Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DP Seçime Tek Başına Giriyor

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Cem Uzan'ın babası en zenginler sıralamasında 23. müydü neydi zamanında, bitiremez o parayı istese de =)
Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı alacağı oylar dışında, barajı geçeceğine zaten kesin gözüyle bakıyorum GP'nin. Fazladan da böyle oy alacak zaten.
Iron Maiden'ı falan getirecekse düşünebilirim oy vermeyi, Şehrazat çalışmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

yazık oldu valla geçen seçimdeki kararsızlar gitti akepeye oy verdi şimdi ulan bunlardan da cacık olmadı diyip DP yav yeni parti fln diyip oy vereceklerdi şimdi yine akepe ye gidecek o oylar gerçi cem uzanın seçim kampanyasını fln merak ediyorum nohutlu pilav dağıtıp%8 oy almıştı şimdi ne yapacak bilmiyorum ama iyi bişiler yaparsa barajı geçebilir bence başa dp de gelse chp dsp de gelse akepenin başından gelemez ya mhp ya gp lazım akepe için:F milletvekilliklerini tek tek tek düşürdüp tenhada kıstırır cem uzan
düşünsenize adamın herşeyine el koydular yav banka gazete tv radyo cep telefonu şebekesi vs vs vs bunun öcünü çok pis alır ya neyse gp başa gelirse ki düşük bi ihtimal yüce divan fln çok kalabalık olur hatta belki istiklal mahkemeleri kurdurur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...