Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellsing'le ilgili bir kaç soru

xieon

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle pek anime izlemem hatta hiç izlemezdim =) fakat geçenlerde hellsingi gördüm hikayesini beğendim 13 bölüm gibi kısa birşey oldugunu görüncede sevindim indirdim 13 bölümüde izledim şimdi 3 tane ova denilen şeyini indiriyorumki ovanin tam olarak ne oldugunuda bilmiyorum sanırım böyle devamini anlatan kısa filmler gibi birşey ayrıca mangasınıda indirdim 1-81'e kadar şimdi acaba geriye ne kaldi yardımcı olabilir misiniz? Sanırım bunun bir de filmi mi ne varmış doğrumudur doğruysa ismi nedir varsa bir torrent linki alabilir miyim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Not: Aramaya inandım açılan hellsing konularına baktım ama tam anlıyamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Acaba o oyunları nereden bulabilirim biraz araştırdım ama 1988 yapımı oyunlar sanırım bilmem yanılıyor muyum? Malum o dönemden kalma oyunu bulması biraz imkansıza yakındır yani orijinal bir şekilde. Acaba downloada açılmışmıdır oyun bedava bir şekilde aynen GTA 1 ve 2'ye yapıldığı gibi?

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 23:35 tarihinde, xieon tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Admin
açılmış bir konu varken sorayım dedim wikipediada Alucardın Müslüman Türklere karşı savaştıgını söylemiş hatta bizim Kazıklı Bey diye hitap ettiğimizi vs gerçeklik payı varmı mangaylan?

[spo]Alucard was born in the winter of 1431 as Vlad III Dracula, the son of Vlad II Dracul. He later became known as Vlad Ţepeş (Vlad the Impaler), and as Kazıklı Bey (the Impaling Prince) by the Turks......
other important aspect of Alucard's personality is his relationship with God. As a human, he was a crusader, a knight who fought against the Muslim Turks in the defense of Christianity......
http://en.wikipedia.org/wiki/Alucard_%28Hellsing%29#History[/spo]

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 03:08 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tarihte hep duyduğun akzıklı voyvadanın zamanında vampir olduğuna inanırlarmış türkler kan icer derlermiş,

alucard ibişide o kaziklı vokvadaymış hesapta işte

ama sacma olan kazıklı voyvodanın bildiğim kadarıyla hiç bi haclı seferine katılmamış olması.

oyrıca katolik değil ortodox olması lazım voyvodanın

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 08:05 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

voyvodanın babasından miras kalan bir hastalığı varmış yaşlandıkça güneşten etkilenmeye güçsüz duruma düşmeye başlamış(aynı hastalık ingiliz kraliyet ailesinde de görülmüştü sanırım). bu hastalığı, kurbanlarını zalimce kazığa geçirmesi ve korkutucu görünmek için kurbanlarının kanını içmesi vampir denmesine neden olmuş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...