Horrible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kötü olur =) direk c ye de sen bi bizi rahat bırak iki sevgili takılalım de ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: peki sensible..senin kızın onu çağıramadığı ne malum?..ya diyosa sen de gel ben yanlız bişi yapamam filan muabbet olur die kızların yapmadığı şey diil..emin misin bu şekil bişi olmadığından? +1 diyorum. Böyle olmalı büyük ihtimalle, eğer kız seninle yalnız kalmak isteseydi bir şekilde yalnız kalırdı. Eğer her buluşmanızda o kız yanınızda oluyorsa kıllan derim. Bir de yanında erkek/kız arkadaş getir sen de o kız geldikçe. Hiç olmadı senin arkadaşın kendini feda edip o kızla ayrı muhabbet kurup, dikkatini başka yönlere çekerek ikinizi rahat bırakmasını sağlayabilir A'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ya doğru söylüyorsunuz. Dünkü bir olaydan sonra ben de şüphelendim zaten. Kız kendisi çağırıyor diğerini sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Hatta bahse girerim öyledir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar