Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Adını hatırlamıyorum, bir ara atv'de gösterirlerde, sonra trt'de gördüm. Okulda geçiyordu; uzun boylu güzel sesli biri, bir zenci, kısa boylu gözlüklü biri, inek uzun ince gözlüklü bir kız, erkeksi bir kız, birde TJ'miydi neydi bi oğlan daha vardı. Bunların çirkin mi çirkin bir öğretmenleriyle para düşkünü bir müdürleri vardı. Okulda bir sürü garip tip vardı: salıncakta sallanıp duran bir kız, tünel kazan iki kişi, bir kral, kaçakçı, çirkin öğretmenin yalakası bir oğlan. Adı neydi bunun, nereden bulunur. Elinde olan varsa çizgiroman ile takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 adı recess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bu zaten bayağı ünlü bir çizgi dizi ydi. Çokça tv kanalında oynamışlığı vardır, severdim bunları ufakken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 disney tv de yeni bölümlerini gösteriyorlar (bazen ing. oluyor gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar