Gaming Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 http://progressive.warnerbros.com/thematrix/us/med/rev_theatre_0x3839_640_dl.mov 48942 KB hayırlı olsun hepimize.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 atvde de gösterdi.. eski gördüğünüz trailer a bişiler eklenmiş hali sanırım...[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ntv'de gördüm, artık film olmaktan çıkmış hepten bilgisayar oyununa dönmüş film. dövüş sahnelerine lafım yok ama uzay gemisi, mecha cgi'ları 5 sene sonra sırıtmaya başlayacak. ilk matrix'in görsel efektlerde neden o denli başarılı olduğunu unutuyorlar, nasıl olmuştu da cgi naboo'lu, tatooine'li phantom menace'ı geçerek almıştı oscar'ları? çünkü tarz vardı ve eskimiyordu salt cgi bombardımanından her zaman daha etkileyici hafif cgi destekli klasik efektler..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 abi baya bi şey göstermiş bu fragman bencece süper[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 O mechalar yokmu..Argh! Ben de istiyorum o mechalardan. Bu arada bayagi bir tartışılmıştı 3. filmin konusu.O da belli oldu.Meğersem Neo abimiz makinalarla anlaşma yapıyormuş.Ama ne karşılığında yapıyor o belli değil tabi.Ayrıca fragmanın sonlarına doğru gökyüzünün açık olduğunuda görüyoruz.Acaba nasıl oldu da açıldı gökyüzü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 smith konusunda anlaşma yapıyo.ele geçiriyo smith matrix i neo da siz yapamazsınız ben yaparım diyo.giriyo matrix e[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 gerçekten güzel bi fragman. hafiften konusunu belli ediyor. Çoğu matrix teorisini çöpe atacağa benziyor..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ses cikmadi bende yahu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 yeni quicktime ı çekmen gerekiyor sanırım.. bu arada evet, gökyüzü açık hatta hafiften hilal de gözüküyor. "mutlu" bir sonla bitecek gibi :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ha ok agent smith heryere cogaldiginda matrixte makinelerde caresiz kaliyor sonra neo makinelerin baskaninin huzuruna cikiyor -speak -the program smith has grown beyond your control, you cannot stop him, but i can diyor - and if you fail [burada neo nun smithle kapismasi foreshadowed olmus] - i wont diyor ve arkasindaki makine tarafindan enseden matrixe baglaniyor yani neo makinelere smithe e karsi yardim ediyor diye cikardik bide son sahnelerde makine neo nun icine giriyor, yani oda gercek dunya degilmis diyebiliriz bence matrix ici matrix olabilir hala[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ya bunu yazarken kendimi cok salak hissettim sanki bi ben anlamisim gibi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 yada yanlış anlamış gibi (: Fragmanlar çok yanıltıcı oluyor[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 yahu kardeşim anlatmayın, filmin sürprizi olmazsa ne anladık? bazen net filan kalksa da eskisi gibi filmlerden heyecan alabilsek diyorum..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 gerçek kahraman smith işte, makine egemenliğine karşı geliyor :P[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 güzel olcak, savaş sahneleri falan hoş olmuş bence. ilk matrixin ağır havası kalmadı zaten 2. filmle uçmuştu, güzel action bilimkurgu savaş robot vs oldu olsun iyidir gideriz. çıkınca dvd sinide alırız , 45 yıl sora ben zamanında matrixi sinemada izlemiştim heyt bea! ama şimdi bu dvd leri çalıştırmıo şu avuçiçi p9 bilgisayar felan deriz geyik olur :D[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 var geçen ay dergi cdleri "quicktime alternate" falan gibi bi prog vermişlerdi.[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 realone var[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Ben asil The Kid nedir onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: Norak, 28 September 2003 15:11 tarihinde demiş ki: güzel olcak, savaş sahneleri falan hoş olmuş bence. ilk matrixin ağır havası kalmadı zaten 2. filmle uçmuştu, güzel action bilimkurgu savaş robot vs oldu olsun iyidir gideriz. çıkınca dvd sinide alırız , 45 yıl sora ben zamanında matrixi sinemada izlemiştim heyt bea! ama şimdi bu dvd leri çalıştırmıo şu avuçiçi p9 bilgisayar felan deriz geyik olur :D[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! muhaahah :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bu arada neo nun içinden makinemi ne bişi geçiyo ya o sahneyi görünce aklıma direk final fantasy geldi direk çalıntı yane :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bi sahne var neo bi geminin icinde ilerde seniteller gelio neonun gözleri bağlı elini açıyor ve puf! seniteller sira sira patlıyor..hayal mi gördüm yoksa bu aşmış olay var mı gerçekten.[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 aynen öyle , neo geminin yolunu temizliyor giderlerken :) god mode açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bence neo ölücek bu filmin sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: Demon_of_Hell, 29 September 2003 00:45 tarihinde demiş ki: bu arada neo nun içinden makinemi ne bişi geçiyo ya o sahneyi görünce aklıma direk final fantasy geldi direk çalıntı yane :P[hline] kesinlikle ! ilk izlediğimde ben de aynen böyle demiştim..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: fizban, 28 September 2003 15:13 tarihinde demiş ki: piki quicktime dışında mov dosyalarını çalıştırmanın bi yöntemi var mı ? i-hate-quicktime ![hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR ! k-lite.tk da quicktime alternative var onu çek i hate quicktime too :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar