kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 cleveland buraya şansına çıkmış bir takım bence, kadroda lebron james'ten başka bir adam yok hakkaten rezalet ötesi ara sıra gibson parlıyor ama o da çaylak daha, SA spurs kesin alır kupayı imkanı yok cleveland'ın almasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Parker pwnz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 katılıyorum parker ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ben hala ümitliyim cle den dünkü maçın tamamını izlemiş ve lebron un rezalet oyununu(4. çeyrek haricinde) görmüş olmama rağmen. cleveland 2. maçta çok farklı oynayacaktır, daha ilk finalleri biraz zamana ve kafayı toplamaya ihtiyaçları var. Gibson mvp olsun kampanyası başlatıcam adam biraz daha böyle oynarsa bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 lebron adam gibi oynasaydı yenerdi cleveland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ilk çeyreği izledim parker ownz,pwnz, vs vs.. go sas go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 maçı şimdi tamamıyla izleyebildim.. gibson çok kral bir çaylakmış bunu gördük bu maçta.. ayrıca varejao detroit serisindeki savunmasının daha üstünde oynayarak duncan'ı baya bi zorladı. ama tim duncan yine double double'ını yapmış 24 sayı 13 rebound.. :D lebron'un 3lükleri çok geç gelmiş çevirebilirlerdi maçı ama sas çok daha tecrübeli bırakmazlar artık.. muhteşem üçlüyü seyretmeye devam edin.. :D Tim duncan,Manu Ginobily ve Tony parker.. ps: söylemeden edemicem ben ciddi ciddi robert horry'den hoşlanıyorum çok kral adam ya.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 noluyor lan ? sezmiştim bir nonoşluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Robert Horry ve Bruce Bowen'ı sevmeyen ölsün zaten. görev adamları ikisi de.Öyle oyuncuları çok seviyorum.Seri 4-2 biter Spurs şampiyon olur demiştim ben yine tekrar ediyorum.Cleveland'ın San Antonio da maç kazanması epey zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Horry neyse de Bowen'i hiç sevmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bowen ı sevmeyen ölsün keşke biraz daha genç olsa idi de biraz daha ondan defans nasıl yapılır bi süperstar nasıl bi maçta sahadan silinir izleseydik ben sistem takımlarını çok seviyorum buna mütabıkende bowen ve o tarzda adamlara hastayım avurpada da ona benzer eddie basden paplokuas ve diamantidis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Bu seri clevelandla geçmeden önce 2-0 olcağı kesin.Ondan sonrasını kestirmek güç ,detroit karşısında da 2-0 da gelip almışlardı lebron ve arkadaşları.Genede Spurs çok kurt bir takım şampiyonluğu vermezler. Takımlara baktığımda ise ginobili'nin sahada durmadığı her an bence spurs için zarar , kariyeri tartışılmaz çok büyük bir oyuncu ginobili İlk maçta spikerlerimiz eskiden tony parker'a yaptıkları muhameleyi ginobiliye yapmaya çalıştılar ancak çok gereksizdi zaten ginobili ikinci yarı gereken cevabı verdi. Cleveland'da ise lebron bu kadar kötü oynarken bile maça tutanabilmeleri güzel birşey , kadrolarının çok da zayıf olmadığını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bowen iyi adam da bana çok itici geliyor sevmiyorum hiç ama oyununa laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ben de lebron u severdim, geçen seneki allstar maçından beri küsüm ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 o değilde; http://www.ekolay.net/haber/Haber.asp?PID=65&HaberID=482813 bu haberden sonra Parker sahadan silinir eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ahah=) zaten bende ilk maçındaki performansını eva'dan aldıgı dopingden olduğunu düşünüyodum, aklı orda kalır bencede yarın bitik parker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 eva gibi sevgilim olcak her maç 30 sayı 10 asist üstünde oynarım :D tonyy sevgilim güzel oynarsan akşam sana sürprizim var ;) yeni aldığım geceliği gördün mü aşkım ;) tony maça uaaaarrghh şeklinde çıkar ve geçen günkü gibi oynar tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 tony baştan almış gazı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 dostum resimler süper de videosu yok mu bunun? +rep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 beyler tony parker evlenene kadar eva dan gaz alamaz çünkü evlenene kadar sex yapmayacaklarmış eva öle dedi. [spo]Edik:bana gelecek eva o yuzden dsafasf[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bu sabah 04.00 te değil mi maç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 lucifel yok öyle bişey heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 öyleymiş evet son bi kaç ay yokmuş galiba bi adet daha önce yapıyorlardır kesin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 performans artar öyleyse. motivasyon birşey, enerji herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar