Horrible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kötü olur =) direk c ye de sen bi bizi rahat bırak iki sevgili takılalım de ;)
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: peki sensible..senin kızın onu çağıramadığı ne malum?..ya diyosa sen de gel ben yanlız bişi yapamam filan muabbet olur die kızların yapmadığı şey diil..emin misin bu şekil bişi olmadığından? +1 diyorum. Böyle olmalı büyük ihtimalle, eğer kız seninle yalnız kalmak isteseydi bir şekilde yalnız kalırdı. Eğer her buluşmanızda o kız yanınızda oluyorsa kıllan derim. Bir de yanında erkek/kız arkadaş getir sen de o kız geldikçe. Hiç olmadı senin arkadaşın kendini feda edip o kızla ayrı muhabbet kurup, dikkatini başka yönlere çekerek ikinizi rahat bırakmasını sağlayabilir A'nın.
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ya doğru söylüyorsunuz. Dünkü bir olaydan sonra ben de şüphelendim zaten. Kız kendisi çağırıyor diğerini sanırım...
Öne çıkan mesajlar