ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Yeni realmlerden soyle nufusu iyi grup bulmasi zor olmayan bir realm ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Boulderfist,Maghterion,Executus etc Ayrıca karater ne gel yanımıza sabah akşam pvp yapıyoruz yenı basladık :p [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 11:20 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Iki kisiyiz biri warrior digeri priest ama level 60 daha [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 13:44 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Dragonmaw DarkElitE guildi bekleriz ;) [spo]Amma reklam yaptım ha :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Boulderfist beklerim bizde lock ve mage 2vs2 yapıyoruz ilersi için çok güzel olur zaten arayış içersindede değiliz arena dısında bir şeye yuklenmiceğiz bıktık artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 SWG'nin köklü türk guildi olan FrF, oyuncu kalitesi hayli yüksek, ortamı da güzel olan RAVENFOLDT serverında takılıyor. Rp-PvP serverı olması, WoW'da herkesin şikayetçi olduğu oyuncu tiplerinden bizi bir nebze olsun uzak tutuyor. Guildde şuan 15-20 kişi her akşam online. Kendi kurallarımıza göre bir üye alım prosedürümüz var. Guildimizin yaş ortalaması baya yüksektir. 29-31 diye tahmin ediyorum. Çok keyifli bir ortamımız mevcut. Toplam guild mevcudu ise +30 diye biliyorum. Üyelerin levellerı 30 ila 70 arasında değşiyor. Büyük çoğunluğu 55-65 aralığında. Gelmek isterseniz aşağıdaki isimler ile bağlantıya geçebilirsin. Zinni Sufi Leserre Andir Tonguz Alistar Thormak Aiza Nitya [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 17:47 tarihinde, mirally tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Söylemeyi unttum Ally oynuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 pvp'den pve'ye veya rppvp'ye falan geçemiyoz di mi. ne tip servera geçiceksek, eski serverımız da ondan olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Hayır PvP den PvE ye geçiş var. PvE den PvP ye yok sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Bizde hordeduz :p pvp/rp serverları nasıl ki ¿ p.s:bu arada selam miral ben deadric ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 mira serverin ismide yanlış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Hmm. Ravenloft? Ravenfoldt? böyle bişey işte bizim server :) Bir kaç arkadaş PvP serverı olan Burning Legiondan geçiş yaptılar bizim servera. PvP'den RP-PvP'ye geçişte sorun yok olmuyor, diğerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ravenholdt mircim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Hah işte o :) Tam dilimin ucundaydı. Gelmeyi düşünen arkadaşlar için tekrar edeyim, gerçekten çok seviyeli ve güzel ortamımız mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bizde ordaydik maghteridona gectik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hazir burda rp-pvp muhabbeti varken sorumu sorayim. pvp e migrate sorunu olmadigi gibi "rp" eki sanirim wow community nin (ozellikle eu) %90 nini olusturan gerizekali lamer coluk cocugu (lolololol l2noob ffs wtf) uzak tutuyor biraz? tavsiye edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 WoW macerama Burning Legionda başladım, bahsettiğin sebeplerden dolayı 10 gün dayanamadan bırakmıştım. Oyun şirin görünse de oyuncular resmen beni itmişi, soğutmuştu oyundan. 1 yıl sonra RP-PVP de oynayan bir arkadaşımızın tavsiyesi ile Ravenholdt'da tekrar başladık, bu sefer önceden tanıdığımız ekip ile.. Yaklaşık 5 aydır bu serverda oynuyorum ve bahsettiğin l2noob ffs wtf tipleri gerçekten yok. Ben daha bu "l2noob ffs wtf" ne manaya geldiğini bile bilmyiorum, 5 ayda da öğrenemedim mesela :) RP olayında ise RP yapmayanı yuhlayıp kovmuyorlar, bu süre zarfında beceremesem de bi kaç kez RP yaptım denebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 benim de hoşuma gider rp ama çok iyi ing olmadığı için biraz çekiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 rp gibisi varmı ama harbiden ing lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 mirally bende ravenholdtayım. eski endless rage simdi anatolia ile birleştikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Boulderfistte Gangstank ismiyle ben varım: Vincenzo ve Valkyrié nickleriyle forumdan Sovereign var Farneze Sheytann Keysersoze diye 3 arkadasımız daha var hepimiz IRL dostuz gelebilirsin ben daha 56 yım 70 olucam 3-4 haftaya. P.S.: bu 2. tankım diğeri lvl 70 alliance, horde rerolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 FrF guildi iyiydi. hatırlıorm =) abim hepsi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Estağfirullah ne abisi. Guildde bazı amca ve teyzelerin olduğu söylentisi doğru. Fakat şahsen pek abi/amca/teyze statüsüne girmiyorum. Bu arada RP serverı sizi caydırmasın, öyle bir zorunluluk yok. Guild içi zaten RP olmuyor hiç. Şehirlerde falan denk geliyorsunuz bazen, isterseniz durup iki laf edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 70 liyim karakteri ben gelicem mirr =) 65 henüz uğraşamıyorum bu aralar bilgisayardan bir hayli uzak kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Uth wow oynuyosun ve bizim serverda değilsin. Olacak iş değil, ben de lvl62yim daha, dediğim gibi guildde 6 7 tane lvl 70 var, geneli 55-70 arasında. Bekleme 70 olmayı, gel hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar