Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Blgisayarımdaki hd'lerden birini ftp olarak pati halkına açmak istiyorum - insanlar çizgiroman, e-book arşivimden yararlansın diyerek. Nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Firewallı kapa. Ftp server programlarından birini bul ve kur (bkz: google). Sonra port falan acman gerekecek onlarıda yap. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 http://www.softpedia.com/progSearch?src=ftp%20server Alttan order by downloads desc de. En çok kullanılanı çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kaç kb/s ile up yapabileceksin birde manga var mı manga ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 günde 500mb den fazla upload yaptığım olmadı şimdiye kadar. 15 ile falan yollayabilirim. manga üç dene var.Samurai Champloo, Cowboy Bebop, Anne Freaks yani herkez sadece okuyacağı sayıları indirirse , kimse arşivcilik oynamazsa sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 server host'a gireceğim ip'yi nerden öğreneceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 localhost ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 calıştır>cmd> ipconfig değil mi? ip servera bağlanabilmemiz için gerekli olmıyacakmı ki? localhost değil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ftp yerine pws vardı(personal web server) win98 cdsinin içinde vardı kendi serverini kuruyor, klasörüne dosya bırakıyosun indirmeye izin veriyor, sadece localhost içersine erişim izni veriyor c: filan giriş izni yok alternatif en azından bi de bişey sorcam başkası senden upload hızın kadar mı dl edebilir en fazla çoklu bağlantı olursa bu hız dl eden kişi sayına ayrı ayrı mı izin verir yoksa herkes toplam hıza göre pay mı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 herkes paylaşır. Eğer herkes sadece okuyacağı şeyi indirir - abanmazsa sorun olmaz ama - zaten kaç kişiyiz ki surada ingilizce çizgiroman okuyan bilgisayarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 IP adresin statik mi ki? Bana sorarsan gmailde bir hesap açıp dosyaları oraya yığdıktan sonra insanlara şifresini vermek bile evdeki makinaya FTP kurmaktan daha pratik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 40 GB kadar dosya var. asır sürer upload etmek bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Sen onları gönder ban üniversiteden upload yaparım rapid account'a. Premium puan gelir, sonra sömümürüz beraber : p Asıl soruya gelince; Sabit bir ip adresin olsa da olmasa da gidip http://www.no-ip.com'dan bedava bir adres alıp, gerekli programı bilgisayarına kur. Ücretli/ücretsiz bir FTP server programı bulup onu da kur, ayarlarını yap. Paylaşacağın klasörü seç, şifrele vs ... Zor değil fakat denediğim bir çok FTP Server pek işe yaramaz çıktı. Bullet Proof FTP Server kullanıyorum ben localhost'da. Modemin router'a sahip bir modem ise 21 nolu portu kendi bilgisayarına forward et. Bir çok yerde ya da modeminin manual'ında nasıl yapılacağını bulabilirsin. Bir de netlimiter tipi bir program ile limitle tabi upload'ını ki seni etkilemesin çekilen dosyalar. Bundan sonra tek yapman gereken no-ip.com'dan aldığın adresi dağıtmak. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Kitap listesi hazırladım. sonra tüm kitapları pdf yapıldı. İnternetten - sağdan soldan tüm eksikler tamamlandı. elde 9000 küsür pdf formatında sci-fi/fantasy var. 3000 küsür de crb ya da cbz formatında çizgi roman var. Şimdi bu söylediklerinizi beceremedim. Bana bir program hakkında ayrıntlı bir tutorial yazmanız gerekecek. Basamak uygulayınca ftp açılacak. ebooklar: http://sharebee.com/27bb9b71 çizgiromanlar: http://sharebee.com/452f5b04 [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 11:30 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sen (her indirmek isteyen x dosya sayısı) kadar upload yapacağına git rapide filan upload et, hem sen gereksiz upload yapmış olma, hem de millet rahatçana indirsin.. kendine de bir site yapıp, linkleri orada yayınla istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 45 gb upload edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 e millete ftp açınca 45 gb hatta daha fazlasını upload etmeyecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ya kaç kişiyiz burada - patide ilgilenenlere şifre vereceğim. Herkes okuyacaklarını indirirse sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 http://sourceforge.net/projects/acftp/ <---- ftp server ben isterim şifre :D çizgi romanlardan bazıları ilgimi çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 nasıl kullanacağım? edit:konsolmuş bu. beceremem ben bunu [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 14:21 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 konsol olmayan server bulamazsın. belki vardır da, saçma olur. server dediğin az kaynak kullanmalıdır, bu yüzden visual interface olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 eğer bilgisayarında web server fln varsa, php arayüze sahip bir server buldum http://sourceforge.net/projects/phpftp/ [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 14:28 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 BulletProof FTP ? Söylemiştim daha önce de, niye sallamıyonuz beni : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar