nickyoksunu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Arkadaşlar W3 te port açabilmem için Router'ın ip sini öğrenmem gerekiyor fakat nasıl olacağını bilmiyorum yardım edermisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 başlat > çalıştır > cmd ipconfig çıkan listede varsayılan ağ geçidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sağol o ip ye girdim fakat username ve password istiyor ss aldım fakat upload edemiyorum bu işi msn den konuşsak olurmu? msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 şifre istiyorsa bizim yapabileceğimiz birşey pek yok. Modeminin markasını söyle bende sana default şifresini söyleyeyim. Olmazsa servisine götüreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar