Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve dier topici yalan etme zamanı...ŞAFAK 14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
11..ama aslında biz bunu yanlış sayıyoruz eğer şafak diyorsak..
şafakta 1gün öncesi de sayılmaz..bir gün öncesine "doğan güneş" denir..dolayısıyla şafak 10 ama össye 11 var=)
Mesaj tarihi:
HEPINIZ OLECEKSINIZ!!!! NIHAHAHAHA!!!

saka bi yana metin olun, sabirli olun, dayanikli olun cunku atalarimiz ne demis semsiyeyle insan iliskisi hakkinda? neyse onuda size birakiyorum.

saka bi yana takiliyorum, hayatin sonu degil ya! bosverin.. bosverinde ne olacagini gorun, hayatiniz boyunca kafanizi taslara vurun, gorurum ben sonra sizi sonra..

Hadi kalin saglicakla, boyle ambale ederim..
Mesaj tarihi:
simdi 1 sene fazla geliyor bende oyle dusunmustum bu unideki 3. senem istemiyorum meslegimi ama olcam
ardindan kendi isteidigim meslek uzerinde islere girmeye caliscam ama olmazsa mecbur kendi meslegimi yapcam para lazim bu devirde

hayatin boyunca keske doktor olsaydim demiyceksen ol muhendus ama iyi dusun derim
Mesaj tarihi:
Artık gün hesabı yapılmaz yaa saat hesabı yapmak lazım...
240 saat diycem de saat 11 olmuş,
Sınav 9 da mı başlıyodu? (kalıbıma tüküriyim hatırlamıyorum yaa daha geçen sene girdim ulan)

Eğer öyleyse 238 saat kaldı ÖSS ye...
:)
Mesaj tarihi:
ben bıraktım çalışmayı...dershanede her gün deneme oluyo onlara giriorm bide yapamadıklarıma bakıorm onda...bşkada bişi yapmıorm =)
Mesaj tarihi:
ben de hafta başı 275 almıştım, hafta sonu 225 aldım. nirvanaya ulaştım falan.

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 20:22 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bende geçen hafta 270 almıştım, ardından 225 yaptım. 225 yaptığımdan 3 saat sonra 273 yaptım. bugün de yağmur var diye bahane edip iğrenç fen bilimleri denemesine girmedim mutluyum :)
  • Yeni Oluştur...