Dagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Bence Spor bölümünün açılması konuların %75 i kawgaya dönmekte.[hline]
Dagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 uotr ye hata demiyorum varmıydı hata düyorum[hline]
Dagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 hımm sanırım arkadaş pepelek olmadan çnce uotr olduunu bilmio olabilir mi??[hline]
ivan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 tek taraflı Foxx'un banlanması bence.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
Basil Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 1)eski bir ultimatr liyim( 2 yılı filan geçti heralde) 2)ben sadece başlıkta öyle bi anlam var dedim abartma 3)dagger söyliceni söylemiş sen karışma 4)herşeyden de olay yaratma
Dagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ehe süper kendi fake acc la girip gösterdi :)) Justin arkım benim istediii gibi karışır di mi Just? ;)[hline]
Dagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 demekki aqulia fake miş :)[hline]
karpuz Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Senin acc alman... hehehe şaka şaka[hline]....
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Dagger, 02 Mart 2003 15:55 tarihinde demiş ki: Bence Spor bölümünün açılması konuların %75 i kawgaya dönmekte.[hline] bence yapılacak en büyük kişisel hata da her konunun kavgaya dönüştüğü bir bölüme girip kavgaya katılmak ;) bakınız girdim dersimi aldım artık merak bile etmiyorum Fenere kim komuş, kim avrupa fatihi olmuş diye =) bizim mahalledeki kahvehane daha az masraflı, oraya giderim ihtiyacım olursa [internet parası babında söyledim] ;)
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Bütün yorumlar öle deil o forumlarda ya! 1-2 tane insan kışkırtıyor ..Her tread e bi tartışma sığdırıyorlar en az...Sinirlerim zorlandığı için bakmamaya gayret ediyorum.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 spor bolumu bir hata degil, `eski pepelekciler` hatirlar eskiden bu tip spor tartismalari, kavgalari konu disinda yapilir, cigrindan cikardi. konu disi bolumunu sacmasapan kisisel tartismalardan arindirmak icin spor bolumu acildi.
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 hakaret edenlere ceza verilmemesi[hline]We gamble with life fighting tribes after tribes Colors and races misplaced in the spaces We're falling, we're crawling, we're crying, denying
Volfied Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 en büyük hata, OSI dışında free shardlara forum/destek türevi şeyler verilmesi bilinçsiz üye sayısı arttı[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: arcane, 02 Mart 2003 18:24 tarihinde demiş ki: hakaret edenlere ceza verilmemesi[hline]We gamble with life fighting tribes after tribes Colors and races misplaced in the spaces We're falling, we're crawling, we're crying, denying ceza verildiğinde herkesin etik, literatür, örf, adet öne sürerek ceza verilen kişiyi savunmasına karşın yöneticilerin günlerce dil dökmesi! :p
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Volfied, 02 Mart 2003 18:24 tarihinde demiş ki: en büyük hata, OSI dışında free shardlara forum/destek türevi şeyler verilmesi bilinçsiz üye sayısı arttı budur[hline]Peheey!
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 BlackRose o tartışma kurallarda yazmayan birşeyin uygulanması nedeniyle oldu.Haklılarmıydı ? Haklıydılar ama insanlar bilmiyordu öyle birşey olduğunu o yüzden tepki verdiler.[hline]We gamble with life fighting tribes after tribes Colors and races misplaced in the spaces We're falling, we're crawling, we're crying, denying
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 tamam ben ona bişe demedim ki kaç gün dil dökülmesine dedim bana göre kimse haklı değil ben haklıyım zaten :p
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 haklısın abi :P[hline]We gamble with life fighting tribes after tribes Colors and races misplaced in the spaces We're falling, we're crawling, we're crying, denying
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 web literatürünün bokunun çıkarılmaıs genel bi hata bizim foruma indirgersek nbl derim..[hline]this is my hatred mind and myself
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Hata nedir ki? Hata yapilmak için vardir mühim olan bu hatalardan ders alip almadigimizdir.[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 tabi ki herşeyin dört dörtlük olması imkansız örneğin spor bölümünde tartışmalara izin vermek, bundan dolayı da spor bölümünün yeterli ciddiyeti sağlayamamış olması.ama bilmiorum belki düzelmiştir çünkü o bölüme bakmıyorum bile artık. sanırım uzak durmak gerek ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 İşte yapılan en büyük hata budur abiler :)[hline]Thief of Paticik
karakedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: Duke_Guybrush, 02 Mart 2003 20:59 tarihinde demiş ki: tabi ki herşeyin dört dörtlük olması imkansız örneğin spor bölümünde tartışmalara izin vermek, bundan dolayı da spor bölümünün yeterli ciddiyeti sağlayamamış olması.ama bilmiorum belki düzelmiştir çünkü o bölüme bakmıyorum bile artık. sanırım uzak durmak gerek ;) spor bolumu diger bolumlere gore daha fazla "anlayışla" modere ediliyor. spor bölümü yetkilililerinin herhangi bir sorunu yok, o bölümün kurallarına göre yönetiyorlar. yoksa dünyanın en basit işi mesaj sil/konu sil tuşuna basmak. bunun için özel bi yetenek gerekmez. ama o tuşa basabilecek gücde iken basmamak için özel yetenek gerekiyor. spor bölümü kurulum amacı ne ise o şekilde yönetiliyor. içinde futbol olan bir bölümde herbişiyi yasaklayamazsınız. yada iki kelimeyi ters kullandı icin birini uzaklastıramazsınız. yinede kendi içinde trdaki en seviyeli (futbol agırlıklı) spor forumu olduguna inanıyorum (bi gidip digerlerini görmenizi de şiddetle tavsiye ederim)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
kingpin Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: Azmodai, 02 Mart 2003 18:30 tarihinde demiş ki: en buyuk hata son zamanlarda gordugum eski uye, yeni uye tartismalarin cikip surdurulmesidir.[hline]gunde bir kez tiklayin, sevaba gecin. Aman Zengin Mahluk Olacam Die Abartma Incilirsin Fire in the discoooo FIRE IN THE DISCOOO fire in the, taco bell +1 abi ne diyebilirim ki o kadr güzel bir cümle kurmuşun[hline]Experience My Dead Side KinGpiN®
Öne çıkan mesajlar