Fly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 müebbet hapis cezası verilmeli bana o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bende bunu anlamıyorum soru çözmeden rahat uyuyamam yok vicdan yaparım ben 2 gündür istten gelen bi arkla gezip tozuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 11..ama aslında biz bunu yanlış sayıyoruz eğer şafak diyorsak.. şafakta 1gün öncesi de sayılmaz..bir gün öncesine "doğan güneş" denir..dolayısıyla şafak 10 ama össye 11 var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Olmazsa seneye denerseniz, Üzülmeyin o kadar =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 HEPINIZ OLECEKSINIZ!!!! NIHAHAHAHA!!! saka bi yana metin olun, sabirli olun, dayanikli olun cunku atalarimiz ne demis semsiyeyle insan iliskisi hakkinda? neyse onuda size birakiyorum. saka bi yana takiliyorum, hayatin sonu degil ya! bosverin.. bosverinde ne olacagini gorun, hayatiniz boyunca kafanizi taslara vurun, gorurum ben sonra sizi sonra.. Hadi kalin saglicakla, boyle ambale ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ohhh konuşmamı çekiniz istediğiniz yere uzatınız demişin kısaca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 iki gün önce ilk defa 255 yaptım ve bana265 yetio yapabilirmiyim acaba...ve çalışmıorm sadece hergün dersanede deneme war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ya şu an kocaelindeki mühendisliklere girebilecek gibi gözüküorm.kocaeli mühendislik fakültesi veziroğlundan umuttepeye ne zmn taşıncak haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bu mühendisliklerle kastın makine we elektrikse durum bendede aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bugün konuştuk ayti..bizimle birlikte prefabrikte kalırsın eğer metalurji seçmezsen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bu arada eger aklinizda bi meslek yoksa puana gore yazyim diyorsaniz oyle yapmayin 1 sene daha bekleyin adam akilkli puan alin istediginiz aklinizdaki meslegi secin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben tıp veya diş hekimliii istiyorm...olmassa istemeyerekten mühendislie gircem...bi sene daha çekemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 simdi 1 sene fazla geliyor bende oyle dusunmustum bu unideki 3. senem istemiyorum meslegimi ama olcam ardindan kendi isteidigim meslek uzerinde islere girmeye caliscam ama olmazsa mecbur kendi meslegimi yapcam para lazim bu devirde hayatin boyunca keske doktor olsaydim demiyceksen ol muhendus ama iyi dusun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 10 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Artık gün hesabı yapılmaz yaa saat hesabı yapmak lazım... 240 saat diycem de saat 11 olmuş, Sınav 9 da mı başlıyodu? (kalıbıma tüküriyim hatırlamıyorum yaa daha geçen sene girdim ulan) Eğer öyleyse 238 saat kaldı ÖSS ye... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 237 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ben bıraktım çalışmayı...dershanede her gün deneme oluyo onlara giriorm bide yapamadıklarıma bakıorm onda...bşkada bişi yapmıorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yeter zaten bu saatten sonra... bilmediklerini öğrenmek kurtarıcak seni zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 GAAAAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 HEYOOOOOOOOOOOOOOOOO şaka maka 10 gün kalmış ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hehe süperim son hafta kala süper düşüşlerdeyim:D harika moral oluyor sene başında aldığım puanları alıyorum helal bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 gratz ivy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ben de hafta başı 275 almıştım, hafta sonu 225 aldım. nirvanaya ulaştım falan. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 20:22 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 sorun düşük puan almakta değil şimdi düşük puan almakta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bende geçen hafta 270 almıştım, ardından 225 yaptım. 225 yaptığımdan 3 saat sonra 273 yaptım. bugün de yağmur var diye bahane edip iğrenç fen bilimleri denemesine girmedim mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar