MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: EMİN: cidden bakire değilmsiin Pru: değilim EMİN: nasıl oldu pek peki Pru: s**iştim oldu nasıl olcak dasfjhalfhajklfhjklasfhakldfhlajkdhsfljkadhsfklahsdfkljas
rap_antikor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 aehüaheühühaeüha yannız ispiklerse kötü olur..! [spo]Hepimiz Emin'iz[/spo]
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ayrı yetten tebrik ediyorum bu konuşmayı yapanları..
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ahahahaha var ama böyle tipler internet cafelerde falan yaşıyolar -abi sende kız mesenesi var mı? -dur bakim var bi tane ben denedim pas vermedi bi de sen de or***yu -ha ver bakim. bak bende de bu vra sende ona bak bi taş gibi karı engelledi galiba
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 hiç bi zmn bi topike bu kadar gülmemiştim ağladım cidden asödaejauedhşasdmaleja msnsini verirmisin dalga geçelim sübyancıyla ahuaeha
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ......ROFLCOPTERxxROFLCOPTER ........... ._______||_______ ........... |ROFL.ROFL.ROFL X====|________________) ........... ____||______||____, ..._ROFLCAR_ ./...................._ .|_o________o_) [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 02:11 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ahah süpersin :D :D
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 google den kız msn i diye yazıp aratan ve hatta onları tek tek msn ine ekleyenler var. atlamayın ben yapmıyorum. eski bir arkadaş yapmış bu sebeple de eskidi.
N-c Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 AHAHAHAHAHAHAH nerene boşaldı dirseime ahzuhuuzahhuzauhahuauhzauhauhzuahz
cado Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 harbiden google den kız msn si diye aratan kro lar var :D hatta geçen cafede msnde de kız arkadaşla konuşurken yanıma bi kro geldi kız mesenesi varmı diye sordu:P poff
Öne çıkan mesajlar