eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ya stadın yanındaki yerin numarayı bulamadım ben araştırsanıza tam adını bilsek 11811 söyler ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 8-9 iyi ya ooh şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 stadın yanındaki halı sahanın numarasını bulsun birisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Öhm Ben Yalan Oldum...Çok İstiyodum Harbüki Gelmeyi Ama Gelemiyecem. 15inde Şehir Dışına Çıkıp 21nde Gelcem...Tuh Rezillik Bi Daha Yapın Lan Şu İşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: 8-9 iyi ya ooh şahane değiştirmeyin abi saati,gelemem yoksa =P buluşmayı ayarlayın kadıköydeki maç öncesi saat kaçta olucaz ? eagle_dnz,in trust we you abi,sen bulursun. saha kenan evren hadi bakalım. takımları da geleceklerden as yedek bi ayarlayıversek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 malik eagle_dnz ve hymnofchuckla aynı takımda oliym de gerisi ne olursa olsun hadi koçlar.kenan evrendeymiş sanırım maç bence özgürlüğe almaya çalışın çok daha ucuza çok daha iyi bir sahada oynamış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ayırtmak lazım ben numrasını bulamıyorum halletsin biri ayırtmadan nereye gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yokmu halledebilcek ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tam ismini bulsak 11811 den alırız ama bulamıyorum bilen birine sorsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 nereyi ayırtmaya karar verdiniz?özgürlük parkıysa ben gidip halletmeye çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 fb stadı yanı kenan evren lisesindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hmm onun bir adı var mı bilmiyorum hep kenan evren diyip geçiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Kenan Evren Halı sahası olablir mi adı? Gugıla sordum öle dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 11811 den denesenize numarayı söylesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ya nerde saat kaçta onu anlamadı ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 arkadaşlar beni hallettiğiniz zman c.tesi akşamdan yada pazar sabahtan arayınız :) [spo]0 535 335 00 50[/spo] pazar gecesi evinin kapılarını bana açan bir anadolu yakasında yaşayan şahsiyet bir adet olmega gold tekila kazanacak benim yanımda =) [spo](kapısını bana açsın rüşveti kapsın)[/spo] maçtan önce, maç sırasında, ve maç sonrasında içmek isteyen içer istemeyen içmez kanımca =) haberdar ediniz plz :p imza Ailenizin Forveti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 MAç sırasında ilginç olabilir, ama ayarlayamıycak bunlar bu işi.. (gaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 saha ayarlanamadı galiba henüz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Halı sahanın telefonları: 0216 418 63 22 - 0216 330 15 17 Ayrıca ayın 17'sinde, 23.00 - 00.00 arası dışında doluymuş, turnuvası falan varmış sanırım, gene de bir arayıp konuşun isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 eagle nerdesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Yahu şart mı 17si? Pazartesi yapalım. İlla össnin hemen arkasndan ekşına mı girmek lazım? Bence Össden sonra eve gidin, moral bozukluğunu bi atın üstünüzden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bnde moral bozukluuu olmicakki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 abi arayın halledin işte herşeye eagle nerdesin olmaz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Gencolar , benim moralim acaip bozuldu ya gelemiyebilirim gerçi şükrüsaraçoğlunun arkasında oynarsanız mutlaka gelirim, hiç olmadı seyrederim yani,hayatımın ilk finaline girdim oda büt ya ben bu ilker yasinlikle kesin birini sakatlarım o gün, ilk girişte zarı delmek gibi bişe oldu bu :( direk battım, aslında cok isterdim kutulu ve malike bel kırıcı çalımlarımı atarak onları havadan seyretmek ama olmadı işte olmadı olmadı :( gönlüm yeşil atlet giyen takımda başarılar bol eglenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 beni silin seyirciden. çok güzel bi mazeretim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar