karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Taş gibi bilgisayarda 100 fps elde edemiyorum. Sistem böyle: İşlemci AMD ATHLON 64 X2 DUAL 4800+ (2.5GHz) 1MB 940p Anakart MSI 7260-10 K9N NF550 DDR2 GLAN+SATA 16X 940p Ekran Kartı VGA-SPARKLE, 8800 GTS, 320 MB, 330 Ram 1 GB DDR2 667 MHz x2 Harddisk 400 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB monitör 19 PHILIPS 190X7FB TFT LCD SİYAH M .MEDYA Faksimum 75 fps görüyorum. Ekranın Ekran yenileme hızının 75 Hertz olmasıyla mı alakalı acaba? Eğer öyleyse nasıl 100 yapabilirim? Yapamıyor isem philipse ağır küfürler edebilir miyim? Bir arkadaş dandik bi samsung lcd monitörde 100 fps alabildiğini söyledi. Saat 12de ekonomi finalim var. Tanrım ben ne yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ekran özelliklerinde monitör desteklemiyorsa (70 üstünü)yapmanı tavsiye etmiyorum titremeye yol açar gözünü yorar asabını bozar sigaraya başlamana yol açar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Vsync açık mı? Açıksa alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Abi ben günde 2-3 saat counter oynayan bir insan olarak, isterse radyasyondan mutant etsin, ama bi çaresi yok mu bunu 100 fps yapmanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Vsync ne bre? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Yok onla alakası , hangi oyunlarda 100 fps göremiyorsun nerden esti kızdın 100 fps olayına taktın bir anlatırsan yardımcı olalım şuan sadece tamin yürüte biliyorum(z) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 fps max kaç consoleda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yok artık. 100 tabii ki. Ne yaptın abi o kadar da değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ozaman 5dk 10dk beklersen arkadaşım gelicek senin ibi bir makina toplamıştık ona aynı sorun oldu 70 üstü fps göremıyordu,Ekran kartının güncel driverlarını kurup kendi ayarlarından performansa çevirmiştik düzelmişti deneyip söylersen ve olmazsa 2. çözüme geçelim :D ark geldi = > REFLESH LOCK kuruyorsun hangi çözünürlükte oynuyorsan rate 100 yapıp oyuna giriceksin(girmeden cscicin masaüstünüde ayarlada tam olsun.) büyük ihtimal düzelicek Rehlesh lock ben evimde kullanmıyorum (samsung syncmaster var 753 DFX) ama iş cs olunca çok aptal sorunlardan fps alamaya bilirsin gözünden kaçan ince bir ayardır morel bozma :D [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 11:29 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Neyse, ben ekonomi sınavına gidiyorum sonra hallederim. Sağ ol nomak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Herzaman başarılar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Vsync ile tabiki alakası var. Eğer çok iyi bir ekran kartın (diyelim 8800) var ancak monitörün max. 75 FPS veriyor. Vsync açarsan, oynadığın oyun, kartın ne kadar iyi olursa olsun monitörünün alabildiği max. refresh rate'e eşitlenir (ekrandaki yırtılmaları önler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Tamamda Cs lik sorun değil bende açık(eğer ekran kartı özelliklerinde bashediyorsan 101 fps alıyorum csde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 CS'de Vsync var mıydı, yok muydu hatırlamıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ekonomi sınavına da counter oynayarak girenini ilk kez görüyorum dur bakalım daha neler göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aldın demek bilgisayarı =) hayırlı olsun. neden 100fps istiyosun ki, onu anlamadım? monitörün maksimum refresh rate'inin üzerinde fps elde edersen zaten görüntünün bozulmasına sebep olmaya başlar, diğer arkadaşların dedikleri gibi. hızlı bi şekilde falan yana dönerken mesela bazen ekranda yatay çizgiler oluşur ya, ondan oluyor o. vsync iyidir. ~60 fps'den sonrasını da zaten insan gözü algılayamıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Teşekkür ederim. Yahu nasıl algılamıyor, ben algılıyorum ve cs oynarken çok rahatsız oluyorum fpsnin düşük olmasından. Bu arada sorunu da çözdüm, OPENGL yerine Direct 3D seçince düzeldi misler gibi 100 fps ile oynuyorum. Gene de sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Yahu olmadı direct 3d ile de... 100 fps oluyo ama savaşa girdiğim anda 20 fps... Ne nalet bir işmiş bu ya allah kahretsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 eheh ben yıllardır 20fps ile oyun oynuyorum, dandik ekran kartlarım yüzünden, almıyorlar işte güzel ekran kartları bana:b alışırsın sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Direct3D sadece işlemciye yüklenir o canavar ekran kartının anlamı kalmaz =) o yüzden hiç Direct3D kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Abi böyle de ekran kartının bi alemi kalmıyo ki. En yeni driverları yüklüyorum bakalım ne olacak... 75 fps ne abi 75 ne şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 doom 3 oynarken 15fps alınca seviniyodum bak ben, benim yerimde de olabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ekran kartlarının ayarlarında bişeyleri kapatman falan gerekiyor onun için..eski bilgisayarımda arkadaşım ayarlamıştı bana..msnde görürsem sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 direct3d cpu'ya mı yüklenir?? o biraz yanlış olmuş :) "Direct3D is used to render three dimensional graphics in applications where performance is important, such as games." neyse. sonuçta direct3d seçmen lazım, orası doğru. ama 8800gts ile 20fps alman hiç normal değil. sürücülerdendir diye umuyorum. bi de gözün 75 fps'den sonrasını algılıyosa senin gözler aşmış :) mesela filmlerde bile standart 29.9 fps gibi bişey. yoksa 29.5 miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ekran kartı ayarlarını yapıp düzgünce rehlesh lock ayarlarını yaptıysan sorun olmaması lazım ya kızmaya başladım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar