PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bu programı yararlı biçimde kullanmanın yolu var mı :D akışı düzenliyormuş iyi tamam da bana yavaşlatmış gibi geldi + uo'da lag yarattı..
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ben bir aralar kullanmıştım emule gibi programlarda hatta bağlı olan diğer bilgisayarlarında internet kullanmasını sağlıyabiliyordu(emule iyi sömürür çünkü). ping atıp belli bir süre beklemen gerekiyor istenilen verimi alabilmen için ama çokta gerekli bir program olduğunu sanmıyorum. bende lineage2 de lag yapmıştı silmiştim sonra.
oper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bu program ne işe yarıyo tam olarak ben anlamadım yaw.. aydınlatın hele bi kurbanlar... ^^
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: $u siralar ozellikle adsl hat kullanicilarinin cektigi "aploot ba$ladiginda davnloot yava$liyorr be abijiim" $eklinde dile getirilen sorunun cozumunu* bulmu$ program. Kaynak
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bulmuş da lag yaratmadan kullanamaz mıyız bu mereti :D
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 sağ tılayınca önceliği pinge mi verim bwye gibi bişey vardı oraya bakın
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 pinge öncelik verip ayarları doğru yaparsanız güzel çalışıyor 5 6 ay önceki sürümlerinde arabirim değişmiş ve ping e alınca yüksek latency , bandwidt e alıncada düşük latency e neden oluyordu bazende tamamen saçmalıyordu performansını beğenmeme rağmen o sürümde sildim
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 3.22 ile denedim. ping'i de seçsem bw'yi de seçsem lag yapıyordu hüaühğü
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ilk 2-3 gün senkron olmaya çalışıyor bağlantına o nedenle arada var gücüyle upload ve downloadlar yapıyor, 2-3 günden sonra çalışmaya başlıyor, 2 tür önceliği var ping ve bandwith, bandwith anlaşıldığı üzere downloadı fullemek için seçilmesi gereken. Emule kullanıyorum bandwith öncelikle, 2 kb falan iş yapıyor
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 2 gün bağlantı açık kaldığında kalibrasyon olayı bitiyor. artık nimetlerinden yararlanmaya başlıyosun.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 deneyeyim o zaman 2 gün :)
Leath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ayrica registration vs hadisesi ile de beni benden almis programdir kendileri. Zamaninda "gencler yapmis, parasini vereyim" mentalitesiyle hareket edip crackli kullanmama ragmen para verip tam versiyonunu aldim. Almaz olaydim, simdi elimde yalnizca activation icin olan ufak dandik uygulama var(ki crackla o da geliyordu). Esas bana lazim olan sey o dandik uygulama degil, key dosyasi. Sayfalarina derin derin bakmama ragmen key'i tekrar alabilmek icin gereken prosedurleri bulamadim, simdi registered versiyonu kullanamiyorum. Almayin, aldirtmayin, bir cacik olmayacak program. evet 1.5 seneye yakin suredir kullaniyorum sanirim + cogu kisi router adsl modem kullandigi icin bastan kaybediyor. Sonra benim gibi keysiz kalip patlamaniz da mumkun. Crackli kullanin gelisemesinler. USB Adsl modeminiz varsa kullanin . Dandik ne udugu belirsiz geek adsl modem gibi urunlerden bahsetmiyorum, eski duz usb arabirimden bagli, adi "adsl modem" olan duzgun modemlerden bahsediyorum, onlarda cidden ise yariyor. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 23:59 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ]
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ethernetten işe yaramaz mı
Leath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 teorik olarak yaramamali, zira direk router'in ayarlamasi gerekiyor bu flow'u. Sizin pcnizden ayarlamanizin birseyi duzeltecegini sanmiyorum(hele ki birden fazla pc bagliysa modeme, gereksizotesi.) kisisel dusuncelerim bunlar.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 benim modemin hem usb hem ethernet portu var değişir mi ki?
Leath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 farketmez, degisir. switch mantiginda hareket etmesin yeterli, veya hub.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 arkadaşlar bu arada bir sorum olacak. ben bir uo sunucusunda oynuyorum, sunucu türkiyede. ekrandaki kişi sayısı 2'yi geçince veya büyü vb. atraksiyonlar olunca feci bi laga giriyorum. başka insanlarda olmuyor. bunun sebebi ne olabilir? pc'de spy, trojan yok. ul, dl yok. dns'ler 4.2.2.1 4.2.2.2 idi belki ondandır diye otomatiğe aldım yine lag yine lag. uo versiyonu ml patchler de tamam :(
Leath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 lagdan kastin nedir ? islemcin mi yetmiyor(kesik kesik grafikler) veya baglantinda mi bir sorunun oluyor ?
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yok işlemci amd3000 gayet yeterli, zaten 7-8 gün öncesine kadar böyle bi sorunum yoktu. pc gayet normal sadece adam takılıyor :D
Leath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 hijackthis adli programi indir, system report urettir, buraya post et veya ö.m. ile gonder. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:05 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ]
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 abi yok diyorum spy :) hijackthis uzmanıyım zaten ben :) boş adam değiliz :P ama yine de gönlün olsun ehue: [spo]Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 10:20:43, on 09.06.2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:WINDOWSSystem32smss.exe C:WINDOWSsystem32winlogon.exe C:WINDOWSsystem32services.exe C:WINDOWSsystem32lsass.exe C:WINDOWSsystem32Ati2evxx.exe C:WINDOWSsystem32svchost.exe C:WINDOWSSystem32svchost.exe C:WINDOWSsystem32Ati2evxx.exe C:WINDOWSsystem32spoolsv.exe C:WINDOWSExplorer.EXE C:WINDOWSSOUNDMAN.EXE C:Program FilesEsetnod32kui.exe C:Program FilesDU MeterDUMeter.exe D:OktarProgramlarRefreshLock.exe C:WINDOWSsystem32ctfmon.exe C:Program FilesRay AdamsATI Tray Toolsatitray.exe C:Program FilescFosSpeedspd.exe C:Program FilesCommon FilesMicrosoft SharedVS7DEBUGMDM.EXE C:Program FilesEsetnod32krn.exe C:WINDOWSsystem32svchost.exe C:Program FilesMSN Messengermsnmsgr.exe C:Program FilesMSN Messengermsnmsgr.exe C:Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe D:OktarProgramlarAntivirusHijackThis.exe R0 - HKCUSoftwareMicrosoftInternet ExplorerToolbar,LinksFolderName = Bağlantılar O4 - HKLM..Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE O4 - HKLM..Run: [nod32kui] "C:Program FilesEsetnod32kui.exe" /WAITSERVICE O4 - HKLM..Run: [NeroFilterCheck] C:Program FilesCommon FilesAheadLibNeroCheck.exe O4 - HKLM..Run: [DU Meter] C:Program FilesDU MeterDUMeter.exe O4 - HKLM..Run: [RefreshLock] D:OktarProgramlarRefreshLock.exe O4 - HKCU..Run: [MsnMsgr] "C:Program FilesMSN MessengerMsnMsgr.Exe" /background O4 - HKCU..Run: [CTFMON.EXE] C:WINDOWSsystem32ctfmon.exe O4 - HKCU..Run: [AtiTrayTools] "C:Program FilesRay AdamsATI Tray Toolsatitray.exe" O8 - Extra context menu item: Download All by FlashGet - C:Program FilesFlashGetjc_all.htm O8 - Extra context menu item: Download using FlashGet - C:Program FilesFlashGetjc_link.htm O8 - Extra context menu item: Microsoft Excel'e Gö&nder - res://C:PROGRA~1MICROS~2OFFICE11EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:PROGRA~1FlashGetflashget.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:PROGRA~1FlashGetflashget.exe O17 - HKLMSystemCCSServicesTcpip..{6D732388-B055-4C46-95B2-CD4775501682}: NameServer = 4.2.2.1,4.2.2.2 O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:WINDOWSsystem32Ati2evxx.exe O23 - Service: cFosSpeed System Service (cFosSpeedS) - Unknown owner - C:Program FilescFosSpeedspd.exe" -service (file missing) O23 - Service: InCD Helper (InCDsrv) - Nero AG - C:Program FilesNeroNero 7InCDInCDsrv.exe O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:Program FilesEsetnod32krn.exe O23 - Service: Messenger Sharing Folders USN Journal Reader service (usnjsvc) - Unknown owner - C:Program FilesMSN Messengerusnsvc.exe (file missing)[/spo] edit: imla [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:24 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Leath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 :), kusura bakma. cfosspeed'i kaldir bir de oyle bak UO'ya istersen ? tam birsey diyemiyorum zira artik, hook birseylerden dolayi oluyor gibi geldi de.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 cfosspeed'i kaldıralı 5 gün oldu zaten :D kurmadım daha. cfosspeed'i kurdum lag oldu, kaldırdım geçmedi. kısaca böyle yani olay :D [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:30 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 kurdum cfosspeed'i, modem'i de usb'ye aldım. kenardaki şey önceden hiç hareket etmezdi şimdi siteye girdikçe coşuyor falan. hayırlısı :D ben dns'lerimi yine 4.2.2.1 4.2.2.2 yapsam cfosspeed'i etkiler mi?
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Kablonette kullanabileceğim cfoss gibi bir program var mı ?
Öne çıkan mesajlar