ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 salı iyidir.. pazartesi gelemem * ponponunu sallar * Pa Pa Ti Ti Pa Ti Pa Ti.. Wuuuuu... * atlar zıplar oraya buraya * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ya arkadaşlar kim hangi gün istiyor yazsın bana hepsi uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Halı saha maçı yapacağız, daha tarih belli değil. Belirle bir tarih, gelebilenler gelir, gelemeyenler gelmez. Yeni topic açarsın belirlediğin tarihe ait, daha önce bakanlar da "17 Haziran'da gelemem" diyerek bakmamazlık etmezler. Tarihe uymaya çalışsın insanlar, yoksa tarihi insanlara uydurmaya çalışırken söz konusu tarih gelip geçiyor şekil A'da görüldüğü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 herkese merhaba. baktım ben halısahalara dün ama bugün nete girecek fırsatım oldu,olsa da bir şey değişmeyecekti,2 halısahaya baktım ben altunizadede,vezir bir de otobüs duraklarının üstündeki parkın üzerindeki bir halısaha daha var,sordum,kapora istediler. ben açıkçası bu halısaha buluşmasının yalan olacağı fikrini savunup,dileyenlerle bir kadıköy buluşması yapabiliriz derim . biz bir kaç arkadaşla buluşucaz zaten ama isterseniz buluşma yaparız,saat de belirleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 olur ben warım....yarın olmasın(salı) cuma olmasın....cumadan sora hiç olmasın yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Nası yaa? Maç yok mu şimdi? said: aktiftablet üye [şikayet et] § 15 Haziran 2007, Cuma - 16:09 [ güncelle ] [ özel msj ] MAç sırasında ilginç olabilir, ama ayarlayamıycak bunlar bu işi.. (gaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Nasıl olmaz lan.. ggrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar