Ceday Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 arkadaslar bana şöle ucuz ve iyi bir nakliyat firması lazım :) taşıncak esya cok fazla olmadıgından abartı orta kaliteli bir firma olması kafi. var mıdır bileniniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 oturduğun yeri ve gideceğin yeri belirtirsen daha çok yardımcı olan çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aynı olay banada lazım ya aslında anakradan izmire çok az eşya var. varsa tanıdığı falan olan kisses and hugs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 istikamet üsküdar->bahariye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 eeheh ceday boğanın sırtına atarız ?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Arkadaşlar yeni trend taşınılan gece evin soyulması. Bu yüzden tanınan bilinen bir firma tercih edin. Adamlar eşyaları taşıdığı ve hatta yerleştirdiği için nerede ne var çok iyi biliyorlar. Aynı gece camdan kapıdan girip bir güzel temizliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Banada mecidiyeköyden göztepeye nakliya firması gerekiyor, bu kadar zaman içinde nakliye firması tutan olmuştur heralde. Eşyaların düzgün taşınması gerek, tabi bide ucuz olursa süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 mecidiyeköy civarında nakliyeciye ihtiyacım var. var mı bu civarda bildiğiniz herhangi bi nakliyeci? pangaltı-mecidiyeköy arası bikaç beyaz eşya, baza falan taşıncak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 civarda gördüğün ilk emlakçıya sor var mı tanıdığınız nakliyeci diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 3 sokaktan birinde kamyonet durur nakliyet yazar. yabış birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bi araba ayarla ve 2-3 tane issiz universiteli tut, en ucuzu oyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 3 işsiz üniversiteli hazır. bi de kamyonet bulmam lazım. alt katımda emlakçı var olmadı ona bi yarın sorayım ben olmadı yan tarafta ki esnaf abiye çıtlatırım durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 spotçuların oluyodur heralde hazırda kamyonetimsi bi şeyi, ucuzdan da hallederler gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 sizce bu mesafeye takribi ne isterler? 50? 100? 150? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 amaleli mi amalesiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 amelesiz şöförün yardımıyla 80tl ye taşıdık tüm eşyaları. ihtiyacı olan varsa telefon numarasını veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bahariyeye taşınacam bende, ev bulmam lazım ilk önce. Varmı baktığınız, bildiğiniz vb bi ev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Up! Ankaradan istanbula ev taşıması kaç paraya patlar bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Geçen yaz kızarkadaşımın evini mecidiyeköyden modaya taşımıştık, buralarda sokakta taşoğlu nakliyat yazan bi kamyon var hergün farklı farklı yerlerde görüyorum modada, öyle çok büyük bi araba değil ama dünyaları sığdırmıştı adam resmen. taşımayı biz yapıcaktık sözde ama arkadaş fln gelmedi bende tek başıma halledemedim adamla beraber taşımıştık bi dolu eşyayı fiyata gelince 200 yada 250 gibi bişey istemişti normal piyasa fiyatlarını bilmiyorum ama işimizi görmüştü. telefon numarasını istersen veriyim hem az eşya hem üsküdar bahariye arası taşımayıda kendiniz yapıcaksanız 100-150tl ye fln anlaşabilirsiniz diye düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayme34 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 klayton said: Geçen yaz kızarkadaşımın evini mecidiyeköyden modaya taşımıştık, buralarda sokakta taşoğlu nakliyat yazan bi kamyon var hergün farklı farklı yerlerde görüyorum modada, öyle çok büyük bi araba değil ama dünyaları sığdırmıştı adam resmen. taşımayı biz yapıcaktık sözde ama arkadaş fln gelmedi bende tek başıma halledemedim adamla beraber taşımıştık bi dolu eşyayı fiyata gelince 200 yada 250 gibi bişey istemişti normal piyasa fiyatlarını bilmiyorum ama işimizi görmüştü. telefon numarasını istersen veriyim hem az eşya hem üsküdar bahariye arası taşımayıda kendiniz yapıcaksanız 100-150tl ye fln anlaşabilirsiniz diye düşünüyorum :D GLOBAL NAKLİYAT BİR REFERANS ÖRNEĞİDİR. Çalışanlarımızın şehirlerarası evden eve nakliyat işlemlerini yapan Global Evden Eve Nakliyat firmasına göstermiş olduğu dikkat, özen ve güvenilir dürüst çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz.Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz Saygılarımızla. Blum TR MABİLYA AKSESUARLARI San. ve Tic .ltd Şti. GEBZE / KOCAELİ Referansın orjinalini görmek için http://www.globalevdeneve.com/evden-eve-nakliyat-referanslarimiz.html sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. GLOBAL EVDEN EVE NAKLİYAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ Yunusemre cad no 10 / 5 Maltepe /İstanbul İletişim: 0216 305 49 39 : maltepe 0212 259 80 67 :ortaköy 0232 445 48 99: izmir web: http://www.globalnakliyat.com.tr http://www.globalevdeneve.com Evden Eve Nakliyat Tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar