xieon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Öncelikle pek anime izlemem hatta hiç izlemezdim =) fakat geçenlerde hellsingi gördüm hikayesini beğendim 13 bölüm gibi kısa birşey oldugunu görüncede sevindim indirdim 13 bölümüde izledim şimdi 3 tane ova denilen şeyini indiriyorumki ovanin tam olarak ne oldugunuda bilmiyorum sanırım böyle devamini anlatan kısa filmler gibi birşey ayrıca mangasınıda indirdim 1-81'e kadar şimdi acaba geriye ne kaldi yardımcı olabilir misiniz? Sanırım bunun bir de filmi mi ne varmış doğrumudur doğruysa ismi nedir varsa bir torrent linki alabilir miyim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Not: Aramaya inandım açılan hellsing konularına baktım ama tam anlıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 o üç ovadan başka dgiest for freaks diye bir ova daha var ama ben izlemedim şahsen http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3296#eid_46118 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 hellsing ultimate var dediğin ama 13 bölümlük dizinin kopyası o :) alucard ın öncesini merak ediyorsan ilk castlevania oyunlarını incele alucard castlevania karakteri sonuçta :) babasını filan ören :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Acaba o oyunları nereden bulabilirim biraz araştırdım ama 1988 yapımı oyunlar sanırım bilmem yanılıyor muyum? Malum o dönemden kalma oyunu bulması biraz imkansıza yakındır yani orijinal bir şekilde. Acaba downloada açılmışmıdır oyun bedava bir şekilde aynen GTA 1 ve 2'ye yapıldığı gibi? [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 23:35 tarihinde, xieon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 duvar kapıtları var bol bol :D onlara gözatabilirsin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ğ* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 senin seyrettigin 13 bolum olan 7 yada 8. bolumden sonra mangadan kopuyor son cektıgın 3 bolum ıse hellsıng ultımate olup manga ile hıkaye olarak paralel gıdecek ve yıne 13 bolum olacak yalnız adamlar senede 1-2 bolum ultimate bıtırıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 açılmış bir konu varken sorayım dedim wikipediada Alucardın Müslüman Türklere karşı savaştıgını söylemiş hatta bizim Kazıklı Bey diye hitap ettiğimizi vs gerçeklik payı varmı mangaylan? [spo]Alucard was born in the winter of 1431 as Vlad III Dracula, the son of Vlad II Dracul. He later became known as Vlad Ţepeş (Vlad the Impaler), and as Kazıklı Bey (the Impaling Prince) by the Turks...... other important aspect of Alucard's personality is his relationship with God. As a human, he was a crusader, a knight who fought against the Muslim Turks in the defense of Christianity...... http://en.wikipedia.org/wiki/Alucard_%28Hellsing%29#History[/spo] [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 03:08 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 tarihte hep duyduğun akzıklı voyvadanın zamanında vampir olduğuna inanırlarmış türkler kan icer derlermiş, alucard ibişide o kaziklı vokvadaymış hesapta işte ama sacma olan kazıklı voyvodanın bildiğim kadarıyla hiç bi haclı seferine katılmamış olması. oyrıca katolik değil ortodox olması lazım voyvodanın [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 08:05 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 voyvodanın babasından miras kalan bir hastalığı varmış yaşlandıkça güneşten etkilenmeye güçsüz duruma düşmeye başlamış(aynı hastalık ingiliz kraliyet ailesinde de görülmüştü sanırım). bu hastalığı, kurbanlarını zalimce kazığa geçirmesi ve korkutucu görünmek için kurbanlarının kanını içmesi vampir denmesine neden olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 tşkler bilgi için mangayı cektim okumaya başlıyacam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bizim bildigimiz anlamdaki vampir voyvoda dan geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: "Voivode" (as it is spelled in the Oxford English Dictionary), or less commonly "voivod", is a Slavic word that originally denoted the principal commander of a military force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Voyvoda nın acıklı bir gençliği var. Babası bunu osmanlıya rehin veriyor. Daha sonra tahta geçiyor eflakta. İki kalesinin arasına gizli bir geçit yaptırmış. Böylece aynı anda iki yerde birden oluyorum doğa üstüyüm imajı veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 [spo]mangada öldürdüğü yeniçerilerden falan görebilirsiniz[/spo] [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 19:53 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar