_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 1 ve 2. sırada kimler var takım olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 portlandla birisi aldı 2 süperstar adayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Seatle'di galiba diğer takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 28inde olcak sanirim draft daha kuralar cekilmedi diye biliyorum nbatv programinda var tarihi http://www.nbadraft.net/ en cok sans memphisin diye hatirliyorum 100/25 cleveland bu sene draft yapamicak butun haklarini baskalarina vermis neticede seneye sas kralligi sonaerecek belki ama yine bati en guclu sampiyon adaylarini barindiracak.billupsin sozlesmeside bitiyormus pek kalacak gibi oynamamisti cavaliers serisinde umarim doguda kalir. clevelandin sole bi guzelligi olabilir detroit billupsi kaybederse cleveland dogunun en iyi takimi olur ve sampiyonluk yuzugu takmak isteyen bir yildizi ucuza kapabilir detroitin webberla yaptigi gibi. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 20:23 tarihinde, fmea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 1. Portland 2. Seattle 3. Atlanta 4. Memphis 5. Boston 6. Milwaukee 7. Minnesota 8. Charlotte 9. New York1 10. Sacramento 11. Indiana (To Atlanta) 12. Philadelphia 13. New Orleans 14. LA Clippers Following is the order for the remainder of the 2007 NBA Draft: 15. Orlando (To Detroit) 16. Washington 17. New Jersey 18. Golden State 19. LA Lakers 20. Miami 21. Denver (To Philadelphia) 22. Toronto (To Charlotte via Cleveland) 23. Chicago2 24. Cleveland (To Phoenix via Boston) 25. Utah 26. Houston 27. Detroit 28. San Antonio 29. Phoenix 30. Dallas (To Philadelphia via Denver and Golden State) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 biri bana şu draftların mantığını anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 draft mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ya cavs lebronsuzda güçlü bir takım felan diyenler basketbol hakkında bişey yazmasın. Bundan 3 sene önce cavs ligin en kötü takımıydı 12 galibiyetmi ne almıştı SaS o sene ligi zirvede bitrdi ve şampiyon oldu. O sezon 1. sıradan draft hakkını kazanan cavs LeBron James i aldı , Ve 3 sene sonra SaS halen olduğu yerde o ligin en kötü takımı ise şu anda onlarla final oynuyor. LeBron cavs a geldiğinde onun etrafına takım kurmaya çalıştılar sakatlıktan çıkan ve ailevi problemler yaşan larry hughes u fln aldılar. Hughes sakatlanmadan önce top çalma kralıydı ve ligin en iyi ön alan savunmacılarından gösteriliyordu. Şu an halen çok iyi bi ön alan savunmacısı ama eski benliğini halen bulmuş değil . İlgauskas ise yaşlı ve ağır orta mesafe şutlarda ritim buldğnda ön plana çıkıyor. Drew Gooden yetenekli bi adam ama çoğu zaman olmayacak işler yapıyor. Pavlovic öle görünmese çok atletik bi adam ama onunda yapacakları çok kıstılı . playofflarda en çok katkı beklenen damon jones hiç yoktu playofflarda ee kim kaldı eric snow mu ? siz eric snowu hiç şu atarken gördünüzmü çok iyi bi savunmacı ama hücumda 4 kişi oynuyosunuz. Daniel Gibson playofflarda ön plana çıkan isim herkes bu çocuğu konuşuyor hücumlarda onun üstünden oynanmak isteniyor fizikli ve tecrübesiz olduğu için ama kimseye geri adım atmıyor eli titremeden şut atıyor. LeBron James çıkınca cavs 7-0 seri yakılıyo diyosunuz daha ne kadar ileri gidebilirler. LeBron james tuttuğu adamı onu tutan adamı dömine ediyor savunmada ve hücumda . Ribaund alıyor ve inanılmaz bi pas yetenği var içeri girdiğinde onu durdurabilecek kim var duncan derseniz bu sene yılın fotosu seçilen fotoğrafı bakın nbade LeBron un duncanın üstünden vurdğu smacı görüp haklısın dersiniz 22 yaşındaki bu genç adam bu takımı dipten alıp buraya kadar getirdiyse kimsenin bişey sölemeye hakkı şu anda ve gelecek 10 sende nbain en iyi oyunucusunu konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 iyi de ben zaten LeBron'a kötü demedim,LeBron'un bu takıma ihtiyacı yok demedim. Benim dediğim bu takım LeBron sahada değilkende bir şeyler yapabiliyorlar.Öyle bir mantık bürünmüş ki LeBron takımın herşeyi,LeBron'suz pas bile yapamazlar. Hayır efendim yapabilirler,LeBron'un etkisi tabii ki tartışılmaz,takımı nereden nereye getirdiği asla tartışılmaz ama şurası bir gerçektir ki Cavaliers takım olarak iyi bir takım. Basketbol asla tek kişilik bir oyun değildir,başarı tek bir oyuncu üzerinden gelmez.Eğer tek oyuncu üzerinden gelseydi geçen sene Cavs,Detroit'i elerdi. Bu sene herşeyiyle geçen seneye göre daha güçlü bir Cavaliers var.Daha oturmuş,kendine güvenen bir takım var çünkü.Kişisel yeteneklerde azda olsa gelişme var bazı oyuncularda,yeni oyuncularda gerçekten iyi. LeBron bu takımın süperstarı olabilir,çıkıp 40-50 atıyor olabilir ama arkasındaki adamlar olmadan ne kadar yapabilirdi bunu ? Basketbol bir takım oyunudur,takım birlikte oynarsa başarı gelir,bir oyuncunun eliyle değil.LeBron harika bir oyuncu olabilir,izlerken zevk alıyor olabiliriz ama takım,takım,takım. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:27 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 eric snow ya =) %50 nin altında serbest atış atan oyun kurucu , akıllara zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bu gece serinin 3.maçı var bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ilk 2 maça göre daha heyecanlı geçmesini bekliyorum bu yüzden tekrarını değil canlı canlı izlemek istiyorum, sabah 9 da dersim olmasına ragmen izliycem. detroit serisinde kendi evinde coşup seriyi almıştı cavs bu yüzden yine aynı şeyi yapmak için ugrasıcaklar, ben yine de spurs'un seriyi coktan kazandıgını dusunsem de bu mac zevkli gecicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 10 dk kaldı ben nevale hazılıyayım maçı izliyem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Eee hadi başlasın artık yayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 dr j. amma yaşlanmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 evet ya ama erving ya adam hala filinta yemin ediyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 çok donuk geçiyor maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ve sa aldı 3-0 oldu artık sa şampiy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ayrıca gooden'in ensesinde bulunan 3. bir koltuk altı kılı nedir çözebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 off yazik oldu ya uzuldum resmen. super cocugumuz gibson 5 uclugunden birini soksaydi... hakem son saniyede faulu verseydi.. LJ nin 4 atisinda top potanin icinden cikmasaydi.. Eric snow biraz daha sure alsaydi.. Hersey bambaska olurdu ama se-sa ekleriyle bu is olmuyor :) Guzel macti ama cleveland in kazanmasi izleyiciler acisindan daha guzel bir seri gecmesini sagliyacakti. Seri bitti gibi birsey. 2 yil once Red Sox'in yaptigini Cleveland yapabilir mi? bence yapamaz. Zaten amerikan pro liglerinin (nhl beyzbol american football nba vs.) butun tarihinde 3-0 dan 4-3 u yakalama durumu 3 kez gerceklesmis ki bunlardan 2si cok eski zamanlarda biri de Red Sox. Seri bitti diyebiliriz. Spurs cok deli savunma yapiyor. Ayrica muhtesem ucluleri `parker duncan ginobili` durunca da ortaya cikan sayi ureten elemanlar takimlarinda mevcut. E ayni seyi cleveland icin soylemek cok guc. Neyse Cleveland onundeki 2 maci kazanabilirse ki gercekden cok guc bu moral bozukluguyla, seriye biraz heyecan gelebilir. Yine de Lebron in takimini buralara getirmesi ustune ustluk tam bir sisko sa**k siyahi bir antranorle bi takimin buralara gelmesi iyi birsey tabi. iyi macti uyandigima degdi. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 08:24 tarihinde, rLx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ırkçılık yapmayalım.ben de ırkçıyımdır biraz ama böyle ortada söylenmez böyle laflar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ince ayar cekiyor san antonio soyle bosa takmayip 4. maci da almalari lazim ki bu kadar bombos final serisi fazla uzamasin, yazik uykuya falan final hurmetine izlenen seriye bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 mvp parker mı olucak duncan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Duncan hak ediyor bana kalırsa ama Parker'a verirler.Duncan'da çok var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ginobili yi tokatladılar dün ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar