RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Arkadaşım tatile gittiği için wowdaki warrior karakterine Honor point kasıyorum. Yanlız ilginç olan bu warrior karakterde nedense berserker rage özelliği yok. SS koyayım bir tane daha iyi olur. Başka resim bulamadım arkadaşlar vallahi kusura bakmayın. Aşağıda görüyorsunuz durumu barların hiç birinden berserker yok baktım zaten ability'lerin hepsine ordada bulamadım. Bunu mantıklı bir açıklaması varmı. Anlıyamadım vallahi, benim bildiğim her warriorda berserker özelliği vardır ama nedense bu warriorda yok. Yardımlarınızı bekliyorum.[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 02:32 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 02:33 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yanlışlıkla yoketmiştir kısayolunu falan bişey olmuştur? skilll booku aç abi ordan yarat yeni kısayol nedir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 berserk yok ama 3. olmayı bilmişsin asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 alınma ama 1 e attack koyan zihniyeti hiç bir zaman anlamayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 berserker stance'den bashediyorsun sen eer arkadaşın hiç almamaış ve yapmamışsa questi olmıyabilir berserker stance. da oha yanı korkucn bi durum o. ebaymıymış char? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 o degilde warriorimi ozledim =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bende... alıcam warrior'ı tutucam bloodelfi binicem üstüne vurucam baltayı vurucam baltatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 abi berserker rage diyorsun da orda olmayan "berserker stance" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Nerde bulurum bu Berserker Stance'yi bende yok vallahi ya kafayı yicem şimdi. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 02:54 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 warrior trainer'dan görev alman lazım. seni barrens'e rachet civarına yollayacaklar, orda bi kaç adam döverek bitirecen questi de level 30 questi o yav :S warriorun üstünde tier1-2 BS axe'ı var görünüyo herhalde vardır zerker stance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 70 Level warrior karakter yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 spellbooka baksana orda var mi berserker tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Berserker Stance macrosu nasıl yaparım biri söyleyebilirmi. Komutla yazayım en azından belki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 belki bug falan olmuştur görünmüyodur spellbook'ta? edit:// macro yazmayı dene diycektim, sen sormuşun zaten. bilmiyorum macrosu nasıl olur wow-europe'tan bi bak istersen ama bi şey sorucam arkadaşın çinliye falan kastırmış olabilir mi karakteri? şimdi armory'den baktım hem az hk hem de üstündeki çoğu şey quest reward falan [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 03:06 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Yok kendi kastı eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 o zaman if'teki warrior trainerlarla konuş bakalım almış mı zerker stance'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 if ye gidiyorum şuan inşallah almıştır eğer almamışsan gelince çok fena dalga geçicem. :D // edit Şaka gibi. Görev yapılmış sanırım, nedense berserker stance yok. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 03:26 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 macrosu kolay onun ben special action keys key binds tan f1 f2 f3 'e alıyorum sırayla 1 2 ve 3'ü sırayla işte f1 dersen battle f2 defansive f3 ebrserker stance oluyo. abi inasn nasıl yaşar recklessness, whirlwind, intercept olmadan... öeh derim. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 03:21 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 abbov :O quest yapılmamış redal, zerker stance hiç almamış arkadaşın [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 03:30 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Abi hala inanamıyorum ben. Ben bu karakterle 4 gündür oynuyorum. Gayette güzel pvp yapıyorumda. Anlıyamadıgım bu özellikler niye yok neden yok. Bugune kadar bu adam bunun farkına varamamışmı harbiden anlıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 benım anlamadığım, orda o kadar skill görüp "neyse bunlarda olmayı versin" mi demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben de pek kullanmam berserker stance, cok eksikligi duyulacak bisey degil. fekar, ver intercepti whirlwindi adamin beline beline o zaman ayri bi tat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 intercept şart yahu... değilmi? bence şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.wowhead.com/?quest=1719 Quest bu olabilirmi bi bakınız lütfen. Questi veren adamın yanına nasıl giderim bi tarif edermisiniz.Şuan Ratched'e gidiyorum ordan doğru gidiliyormu.? [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 03:39 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 evet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar