Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Çoook uzun zamandır güzel tutorial hazırlanmıyor (birkaç tanesini hariç tutalım, her ihtimale karşı). Nerede o eski tutorialler diyesi geliyor insanın. Şöyle ya güldürücek, ya öğreticek, ya lezzeti barındıran, ya da kültürümüzü tavan yaptıracak bir tutorial istiyoruz. Tutorial bölümüne hergün bir hevesle tıklıyorum ama çok ilgi çekici konular göremiyorum. Hadi beyler, yapın birşeyler plx :((88sekiz [komik] not: "ikinoktaüstüsteparantezaçsekizsekiz" alıntıdır. [/komik] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 geçenlerde biri sigara sarma tutorial'i istemişti ben yeni yeni öğreniyorum gelişsin iyice yaparım bir tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 kaliteli tuttorial isteme tuttoriali hazırlanmasını talep ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 kaliteli tutorial isteme tutorialı hazırlanmasını talep etme tutorialı talep ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Açtığım başlık işe yaradı ve "birşeyin nasıl boku çıkarılır tutorialı" çıktı ortaya. Teşekkür ederiz sdfsdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 np teraziye tık + rep plz:P [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 23:06 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Tık ne kelime, balyoz indirdim. Terazin merazin kalmadı artık, geçmiş olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 teraziye balyoz indirme tuttoriali de isterük plz edik: *kaçar" [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 23:25 tarihinde, FromTheHell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 El-Cevab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 El-Cevab aCevap gene flaş tv gene flaş tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar