Molto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 9 aylık dişi bir tekir kedim var, 1 aylıktan beri benimle. Ara sıra sol gözünü hafif kısıyor (seyiriyor gibi oluyor) ve sadece sol gözünde çapak oluyor, ilk geldiğinden beri böyle. Neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Çapak saglıklı bisi degil bildigim kadarıyla cok bi bilgim yok ama insalarda çapak olusumunda damla falan veriyolar hayvanlardad vardır öle bisi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 evet damlası var. benim köpeğimde olmuştu bir ara. ama ihmal etme kedilerde körlüğe gidebiliyor aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 diger forumlarda okudugum kadarıyla göz damlası gecirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 köpeklerde bi zararı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Sürekli olmasının var..yani ben öyle biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar