ne abisi. Guildde bazı amca ve teyzelerin olduğu söylentisi doğru. Fakat şahsen pek abi/amca/teyze statüsüne girmiyorum.

Bu arada RP serverı sizi caydırmasın, öyle bir zorunluluk yok. Guild içi zaten RP olmuyor hiç. Şehirlerde falan denk geliyorsunuz bazen, isterseniz durup iki laf edebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...