Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Abso, hertürlü yetkiye sahip hükümet 4 yılda bitiremedi Uzan'ı 1 ayda mı bitirecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Onu tehdit olarak görmüyorlardı ama şimdi ciddi tehdit halini aldı Uzan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 o değilde cem uzan gümbür gümbür geliyo intikamını almak için dinsizin hakkından imansız gelirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hehehe adamdan türkiyenin dış borcunun yarısı kadar para aldılar hala zengin hala zengin korsan hazinesi mi bulmuş ne yapmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Aslında Jack Sparrow un oğluymuş Uzan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: Onu tehdit olarak görmüyorlardı ama şimdi ciddi tehdit halini aldı Uzan. Sağdan oy çalsın diye AKP bilerek ses çıkarmıyor, yüklenmiyor Gençlere! diye bir tez de var ama. Siyasetçi mi dedin? Aman aman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Cem Uzan'ın babası en zenginler sıralamasında 23. müydü neydi zamanında, bitiremez o parayı istese de =) Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı alacağı oylar dışında, barajı geçeceğine zaten kesin gözüyle bakıyorum GP'nin. Fazladan da böyle oy alacak zaten. Iron Maiden'ı falan getirecekse düşünebilirim oy vermeyi, Şehrazat çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Iron Maiden geyiği saçma.. Zaten geldi adamlar bi espirisi yok ki.. CEM UZAN GELİNCE HEPİNİZİN İPSİNİ TESPİT EDECEK DİKKATLİ YAZIN BENCE /caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 This is SPARTAAAAAAAAAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 son bomba MESUT YILMAZ Rizeden Bağımsız Aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lol oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yazık oldu valla geçen seçimdeki kararsızlar gitti akepeye oy verdi şimdi ulan bunlardan da cacık olmadı diyip DP yav yeni parti fln diyip oy vereceklerdi şimdi yine akepe ye gidecek o oylar gerçi cem uzanın seçim kampanyasını fln merak ediyorum nohutlu pilav dağıtıp%8 oy almıştı şimdi ne yapacak bilmiyorum ama iyi bişiler yaparsa barajı geçebilir bence başa dp de gelse chp dsp de gelse akepenin başından gelemez ya mhp ya gp lazım akepe için:F milletvekilliklerini tek tek tek düşürdüp tenhada kıstırır cem uzan düşünsenize adamın herşeyine el koydular yav banka gazete tv radyo cep telefonu şebekesi vs vs vs bunun öcünü çok pis alır ya neyse gp başa gelirse ki düşük bi ihtimal yüce divan fln çok kalabalık olur hatta belki istiklal mahkemeleri kurdurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 elaidi'ye katiliyorum Genc Parti'ye oy vermeyi dusunuyorum ben de AKP'nin kokunu kurutsun diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bu adam yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar