bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 valla benim bi kız arkadaşım var. Otobüste ufff bana ne oral yaparım erkek olsaydım , bacakları çok taşmış iyi mal var gibi cümleler kuruyor. ki bunlar patinin kuralları çerçevesinde yazabildiklerim Ben korkuyorum bazen yanında.Genelde cevabım bak ben o pozisyonu hiç düşünmemiştim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Puahaha =)))) Helal ona demek öylesi de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ahaha karikatür süpermiş. :D Ben açıkçası erkeklerin bile küfürlü konuşmasından rahatsız olan biriyim, bayanlar bu kaba hareketleri yapınca yerin dibine giriyorum; yakıştıramıyorum böyle narin varlıklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 gereksizlik hele kızların erkeklerin yanında küfür etmesi daha gereksiz hele ilk tanıştıgınız biri varsa ortamda daha gereksiz sevmiyorum küüfür etmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 küfür etmek güzeldir. ben seviyorum küfretmeyi eğlenceli oluyo =) ama ailemin yanında hiç küfür etmedim.Bi maçta babamlayken etmişimdir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ben de etmedim küfür. Ben de sevmem küfü etmeyi zaten. Bayanların yanında küfür ediliyor değişik ortamlarda Hatta onlara da ediliyor =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 tolerans güzel bişi tabi gidersin arkadasını yanında ( kız ) lanlı pçli vs. konusursun, kıza da dinler garipsemez, illa onunda öle konusması gerekli degil, ideal kız tipi budur bence. ha hayvan gibi konusan arkadaslarım da var, topluluk icinde utanırım kendilerinden :) ha ornek vrdigim gibi toleranslı, kufuru sindiren arkadaslarım var, en kıvam ha bide enteresan boyutta "kitten" mod arkadaslarim var, sktr dedigin zaman ( kıza degil tabi, bi olay anlatırken veya tepki verirken ) kız sana şok geçirmiş halde bakıyo, bunu da sevmiyorum [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 18:22 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 dengeli olmalı. kişiden kişiye göre değişir. ama yeni girdiği bir grup insanın içinde (kızlar da var tabi) direk olarak ağzına gelen küfrü eden erkekleri dövesim gelir. hayır sadece kendini değil orada o samimiyette olmaya kız-erkekler olabilir, ona düşmez samimiyetin seviyesini ayarlamak. ondan oturup kalkmasını bilen biri olduktan sonra, yeri gelir topluca küfür edilir, ya da asla hiç dünyada küfür yokmuşçasına yıllarca küfürsüz bir ilişki sürdürebilirsin. önemli olan ayarlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ben tam aksine, küfürlü konuşupta yanında kadın olunca "aaa pardon" diyenelre kıl oluyorum böle ayrımcılıklara gerek yok ne kendini rahat ettiriyosun böle hareketlerle nede kadınları. ya toptan küfür etme ya herkezin yanında et. nedir bu ayrımcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar