Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik gece buluşması

Chemical

Öne çıkan mesajlar

bowling'i 2. kez oynamama ragmen muhtesem bir performans sergiledim ayrica yemek guzeldi vede gecenın devami
karakedi ben Aron vede fedaykin olarak rockpubda tamamladik resimleri yarin tablatip upload edip yayinlicaz cumlemize geçmiş olsun :) ama barda super muabbet dondu bonkor fedaykin birahiyi odedi onada buradan tesekurlerimi iletirim :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen

[Bu mesaj BlacKDagger tarafından 20 September 2003 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Varya canim hiç ayrilmak istemedi. evde aileden misafirler vardı... Falan filan. hiç birilerinden ayrılmaktan bu kadar üzülmemiştim..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

puahahahaha yok be bas tı çekerkene eğdi makineyi,yeri çekti önce,sonra tamam demeden eğme diyince makinayı;adam çekti beklio biz tamam demesek herif sabaha kadar beklicek![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla
[b]

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 20 September 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim içinde bayaa hoş bir geceydi. Yıllar sonra ilk kez bowling oynadım, aylar sonra ilk kez kokoreç yedim, aylar sonra ilk kez rockpub'a gittim, kısaca güzel bir gece geçirdim. Özgürlük güzel şey be kardeşim :-) Bu arada adamlarda bayaa bir sabır varmış, bizi nasıl olduda o bowling salonundan atmadılar hala şaşıyorum.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada kenderleme ile natural_jedi de çaktırmıyorlar hani yetenekli olduklarını[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Sosyal ağlarda paylaş

langırt turnuvasında arcane ve babacum ikilisi rakiplerini kolay geçerek şampiyon oldu
babacum 1 i arcane den olmak üzere az gol yedi, başırılı bir kaleci ve usta defans profili çizdi
arcane ise her ayağına gelen topu gol yaparak maçların kısa sürmesine yol açtı

estel ise bi an kendini süper sandı foruma gazla mesaj attı, cık cık :) ha bowlingte iyiydi ancak ona o salonun fazla dayanıcağını sanmıyorum.. :D
ben ise bowlingte hmm hehe kötü anıları geçmişte bırakalım :)[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

Langırtta en çok kaleden kaleye atilan gol benim. En iyi olmasada orta seviyeli bi kaleci benim.. Ayrıca finalde babacumlarla berabere kaldık... o yüzden final maçını dostluk kazandı.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...