Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her zamanki "Ali'nin X kadar parası var, bilgisayar alacak, ne önerirsiniz?" başlıklarından

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Hiç bir yerde 8800GTS bulamıyorum, ancak 417 dolar + KDV'ye ASUS alabiliyorum, galiba öyle yapıcam biraz daha paraya kıyıp. Arada 100 dolarlık fark var ama ya... 1720 dolar yapıyor bilgisayarı. 1000 dolar ve civarıyla başladık, arttıra arttıra nerelere geldik :) Neyse, sağlık olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bende buna yakın bi sistem düşünüyorum.

ama monitor olarak ban hala crt taraftarıyım, lcd teknolojisi hala cok geridan takip ediyo crt'yi, ayrı sabit resolution deadpixel, lost pixelf alan derken hep bi yerden patlak veriyo., bide max renk asyısı crtye göre komik kalıyo.

sen bilirsin tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de öyle düşünüyordum lakin bir yıl önce aldığım samsung 940bw fikrimi değiştirdi. tepki süresi 4ms, hiçbir farklılık hissetmiş değilim halen oyunlarda. ölü piksel yok ortada halen. fiyat dersen crt fiyatlarında. renklerde de rahatsız edici bir durum yok.

ama yer kaplamıyor, ısı üretmiyor, üçte bir filan elektrik harcıyor. lcd'ler eskisi gibi değil orası kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarımı aldım, hayırlı uğurlu olsun :) Mesajımı da bilgisayardan atıyorum, valla çok güzel. Mis gibi kokuyo taze taze. Monitör de süper valla hiç rahatsız edici değil. Herkese çok teşekkür ederim değerli fikirlerinden dolayı. Esen kalın canlar...
Sosyal ağlarda paylaş

güle güle kullan, ben de dün sipariş verdim. :)
said:
MICROSOFT Windows Vista Home Premium 32-Bit İngilizce DVD
LC POWER LC-POWER 420W V2.0 120 MM FAN (20-24 pin)
LOGITECH LOGITECH KABLOSUZ DESKTOP LX710 LASER TÜRKÇE
AEROCOOL Aerocool T40 Kasa Siyah
NEC NEC AD-7170S 18x8x18 DVDRW S-ATA Siyah
SAMSUNG 320 SAMSUNG 7200 SATA2 16MB
INTEL INTEL C2DUO E6420 2.13GHz 1066MHz 4MB 64BIT 775p
GIGABYTE GIGABYTE 965PS3 965P DDR2 GLAN+SATA2 16X
GIGABYTE GIGABYTE 8800GTS(320Bit) 320MB HDTV DVI 16X
V-DATA 1 GB DDR2 800 MHz (V-DATA)
LOGITECH LOGITECH X230 32W RMS 2.1 Hoparlör

ekran kartı filan msi beklemedim doğrusu, bekle bekle sonu yok. gümrükten onlar getirene kadar 8900'ler çıkar heh

samsung syncmaster 940bw (19 inç widescreen lcd) vardı zaten monitör geçen yıl aldığım, biraz yükseltebildim bütçeyi bu sefer o sayede.

[ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 19:08 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...