aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 O zaman, sha önerisinde bulunsaun gelmek isteyenler, çoğunluğa uyan yerde yapılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 wlla bana heryer uyar...çounluk karar versin die bşi sölemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 gelirim ben de edit: moda olabilir, kenan evren olabilir, bostancı olabilir gösteri merkezi ilerisi aklıma gelenler bunlar [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 16:37 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 katılanlar: boğaç CthuLhu aktiftablet malik(%55 :p) spidee rap_antikor eagle_dnz seyirci: ghost_boo anadolu yakasında idealtepede benim hep gittiiim bi saha war suni çim(halı olmasın lütfen)...ama avrupa yakasında yapalım diosanız siz belirliceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 herkes gelir modaya,avrupa-anadolu ,o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bi takım çıktı işte 2. ye kasalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 sturm hymnofsnuk tellos mandoo diğer takımın 4ü olsun,2kişi daha bulalım :Pgelirler heralde ,yazalımda biz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 popo göbek yaptım nası koşacam ben yahu. bu arada adım ben he demeden eklenmiş, teessüf edip geliyorum. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 backiz olum biz,top geçer adam geçmez,eha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 benide yazın, yılların eskitemediği "gol" adamı =) avrupa yakasında yapalım taksimde buluşalım, kurtuluş'da maç yapalım sonra taksimde içelim mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kurtuluş da çok uzak abi,beşiktaşta olabilir avrupa da olacaksa.ya da yakın bi yerlerde.. kurtuluş falan uzak kalmıo mu ? gelin modaya işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 abi moda en güzeli.maç arasında bi iki yudum bira içilir sora devam edilir her faulde yine bi iki yudum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 cash team olsun bi takımın ismi de ,eha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 katılanlar: boğaç CthuLhu aktiftablet malik(%55 :p) spidee rap_antikor eagle_dnz sheref sturm hymnofsnuk tellos mandoo seyirci: ghost_boo 2 kişi lazım....ben 5-6 veya 4-5 düşünüorm he çıkışta gidip içicez diyosanız onada warım...öle olursa daha geç yaparız...öss gecesi çnkü kesinlikle bar party bşiler yapmam şart =) [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 18:24 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 sturm zor yurtdışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 moda moda oylama yapılabilir ama anadolu yakası ve moda daha uygun gibi bide modaysa 7şerlikten olsun büyük saha [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 18:48 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: sturm zor yurtdışında gitti mi o be aha =) selamlar burdan :P *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 7şerlik, 6şarlık olayını toplanan adama göre ayarlıycaz. Şimdilik 12 kişi bile yok. Moda'daki saha nerde bilmiyorum. Gerçi hiçbi sahanın yerni bilmiyorum. Maçtan önce, daha merkezi bi yerde buluşulsun benimle :) Sonra gider içeriz, ben zaten terlemem hiç bünye oalrak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Count me in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 @aktif:araşılır bi şey yapılır,haberleşilir ya. 12'yi de buluruz buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 malikle aynı takımda olursam gelirim.gelirsem ezerim.ben gelemezsem olmadı benim yerime Mandoo gelir.dimi lan mandoo.evet abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 katılanlar: boğaç CthuLhu aktiftablet malik(%55 :p) spidee rap_antikor eagle_dnz sheref Zaugnakhaldun hymnofsnuk tellos mandoo custodem seyirci: ghost_boo 13 kişiyiz [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 23:06 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 gelebilirim ben bakalim össden ciktigimda hissttiklerime bagli:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 maçta sonra hepinizi eleştircem ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 gel nocom eleştir bakalım :d 14 kişi olalım modaya gitceksek ayrıca ayırtmak ta gerek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar