Twisty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 dosyayı varolan bir dosyanın üstüne yanlışlıkla kaydettim. eski dosyayı kurtarma şansım varmı ne yapmam lazım (Word dosyası ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 soğuk su değil ki o ? bildiğin kokteyl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 limon görüntü güzelliği olsun arkadaş üzülmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Sabah sabah yapmayın bunu ya... Vodka da bitti zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Easy Recovery diye güzide bi' program var onu dene. Geri getirebiliyorsun dosyaları ama word dosyalarında saçmalayabilir emin değilim ben dosyayı geri getirmiştim ama yazılar bozulmuştu. Yine de bi dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar