delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 arkadaslar yeni aldim telefonu ama abarti derecede bir yavaslik var yani ornek vermek gerekirse muzik dinlerken sarki degistirdigim zaman 30 saniye kadar bekliyorum acaba ayni sorunu yasayan var mi yoksa kaziklandim mi:)
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kimsede yok mu bu telefondan acaba?
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Valla benim almayı düşündüğüm telefon, almadım henüz. Ama hiçbir şikayet duymamıştım şimdiye kadar, alan herkes memnun yani.
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Memory Sticke format çek düzelir...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bahsettigin sorun degil, samsungların hepsinde öyle malesef. Hafıza kartına fazla yükleme yapınca dosyayı taraması ve bulması uzun sürüyor. Samsung'un neredeyse tüm modellerinde bu böyle. Merak etme bir süre sonra alışırsın :)
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hafıza kartında bir sorun vardır ms duo falansa sahtede olabilir
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Valla yormları falan okumucam artık öle olunca hiçbişi beğenemiyorum gözüm kapalı alcam bu telefonu (inşallah tabi :P)
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Çok güzel telefon bence. Hatta şimdiye kadar gördüğüm en güzel telefon diyebilirim. Yanlız bende de bir şarj sorunu var ne yazık ki. Pil ömrü en fazla 2gün dayanıyor. Telefon yepisyeni üstelik. Sanırım benim şanssızlığımdan kaynaklanıyor bu sorun. Servise falan mı götümem gerekir sizce?
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 servise gotur sorun senden bendede var cok guzel bir telefon hafif yawaslık var ama 30sn falan deil [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 18:27 tarihinde, Quardon tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar