wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Olur da saplantılı bir anımda girersen aklıma Hayata karşı alınmış yenilginin belirsiz çıkmazında Kıvranırken defalarca kıraç yalnızlığımla Yontulan dudaklarımda pıhtılaşan kanın Buruk tadıyla karşılarım seni Şarabın en tatlısı bozuk kaçar Yarattığın keyfi tragedyanın yanında Ben ki çaresiz ve çehresiz, yeni bir film edasıyla İzlerim bağışladığın sefaleti Olur da saplantılı bir anımda girersen aklıma Görürken hareketsiz, mora çalan bedenimi Bağırışlarla betimlenen titrek rüyamda Sanma ki davranırım umursuzca Yetmese de acıdan sararmış benzime Fondöteninden dağılan hoş pembelik Ve hatta yitmese de düşlerimde akseden Leş kokulu, soluk ve cansız benlik Eğlenirim seninle bütün bir gece, sen iste Sahiplenirim seni, beyaz masum tenini Olur da saplantılı bir anımda girersen aklıma Başarısız sevişmelerin terli yalnızlığında Görünürse beyaz tülde ürkek siluetin Ve yaklaşırsa bana tüm çıplaklığıyla Kutup soğuğu yemişçesine Ürperirim, kaskatı keser bedenim Sonra, kızıl bir buse düşer yanağıma Belli belirsiz dudaklarından Anın da önemi yiter o anlarda Sever, öper okşarım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 deme ya.. gayet hos.. eline saglık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Uç geldi şiirin. said: Ben ki çaresiz ve çehresiz, yeni bir film edasıyla İzlerim bağışladığın sefaleti Kısmını çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Güzel bir şiir, nedense biraz necrofil çağrıştırdı. Bir ceset havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar