AMO Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 MP3 player almayı dusunuyorum da sizce hangi modeli almalıyım ve de dikkat etmem gereken ozellikler nelerdir acep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ben olsam şöyle en büyüğünden bi 10 gb lık falan bişey alırdım. md ler bana sorarsanız işlevine göre çok pahalı. discman desen durmadan cd almak gerekiyor. En iyi mp3 playerlar. ama model bilemiycem amo'cum ;).[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Senin fikrini almıstım zaten LoL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Creative Nomad Jukebox Zen 20GB oldukça iyi bir alet, ses kalitesiyle, kapasitesiyle, kullanılabilriligiyle gercekten harika bir alet. FM Wired Remote Control denen aleti de alırsan ses kayıt yapabilirsin, radyo dinleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Birde onerdiginiz mp3 player ın ortalama fiat ını yazarsanız cok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Nomad Zen türkiye'de bulunmuyo pek... Eğer bulabilirseniz çok sevinirim ben de Yurt dışından alacaktım nomad ama fazla arayamadım, başka şeyler aldım sonunda[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız [Bu mesaj Kendercik tarafından 27 September 2003 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 350$ civarıydı ama su anda ne olmustur bilemicem. creative.com'dan bakarsın ilgileniyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Kendercik, gecen yıl 15 tatilde mp3 player arıyodum etrafta harıl harıl, creative'in Turkiye distributorlerinden birisi olan koyuncuyla irtibata gectim, onların elinde 10gblık versiyonu vardı onu almıstım. daha sonra alet bozuldu, geri yolladım. ellerinde 10gblik kalmamıs, 30 dolar daha istemişlerdi 20gb'lıgını yolladılar.1 ayda faln elime ulaştı alet. yani koyuncu'nun müşteri hizmetleri de gayet iyi, bi arayıp sorun yardımcı olacaklarına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 o kadar acılabılecegimi xannetmıyorum 100-150 dolar en fazla.Senin dediğin modelin 10gb lıgı yok mu 20 gb cok zaten[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 10gb'lıgı var tabii ki ama piyasada bulabilir misin bilemiyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Baska ne onerebılır sınız daha ucuz mesela[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 daha ucuzladığında 10gblık hafızalardan 128mblıklara falan düşüyolar... hiç akından geçirme al bi 10GBlik creative... yaşa hayatını[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 cd player olarak düşünüyorsan iriver imp 100 yada 150 var. 100ün $60 civarı olması lazım[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 100 ile 150 nin ne farkı var? ve de sence mp3 player mı tercih etmeliyim yoksa discman mi?[hline]Salla Bakarızzzzz :D [Bu mesaj AMO tarafından 28 September 2003 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 appLe iPod kesinlikle en ii mp3 playerdir. 5gb 15 gb 30gb gibi seceneklerde war[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Fiyatı ne kadar ??[hline]Salla Bakarızzzzz :D [Bu mesaj AMO tarafından 28 September 2003 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bu arada i-river mp3 cd'si çalıyo yanlış anlama =P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 amo bence mp3 cdsi çalan discman gereksiz. para biriktir 10gb yada 20gb lik mp3 player al.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Up lıyım bari sorunum halan suruyo(yeni forum acmak dan iidir :D)[hline]Salla Bakarızzzzz :D [Bu mesaj AMO tarafından 30 September 2003 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 bende alıcam ama öle 10gb lık fl bişi istemıorum asdece discmanı yanımda taşımak istemıorum kocaman cebimde bıdı bıdı geziim istiorum 20 25 şarkı fln alsın sürekli deiştiririm onu ben[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 nomadworld.com da Jukebox Zen NX die bir alet gelmiş güzel bişeye benziyo . ipod a göre baya ucuz sadece amazon da okuduğuma göre bilgisayar programını kurmakda problem yaşayanlar olmuş ama yinede ipod a okdr para verilmez . Türkiyede satan biyer bulabilirsem ve birazda param olursa almayı düşünüyorum .[hline]You hate me to say that i did not obey!!! [Bu mesaj LiGhTfOrCE tarafından 30 September 2003 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bak şöyle bişey var ama 250$+kdvCreative LX200 Digital MP3 Player (256MB) [hline]i love this game! ICQ :3500388[Bu mesaj Fistan tarafından 01 October 2003 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Iriver ne kadar bide ben bunları nerden bulabilirim (ist)[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 100$ veya Altında olacak şekilde MP3-CDPlayer var mı ya bildiğiniz?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 i-river imp 100 $66 i-river imp 150 $93 İkiside cd-mp3 player, İstanbulda yazıcıoğlunda bulabilirsiniz. Bende 100 var. Aradaki fark nedir bilmiyorum, sanırım şok koruması daha iyi 150nin çünkü ben cebimde taşırken yürüdüğümde bi süre sonra duruyor alet.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar