horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 karpuz olayında, buz olması şart, zira sonuç su olmuyor, küçük küçük parça buz oluyor. sen içtikçe eriyor, leziz oluyor. bildiin şerbet yani. bu tür parça buzlu içecekler çok şahane ben tavsiye ederim. muz olayında, dondurmamsı havayı yakalamak için donuk kullanıyoz. beceremesek bile sonradan soğumasını beklememiş oluyoruz böylece iyi oluyor.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 cips seviyosanız 456 tane dip tarifi yazmıştım ben ekşiye, onlardan kopyalıveriim. tatlı içecekler delikanlıyı bozar ayrıca :P
redge Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: seftalili frozen yaparım, seftali dogrican crushed buz koyucan azcık da istersen absolut apeach, ama tabi yogun kıvamlı bişi olucagı için alkol biraz bayabilir şimcik şurdaki buzları direk bardağamı koyuyosun yoksa blenderamı ayrıca biraz milkshake ve dondurmayla ilgili tarifleri olan varsa anlatabilirmii .Birde sadece klasik absolutle içilcek bişeyler plsss kalın sağlıcakla :) biraz daha tarif paylaşalım iyi rep veririm
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 şimdi yaptım çok güzel oldu: schweppes mandarin, j&b, absolut ve bol miktarda buz. ben votkayı daha çok sevdiğim için onu daha fazla koydum. tadına bakarak yaptım sanıyorsam da ölçüleri şöyle oldu, 0,3 lt schweppes , 0,2 lt abso 0,1 lt j&b ve bol miktarda buz...
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 cacık çok güzel oluyor blenderda(şaka değil)
Öne çıkan mesajlar