Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Sonunda geldik:) (ilk ben geldim estel açamadı nıahah!) çok güzel oldu gelmeyenler çatlasın Önce bowling oynadık a:takımı estel ve diğerleri:)(unuttum ehe ehe) B:Naturel, babacum, kender, ben greaper(yanlış yazdılar uzaha) ve devamı:) (unuttuk) önce estel strikeleri ile elimize verirken benim günlük 010101 database gidişim süperdi onu söliyim:) bidefada ayağımı lazere soktum oda iyidi ve işte ilginç oyuncumuz naturel güzel oynadı(illa yazcaz) Ve şimdi olayları naturelden dinliyoruz: walla efenim ne diyim nediyim tehtidlere we baskıya rağmen aşmış bi şahıs olarak estelin 91 lik skorunu 100 yaparak geçtim we takımama maçı kazandırdım tabi cheamical olmasa ne yapardık bilemiyorum okadar çok 0 we 1 lik attı ki neyse şaka maka kender son anda gaza gelerek 3 kere üst üste strike yaparak coştu onun dışında babacum da güzel oynadı takımı fişekledi falan (traşşş) we işte sırada muhteşem oyuncu GREAPER atışı yaparkene topu geriye doğru fırlattığında yarıldık... devamı gelio[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ve sonra eve geldiniz konuyla ilgili 3. topici açtınız :P Langırtta Babacum-Arcane ikilisi göz doldurdu , rakipleri perişan etti :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ehehe :) takımlar şöyleydi: a: Estel, Fedaykin, Axedice, Blackdagger, Arcane b: Bendeniz (günün elemanı :-P), Kemikıl, Jedi kardeşimiz, Babacum ve bizi kurtaranlardan biri olan Kenderleme kardeşimiz. Benim topu geri atmama gelince.... o topa kim soksa kayardı ya... (parmağı yani :-P)[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ben 50 dakika rötar ile olay mahalline iştirak edebildim... Tam bir vahşet vardı ortamda. Bowling topları bilardo masalarına doğru ya da ard arda fırlatılıyordu. Langırt topları kafamıza kafamıza uçmakta ısrar ediyorlardı. Air hochey derseniz; zaten tam anlamıyla havadan oynanıyodu...[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 kardşeim sizi fedaykini mi görmeye gittiniz bowlinge mi niye kimse kediden bahsetmiyo?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 neyse son anda herkez gaza gelerek aynı anda 5-6 tane topu salladı herifler şöyeee bi baktı.ondan sonra langırta geçtik langırtta bidünya rekoru kırarak topu 2000 metre havalan dırdık. we chemical ile Reaper Disk oynamaya falan başladılar diskler havada uçuştu bilardo masalarına falan gitti... söz Chemi de Evet o disklerden biri elime girdi bunuda belirtmek isterim:) Ve sonra oradan çıktık ve yemek yemeğe gittik o aralarda karakedi de geldi (tanıyamadım tanıyamadı) ve yemek kısmına geçtik ve mercana gittik o aralarda estel dolmuş parası topladı ve ikiledi:) (paraları kesin yedi o) Yemekde fotolar çektik umarım koyarlar:) artık devamınıda estel yazsın.. Gecenin top olayları: Reaper: ball back shot Naturel: Strike! ve lazere dalma Reaper 2: Disk fly shot kill chem Naturel:Lanngırt record 2000m ye top atışı Babacum:Topu başlatırken sağa sola atma Estel: Naapmadıki! tehditler entrikalar topu alıp oyuncunun yoluna atmalar(BENİM!) zıplayıp sonic dalgası ile devirmeler.. Kender: Dünyanın en yavaş atışı ve strike! Chemical:0101010101 data code atışlar langırtta gelen topu 1salise de sokmalar ve disk ile reaparı vurma(çok bişi yapmamışım ya) Babacum:Artistik vışş atışları ve vuruşlar langırtta süper olaylar Devamını yazarız[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ne guzel[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Çok yaratıcı bi yorumdu:) abi acık bişiler sallayın neblim şu kime benziodu bıyıkları varmıydı felam diyin:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bıyıkları varmıydı..[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Kedi zaten mekana biraz geç geldi, direk ayrıldık Atlantis'ten o geldikten sonra, gittik Mercana, üst katı dağıttık, bütün 3 masa falan birleştirdik, eğlendik, yedik, içtik. Ordan sonra zaten Kedi&Kedi'nin bir arkadaşı&Fedaykin& ikizlerimiz Aron&Blackdagger bara gittiler.. herkes farklı yönlere gitti grup dağıldı. Not:Chemical ve Kendercik sürekli bi yerleri yakmaktan bahsettiler aman dikkat edin bu ikiliye :-P . [hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 şu kime benziodu?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 kimin:) biz hariç herkez bıyıkdı resmen euheueh[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 benim sadece "Alman Lisesi"ne garezim var. Yakarsam orayı yakarım. Onun dışında zararımı görmezsiniz[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Ya abi bizim okulada uğra ya arada ! nATURAL_jedi[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 demek herkes bıyıktı...[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 eh hemen hemen herkez...[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 arcane ve benim süper kapışmamız vardı, son anda topu dışarı sallayan arcane 5 puanlık farkı kapatamayıp takım sonuncusu oldu:) Fedaykin günün yıldızıydı tabii ki. Ne yapsa direk "heyoo hür general aslansıın" modundaydık. Kedi de bi saat geç gelice oyunu kaçırdı. Ayrıca langırtta şike var. Masanın resimleri çekildi, bir bir ispatlıycam hepsini. Bide estelin hiç işinin gücünün olmadığını ve bütün günlerini atlantiste geçirdiğini öğrendik:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Kardeşim allah kahretsin yetenekliyim ne yapabilirim? Bowling desen ben langırt desen ben... Title imi istiyorum.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 yok be ben oraya bu gün 4 te gittim oradaydı adam hocalarla falan bowling oynuodu! natural[hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :( [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Valla bugün oynadığım 6. oyundu. ne kol kaldı ne bişey. Ellerim hala agrıyor.. 100 puan yaptigima şükür.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 100 mü yaptın hahaayt 91 olm 100 ü ben yaptım natural jedi (bi tarafım kalktı)[hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :( [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Natural Jedi gördün kü sen beni ilk oyunlarımda bugün 150 den aşşa yapmadım.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 foto istireek[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Ben orda dğeildim ama esteli son hatırdaığımda şuna benziyodu =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a whileBerk's PlaylistDoyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 yok ya estelin onunla alaksı yohhh yine natur yiine ben yine ben[hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :( [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar