_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Doğu Batı arasında bayağı fark var ya o yüzden finaller eskisi kadar zevk vermiyor bence.Phoenix-Spurs serisi veya geçen sene ki Dallas-Spurs serisi on kat daha zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ginobili maç boyunca 3 sayı attı ama 3 sayı oyunun kaderini belirledi yine bence parker alıcak mvp yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 amma bayık finaller ya.. 3-0 ne akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 günleri karı$tırmı$ım,ben de bu gece diye bekliyorum töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hehe :) cleveland alsın bu maçı yav uzasın biraz finaller bu ne böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 15 dkk kaldi eki eki eki Cleveland Cavaliers hadi be koçum al şu maçı kupon yatmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 son ceyrekte 4 dakikadır sayı atamıyor sas haha.lebron da kendine geldi öne gecirdi cle yi.hadi aslanlarım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 4-0 mucka Lebron, clecka cleveland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 eh,tebrikler ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 MVP kim oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 uyanamadım gitti maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 3. maçın aynısıydı. Skora bakıp öle çekişmeli geçti sanılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: MVP kim oldu? parker ibnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 sensin ibne, yumuşakça pyroş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 cavs i basarisiz 3luk yuzdesi yakti. Bence serinin 4 macina bakarsak sanssiz olan taraf hep cavsdi. Sanslari biraz yagver gitseydi skor su anda 2-2 olabilirdi ama olmadi sonucda cavs genc bir takim ve onemli bir tecrube kazandilar. Muhtesem bir takim oyunu oynayabilen ve gercek anlamda takim olan Horry'li Spurs sampiyon oldu tebrik etmek lazim tabii. Spursu de severim ben Sonucda kazanan ben oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bırakıcan abicim şansları. san antonio karşısında ne kadar şanslı olabilir ki cleavland? eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 haketti parker ilk iki maçta diğerlerini izlemedim ama oss yüzünden şimdi eva eva eva yapar parker mvp e oldu ohh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ben iki maç alırlar diyodum da süpürüldüler ya olan biz izleyicilere oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ginobili ya... adam cok pis oynuyo ben Liverpool'lu Gerrad'a benzetiyorum Manu'yu çok kritik adam, Parker'dan daha çok o hakketi bence MVP olmayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ya parker hiçbir şekilde mvp olmayı hak etmeyen bir oyuncu,ha hak etse bile tellos'un dediği gibi o takımda Ginobili varken ona vermeleri yalamalık olmuş.İyi sayı ortalaması var diye anca verdiler,Duncan'in çok var diye vermediler onu biliyoruz,neyse geçti artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ya bırakın allah aşkına siz de sevdiginiz adamlara gitmiyo diye bahane aramayın şimdi. ginobili'yi ilk defa mı seyrediyosunuz nedir, gidin önceki senelere bakın nasıl oynamış. bu seride sadece kritik anlarda ortaya cıktı ama parker da aynı kritik anları başarıyla oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 balta ya parker,süratı dışında bir özelliği yok.Birde nasıl artık şans mi,topu bırakışta ahenk midir nedir bilinmez turnikeleri çok iyi o kadar. Hem sevdiğiniz adama gitmiyor diye böyle konuşuyorsunuz diyorsunda abi sende Parker'cisin,Parker'a yapılan yorumları kabul etmiyorsun abi. Bu seride asıl hak eden varsa Duncan'dir,ama bu sene verselerdi ayıp olurdu artık takıma.Parker hayatı boyunca MVP'yi hak edecek bir oyuncu değildi hiçbir zaman,belki ileride gerçekten hak edebilir belli olmaz.Orta mesafe şutları bile dalgalı bir istatistikle gidiyor,hatta dalgayı geç atamıyor bile çoğu zaman. [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 09:24 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 tellos ginobili 3. maçta 3 sayı attı hiç saha isabeti olmadan ne MVPsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 tamam ginobili'yi parker'i sevmediğimizden ötürü aday gösterdim kabul ama Duncan'i vermemek için Parker'a verdiler resmen.Almayı hak etmiyordu benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 final serisinin ilk 2 maçında mükemmel oynadı duncanın o kadar iyi olmasının sebebi parker dı ben 2. maçta MVP olur dedim parker için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar