Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dragon lance

spawn77

Öne çıkan mesajlar

ya ben sıkı bi fr okuyucusuyum su dl yede bi el atayım dedim güz alacakaranliginin ejderhalariyla baslayan ucluyu (dortlu?) bitirdim simdi sizce hangi seriyi yada kitabı?

ha bide fistandantilus yeniden dogusun kapagi hosuma gitti sizce nasıldır su anda onu okumamın yerimidir?

[Bu mesaj spawn77 tarafından 30 September 2003 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fistandantilus' Reborn benim uyku düzenimi düzenleyen bir kitap oldu. 10 sayfa okuyup sıkıntıdan uyuyakalıyordum. günde 12 saate çıktı uyuma sürem. Kimle konuştuysam aynı dertten muzdarip. Büyülü bi item o. Sleep büyüsü var üstünde.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

Kim demişti hatırlamıyorum da güzel bi laf demişti

"cüzzamlılardan tanrı, fahişelerden ejderha binicisi, ayollardan grup lideri olan bi dünya, olmaz olsun."

100ün üstünde kitap yazdıllar DL üzerine. Helal olsun ne diyim, hepsini topla, saat 18.00 19.30 arası pembe dizi kuşağına koy, al sana 130kısım tekmili birden pembe dizi. Okuduğun üçleme dışında hiçbi kitaba bulaşma bence, bırak en azından aklında güzel bişeymiş gibi kalsın dl.

Abarttıysam özür dilerim DL severlerden. Ama, bir güzelliği, sırf maddi duygular taşıyarak rezil etmenin en önemli örneklerinden biridir DL. Fantistik kurgunun para uğruna nasıl da orta malı edildiğinin göstergesidir dl.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de
yazılan çok güzel dl kitapları olmasaydı o kitaplar we dünya sayesinde para da kazanılmazdı.
insanlar beğenmiş(ki güzel) ki satmış yani.
ayrıca çok güzeldir dl kitapları.
cüzzamlıdan tanrı fahişeden ejderha binicisi ws.. olan bi dünya olmaz olsun diyenler bir şu anki dünyamıza baksın bakalım daha mı düzgün.. hey allam ya nese..
fistandantilus reborn un orijinalini okudum.
ama mesela ilk 3 sayfayı anca 2 günde ara were were okumuştum. bir girişi war ki zaten anlamak için özel ilgi istio hehe.
boş gereksiz bir kitap bence :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki :
Ya resmen Kamp kuruyollaw ya..

Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Sosyal ağlarda paylaş

üzerinde dragonlance logosunu gördüğünüz her kitabı okumaya kalkarsanız kusarsınız tabii...

neyse, benim okuyup da sevdiğim lance kitapları:

chronicles
soulforge
brothers in arms
dragons of summer flame
doom brigade
draconian measures
bunları okumanı tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla.

bi de war of souls'un ilk kitabını okudum dragons of a fallen sun. fena diil gibi. ama seriyi tamamlamadan bi yorum yapmak istemiyorum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir hayvanlık ettik özür dileriz...
O zaman nerden biliyim içinde Raistlin geçen bi kitap oku. İlk önce sev sonra da nefret et abimizden. Time of twins, test of twins, war of twins'de ve Soulforged'da yeterince Raist geçiyor...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Sosyal ağlarda paylaş

The Soulforge olacak o.

Normalde takip edilen okuma listesi şöyle ;

Chronicles ve Legends serisi. Ardından Fifth Age'den önce, Tales, Raistlin Chronicles ve Heroes serisi. Dünyayı çok sevdiysen aşırı bilgilendirme için Dwarven ve Elven Nations serileri okunulabilir. Kingpriest Trilogy'i de unutmamalı arada. Sonrasında Fifth Age için; The Second Generation ve Dragons of Summer Flame ve sonrasında Dragons of a New Age serisi.

İngilizcem yok diyorsanız, Heroes serisini atlayın. Dwarven ve Elven Nations serisi, Kingpriest Trilogy'yi bir kenara atın. Dragons of a New Age'in kitapları çıkmaya başladı şu sıralar. Ona yetişene kadar diğerleride bitmiş olur. DL'yi sindirmiş, hatta doymuş olursunuz bu kitaplardan sonra.

Selamon, DL'yi beğenmeme nedenlerin çok fazla kişisel olmuş. O yüzden sadece "bok atma" moduna girmiş yazın. Genele hitap eden bir forumdayken, başkalarına tavsiye vereceğin zaman özellikle kişisel olmamaya dikkat edersen daha verimli olabilirsin.

Bonepart, millete boş tehdit atma bakiim.

Sevgiler, Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda sacma olan kismi neden halla
Dragons of Fallen Sun
Dragons of Lost Star
Dragons of Vanished Moon
cevirilmis olmamasi kafalarina gore ceviriyorlar milletin kafasi karisiyor
Mesela bence Knight of Blackrose ve Spectre of Blackrose dan once Lord Soth Cevirilmeliydi hep kisa araliklarla gecen ufak hikayeler yerine insanlar ne nedir ogrenmis olurdu
Brothers Majere de cevirilmedi ama goruyoruzki raistlin birden neutralken dark olmus bu hikayeler kacirilmamasi lazim daha sonra okuyanlardan tepki gelirse normaldir.

Burasi herseyi tartisabilceginiz su kitap kotu bu iyi diyebilceginiz sebeblerinizi gosterebilceginiz bi yer ama gidipde kendiniz begenmediniz diye kitabida ezmeye calismaniz yanlis (bknz. Selamon) bone da saka yapiyor sanirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm ilginç. Peki nedir olay? Ravenloft taki Soth'un bi yansıması vs. miydi yoksa Tracy Hickman, karakteri kendinden izinsiz kullanıldığı için sinirlenmiş mi?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar kitabı ezmeye kesinlikle kalkışmadım. Ama mesajımı büyük bir öfkeyle yazdığım için gereğinden fazla kişisel oldu. Bu yüzden dl severlerden özür dilerim diyede ekledim. Hatta yine sevenlerinden özür diliyorum, öylesine ağır ve kişisel bir mesaj yazdığım için.
edit=yazım hatalarını düzelttim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''

[Bu mesaj Selamon tarafından 02 October 2003 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Selamon tarafından 02 October 2003 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi war Of Solus sersini yeni bitirdim de şimdi ne okuyacam ya devamı da yok doru durust

Bu arada Dragons Of a Vanished Moon u nasıl tr ye çevirecekler merak ediyorum doğrusu??[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 30 September 2003 22:53 tarihinde demiş ki:
Kim demişti hatırlamıyorum da güzel bi laf demişti

"cüzzamlılardan tanrı, fahişelerden ejderha binicisi, ayollardan grup lideri olan bi dünya, olmaz olsun."

100ün üstünde kitap yazdıllar DL üzerine. Helal olsun ne diyim, hepsini topla, saat 18.00 19.30 arası pembe dizi kuşağına koy, al sana 130kısım tekmili birden pembe dizi. Okuduğun üçleme dışında hiçbi kitaba bulaşma bence, bırak en azından aklında güzel bişeymiş gibi kalsın dl.

Abarttıysam özür dilerim DL severlerden. Ama, bir güzelliği, sırf maddi duygular taşıyarak rezil etmenin en önemli örneklerinden biridir DL. Fantistik kurgunun para uğruna nasıl da orta malı edildiğinin göstergesidir dl.

Ebe güzel kardeşim tüm kitaplarını okursan bayarsında pembe dizide dersin.
Ayrıca DL kitapları hem Drizzt kardeşin hemde Ravenloft serilerinden daha güzeldir. (Sislerin Vampiri hariç)

Özellikle Drizzt in kitaplarında konu baymayı geçmiş
Yaratıcı bir konu olabiliyor ama hep aynı şey Drizzt in önüne zavallı yaratıklar çıkar, Kılıcını bi sağa sola sallar ölürler.
Herkez Chaotic Good dur grupta o nedenle kötü bişi yaparken sürekli birbirlerine göz kırparlar. Birini öldü sanırsınız hemen şaka yaptım der dirilir yada kurtulur. Onlar kraldır bravo onlara.
Ama dl de bu yok işte biri hayatkadını biri şerefli şövalye.
Kimi ölür kimisi kalır daha gerçekçidir ve ders vericidir.i[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır
Sosyal ağlarda paylaş

abi gereksiz hangisi daha iyi muhabbetine girmyelim sonu omaz bunun işte,

doom brigade + ikincisi gelmedi aklıma şimdi
en iyi kurgulanmış kitaplardan biri en bilinenler bittikten sonra bu 2 sine geçmek uygun olabilir
insanı draconian lardan hoşlanır yapıyor ehu

Bence twins kitapları biraz zayıf
belki de raist i hiç sevmediğimdendir
veya sonlarını bilerek okuduğumdandır

Dragons of summer flame de olaylar çok hızlı ilerliyordu, yani ordaki olaylarla bi üçleme daha çıkarmış o yüzden hiç sevmem yine

Gerard ile yakalanan çirkin şövalye konseptini de kınıyorum. Tamam şövalyeler birbirine benziyolar ve yaratıcı şövalye çıkarmak zor ama değişik olsun diye bi adam çirkin yapılmaz ki

Ondan sonra gelen souls kityaplarını bence çok güzeldi, benden başka seven olmamış ama...

Soulforge dahala okumadım :)

Hersesin dediği gibi margaret veya tracy in yazmadığı kitapar sömürmeye yönelik vahim kitaplar güzel bi tane hiç çıkmadı karşıma

Soth olayı hakkında bilgim yok valla[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım
bilginize
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...