Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 haziran öss sonrası 1. uluslararası paticik halısaha toplaşması (istanbul)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gelirim ben de

edit: moda olabilir, kenan evren olabilir, bostancı olabilir gösteri merkezi ilerisi aklıma gelenler bunlar

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 16:37 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
katılanlar:

boğaç
CthuLhu
aktiftablet
malik(%55 :p)
spidee
rap_antikor
eagle_dnz

seyirci:

ghost_boo

anadolu yakasında idealtepede benim hep gittiiim bi saha war suni çim(halı olmasın lütfen)...ama avrupa yakasında yapalım diosanız siz belirliceksiniz...
Mesaj tarihi:
katılanlar:

boğaç
CthuLhu
aktiftablet
spidee
rap_antikor
eagle_dnz
sheref
sturm
hymnofsnuk
tellos
mandoo

seyirci:

ghost_boo

2 kişi lazım....ben 5-6 veya 4-5 düşünüorm he çıkışta gidip içicez diyosanız onada warım...öle olursa daha geç yaparız...öss gecesi çnkü kesinlikle bar party bşiler yapmam şart =)

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 18:24 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
moda moda oylama yapılabilir ama anadolu yakası ve moda daha uygun gibi

bide modaysa 7şerlikten olsun büyük saha

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 18:48 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
7şerlik, 6şarlık olayını toplanan adama göre ayarlıycaz. Şimdilik 12 kişi bile yok.

Moda'daki saha nerde bilmiyorum. Gerçi hiçbi sahanın yerni bilmiyorum. Maçtan önce, daha merkezi bi yerde buluşulsun benimle :) Sonra gider içeriz, ben zaten terlemem hiç bünye oalrak =)
Mesaj tarihi:
katılanlar:

boğaç
CthuLhu
aktiftablet
spidee
rap_antikor
eagle_dnz
sheref
Zaugnakhaldun
hymnofsnuk
tellos
mandoo
custodem

seyirci:

ghost_boo

13 kişiyiz

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 23:06 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...