CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Çorluda 1 damla yok. Güneş var hava sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 gece ankara'dan gelirken gerede de bolu'da hayatımda görmediigm bir yagmur vardı.yani koskoca jip su birikintilerinden kaya kaya gitti sora istanbula geldik.hava cok güzeldi.sabahta patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yağmur yağarken acayip terliyorum neyse ki fark etmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 izmir'e de bekliyoruz.en azından ders çalı$abilmek için havayı biraz serinletsin o da kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 esas ankara'ya bekliyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yagmur fena yagdi bea:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Antalya'da da hava kapalı ama yere düşen bişi yok, yağıyodur belki yukarılarda yere düşmeden kuruyor, öküz gibi nem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ya güzel oluyo böyle yer saat verip yağıp yağmadığını söylediğiniz okula gitcem motosikletle ama ıslanmakta var otobüslede gitmek koyuyo dk skor vermeye devam ederseniz güzel olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Sabah koştura koştura -sinirli bir şekilde- sınava giderken kafam yağdı, sinirimi aldı biraz. İyi oldu iyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 çok romantik yağdı be burada.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 biri bizle oyun mu oynuyordur nedir yağmur başladı eve döndük girdiğimiz gibi durdu,arkadaşı aradım hadi çıkalım dedik,çıktık ilerledik biraz evden yine başladı.Kesilir diye yürümeye devam ettik,allahım daha da şiddetlendi.Elimde dönem ödevim yürüyorum okula gideceğiz açıklık var dedim hızlı geçelim şimdi cenabetiz kesin hızlanır,açığa çıktığımız gibi dolu gibi yağmaya başladı yağmur... Okula girdik hemen hocayı sordum yok dediler dışarı çıktık baktık yağmur kesilmiş bile.Oradan gittik içmeye,içe içe gezdik neyse ki yağmadı,yağsaydı cinnet geçirirdim her halde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 izmirde sabahtan beri sıkıcı bir hava var.. yağsa da kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar