ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Ben Etilerde oturuyorum.Chemical'ın dağıttığı kedilerden birini almaya feneryoluna gitmem lazım. Kadıköy'e geçebiliyorum.. Kadıköyden ne yapmam lazım? [spo]Gideceğim tam yer şurası : feneryolu sabit pazar karşısında egemn sok. egemen sok[/spo]
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 kadikoyde taksiye biniyosun, yolu tarif ediyosun, sofor seni istedigin yere goturuyo.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Fransaya da götürebilecek misin kediyi? Sonra bırakma burda.
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hemen kadıkoyde sarı dolmuşlara atlıyosun bostancı dolmuşlarına , sabit pazar nerde şimdi çıkaramadım ama şöfore diosun ki ben mantarlı havuzun orda inicem bana soyler mısın diye. havuzun onunde ınıyosun sora sora buluyosun, zaten o havuz feneryolunun gobegınde gıdecegın mesafenın yurunemeyecek kadar uzak oldugunu zannetmıyorum.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 mantarlı havuz (!) un orda iniyorsun.. sağda indiğini varsayarak karşıya geçiyorsun ve karşıya geçiş yönünde bağdat caddesine çıkıyorsun.. caddeye geldiğinde karşında duran yer sabit pazar. ordan sorarsın egemen sokak diye gösterirler herhalde :)
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: Fransaya da götürebilecek misin kediyi? Sonra bırakma burda. Bana değil kedi arkadaşıma ;)
Öne çıkan mesajlar