Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

website

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel tasarımı felan ben beğendim de siyah-beyaz yerine soğuk renkler kullansaydın daha değişik ve güzel olurdu bence :)[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:

Cizimleri Map yapip kullanma fikri cok iyi ancak html daha efektif olarak kullanilabilirdir, mesela resmin tam olarak ortalanmamis olmasi beni cok rahatsiz etti asagida ki kod'u kullanmani tavsiye edebilirim.

Bunun disinda cizimlerin kalitesi tartisilmaz, bakabildigim kadariyla kendine ozgu bir tarama bicimin var, cok basarili geldi bana. Photoshop ile renklendirme hakkinda tutorialleri okumani tavsiye edebilirim, bu cizimleri bilgisayarda cok cok daha guzel hale getirebilirsin.

Bütün olarak site basarili, tebrikler.

Mesaj tarihi:
dom, teşekkürler, sanırım artık ortalandı.
dragonmax, aslında yapmayı istediğim de buydu, sade ve durgun bir atmosfer...ama acaba çok rahatsız ediyo mu?
gilean,sağol
Mesaj tarihi:
dilosh senmisin asl neydi ?
*!çapkın mode on :p*[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 08 September 2003 15:05 tarihinde demiş ki:
said:
arcane:
ha geocities sux orası ayrı

az önce geocities e kaldım iyi mi , peeh![hline]Stick me with pins
Peel away my skin
Pluck out my eyes
I can't stand to see you die
Mesaj tarihi:
gayet guzel olmus.
sadece amaca yonelik olmasi hosuma gitti benim, hic bi gereksizlik gormedim.

dizayndan pek anlamam ama bu tarz bi site icin en uygun tarzlardan biri bence.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
  • Yeni Oluştur...