GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 şimdi, sizden ricam, şu siteyidizaynından, içindeki resimlere kadar eleştirmeniz... iyi / kötü - özellikle kötü - ne düşünüyosanız söyleyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 güzel tasarımı felan ben beğendim de siyah-beyaz yerine soğuk renkler kullansaydın daha değişik ve güzel olurdu bence :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 :) heh, aslında bu sadeliğin nedeni,daha önceki sitelerde hep ya sıcak,ya da soğuk renkler kullanmamdı..biraz değişiklik yapmak istemiştim... sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Cizimleri Map yapip kullanma fikri cok iyi ancak html daha efektif olarak kullanilabilirdir, mesela resmin tam olarak ortalanmamis olmasi beni cok rahatsiz etti asagida ki kod'u kullanmani tavsiye edebilirim. Bunun disinda cizimlerin kalitesi tartisilmaz, bakabildigim kadariyla kendine ozgu bir tarama bicimin var, cok basarili geldi bana. Photoshop ile renklendirme hakkinda tutorialleri okumani tavsiye edebilirim, bu cizimleri bilgisayarda cok cok daha guzel hale getirebilirsin. Bütün olarak site basarili, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 fazla durgun hemde çok fazla[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bence bu kadar sade olmasına rağmen çok güzel..hatta baya güzel..tebrikler..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 dom, teşekkürler, sanırım artık ortalandı. dragonmax, aslında yapmayı istediğim de buydu, sade ve durgun bir atmosfer...ama acaba çok rahatsız ediyo mu? gilean,sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bence etmiyor, gerek dizayn gerek resimler herşey çok yerinde ve hoş , ha geocities sux orası ayrı :)[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Kizin cizimleri (kiz dedim DIlosh's Website diyo :)) son derece guzel sitenin dizayni ile de uyumlu, super olmus bence, ortalaman da guzel olmus.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: arcane: ha geocities sux orası ayrı Cok hakli[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: Volfied, 08 September 2003 15:04 tarihinde demiş ki: Kizin cizimleri :D ehuh,saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 dilosh senmisin asl neydi ? *!çapkın mode on :p*[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 cık cık : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: Volfied, 08 September 2003 15:05 tarihinde demiş ki: said: arcane: ha geocities sux orası ayrı az önce geocities e kaldım iyi mi , peeh![hline]Stick me with pins Peel away my skin Pluck out my eyes I can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 guzel olmus ama main'deki menude bolum isimleri yazsa daha hos olurmus[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 gayet guzel olmus. sadece amaca yonelik olmasi hosuma gitti benim, hic bi gereksizlik gormedim. dizayndan pek anlamam ama bu tarz bi site icin en uygun tarzlardan biri bence.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 iyi iyi resimlerde güzel tebrikler kardiş:) ama sanki böle ..........:)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ama sanki böle...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 çok güzel dilaracım(nasıl sallıyorum yalnız). çizimler de güzel. yalnız menüyü birkaç split öğeden hazırlamış olsan çok daha hızlı yüklenirdi.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 09 September 2003 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yalnız sölemeden edemiycem bana sanki gustav klimtten de çok hoşlanabilirmişin gibi geliyo. benden söylemesi.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 a bi de joe sorren...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 şu split öğelerden hazırlama olayı... nasıl yapıcam?:) isimlere gelince, teşekkürler, araştırıyorum hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Contact bölümündeki fontlar.. Değiştirmemekte kararlı insanlar var etrafta. Cık cık (-: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 :) onu hallettim çoktan...hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 http://www.geocities.com/dgregowich/archive/digitalart/onlyindreams_c.JPG nedense hoşuma giştti bu hoş bişi böle :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar