Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ulan valla kullandırtmaz adama kopya yazılım :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 aehuh süper :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Çok iyi hatırlıyorum eski bi bilgisayar dergisinin verdiği cd nin üzerinde İzinsiz kopyalayanın boyu posu devrilsin yazıyodu.[b/] Derginin adını hatırlayamadım cdleride karıştırdım ama bulamadım ..[hline][b] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 e yuh[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Gameshow olmasın?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 *!Yarılır *[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... [Bu mesaj Saeros tarafından 03 October 2003 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 LOL[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Doğru gameshow olabilir PC magazine fln deildi ondan emini chip de deildi bide pc world deildi Geriye kalanlardan birisi işte Level da deil bu arada =)[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Eet dier çekmeceye baktım GameShow dergisi aynen yazıyorum cd üzerinden. Bu Cd'nin telif hakları Kamer yayıncılığa aittir. İzinsiz kopyalayan Allah'ından bulsun. Sadece bir virus killer programı tarafından test edilmiştir.(ama son versiyonu) [hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 puahah. en güzeli buydu ya. En sonunda allahı da karıştırdılar ya yani ne diyim. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Eet ben boyu posu devrilsin yazdığını hatırlıyorum Hala elinde olan warsa buyursun yazsın neşemizi bulalım :p[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bendeki bi CDde de bu var :) - Bu CDnin telif hakları Kamer Yayıncılığa aittir. İzinsiz kopyalayan Namussuzdur. Ayrıca her türlü virüs testinden geçmiştir, hijyendir, içiniz rahat olsun![hline]Ghost of The Navigator [Bu mesaj AutolycuS tarafından 04 October 2003 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar