Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

San Antonio Spurs-Cleveland Cavaliers 2007 Final serisi

Madcat

Öne çıkan mesajlar

cavs i basarisiz 3luk yuzdesi yakti. Bence serinin 4 macina bakarsak sanssiz olan taraf hep cavsdi. Sanslari biraz yagver gitseydi skor su anda 2-2 olabilirdi ama olmadi sonucda cavs genc bir takim ve onemli bir tecrube kazandilar.
Muhtesem bir takim oyunu oynayabilen ve gercek anlamda takim olan Horry'li Spurs sampiyon oldu tebrik etmek lazim tabii. Spursu de severim ben

Sonucda kazanan ben oldum
Sosyal ağlarda paylaş

balta ya parker,süratı dışında bir özelliği yok.Birde nasıl artık şans mi,topu bırakışta ahenk midir nedir bilinmez turnikeleri çok iyi o kadar.

Hem sevdiğiniz adama gitmiyor diye böyle konuşuyorsunuz diyorsunda abi sende Parker'cisin,Parker'a yapılan yorumları kabul etmiyorsun abi.

Bu seride asıl hak eden varsa Duncan'dir,ama bu sene verselerdi ayıp olurdu artık takıma.Parker hayatı boyunca MVP'yi hak edecek bir oyuncu değildi hiçbir zaman,belki ileride gerçekten hak edebilir belli olmaz.Orta mesafe şutları bile dalgalı bir istatistikle gidiyor,hatta dalgayı geç atamıyor bile çoğu zaman.

[ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 09:24 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...