Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Sinek kovan süründükten sonra ellerimi yıkamam gerekiyor, yoksa mouse eriyor. Resmen eriyor mouse, parmak izlerim falan var üzerinde, kimyasallar tepkimeye giriyor herhalde plastik ile, şeffaf kısımlar eriyor, yapış yapış bir şey oluyor, rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Dogru ,klavyenİn 'R' tuşuna defans döküldü zor basıyo artık, rezalet kepazelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 eriyor yahu resmen vörç diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bilgisayar parçalarını kimyasallar (aslında yabancı tüm materyaller) ile bir araya getirmeyin. onlar sizin kullanımınız için var, detarjan sürmek için değil.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 vay inbe mouse ureticileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 elini yıkayınca geçöiyo mu etkisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hakikaten bu soruyu soracaktım bende geçiyo mu? [spo]Aket-Atum benden çok yaşayacan he :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 fare zehri olmasın kihkigh:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo] [/spo] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 08:32 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar