Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MP3 player ne tavsiye edersiniz ???


AMO

Öne çıkan mesajlar

ben olsam şöyle en büyüğünden bi 10 gb lık falan bişey alırdım. md ler bana sorarsanız işlevine göre çok pahalı. discman desen durmadan cd almak gerekiyor. En iyi mp3 playerlar. ama model bilemiycem amo'cum ;).[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nomad Zen türkiye'de bulunmuyo pek... Eğer bulabilirseniz çok sevinirim ben de
Yurt dışından alacaktım nomad ama fazla arayamadım, başka şeyler aldım sonunda[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bu bard tam cem uzan olcak yannız


[Bu mesaj Kendercik tarafından 27 September 2003 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik,

gecen yıl 15 tatilde mp3 player arıyodum etrafta harıl harıl, creative'in Turkiye distributorlerinden birisi olan koyuncuyla irtibata gectim, onların elinde 10gblık versiyonu vardı onu almıstım. daha sonra alet bozuldu, geri yolladım. ellerinde 10gblik kalmamıs, 30 dolar daha istemişlerdi 20gb'lıgını yolladılar.1 ayda faln elime ulaştı alet. yani koyuncu'nun müşteri hizmetleri de gayet iyi, bi arayıp sorun yardımcı olacaklarına eminim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nomadworld.com da Jukebox Zen NX die bir alet gelmiş güzel bişeye benziyo . ipod a göre baya ucuz sadece amazon da okuduğuma göre bilgisayar programını kurmakda problem yaşayanlar olmuş ama yinede ipod a okdr para verilmez . Türkiyede satan biyer bulabilirsem ve birazda param olursa almayı düşünüyorum .[hline]You hate me to say that i did not obey!!!

[Bu mesaj LiGhTfOrCE tarafından 30 September 2003 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

i-river imp 100 $66
i-river imp 150 $93

İkiside cd-mp3 player, İstanbulda yazıcıoğlunda bulabilirsiniz.

Bende 100 var. Aradaki fark nedir bilmiyorum, sanırım şok koruması daha iyi 150nin çünkü ben cebimde taşırken yürüdüğümde bi süre sonra duruyor alet.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...