Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Hesap dondurulduktan ne kadar sonra siliniyor, veya siliniyor mu? Yasayan eden oldu mu bu durumu? Benimki biraz uzun bir sure olacak gerci onumuzdeki Eylul gibi actiracagim tekrar hesabi herhalde, bir 8-9 aylik frozen sureci olmus olacak da, gitmis midir karakterler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 gitmez aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 1-2 sene mi ne blizzard garanti veriyor silinmeyeceğine ama silinse bile geri vereiyorlar ki silinmiyorda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 sen bilerek silsen bile mail atınca geri veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Silinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 eskiden 6 aydan sonra silinmeme garantisi veremiyoruz arkadasim diyolardi.cemin warrior gitti işte usteki oyle 1 sene olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Öyle birşey varsa çok saçma resmen karakteri sat diyorlar milyonlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yok oyle bisey, geri gelirsin diye karakterlerini sakliyoruz diyo cancel ederken acc.u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Niye bıraktın diye de soruyorlar ama yazıyorsun yer yok diyor, güven olmaz bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 az isim var, sonra gelicem demek lazim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 tekrar başlamak istediğin zaman karakter silinse bile eş bir karakter veriyorlar diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 karakter 1 yılı aşınca evine siyah takım elbiseli adamlar gelip hafızandan siliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Aha penth tekrar başlıyor gazgazasads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hahah gnoem warriorumla takilirdim diyodum da horde mu denesem biraz : ) tesekkurler cevaplar icin iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Silinse bile GM'lere ticket atıyorsun geri alıyorsun karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 blood elf paladin açmanı bekliyoruz penth female Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Burda başka amaçlar seziyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 penth başla tekrar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 baslicam baslicam da iste eylulde anca euheh valla BE Paladin cidden cok cekiyo beni de, ama simdi supporter olursam ben kasarim raidler raidler diye, o isin de sonu Nihilum, cope atmak icin fazla guzel bi yasantim var : P Valla iki ucu boklu degnek raid yapsan bi dert yapmasan bi dert, bakalim yahu. Daha cok var zaten eylule kadar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 benim healbotum ol arenalara akarız (gerçi eylüle wow kalmaz heralde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar