xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Evde bir bilgisayar var fakat bulunduğu odada telefon kablosu yok. Farklı bir odadan wireless modem ile bu bilgisayarda internet kullanabilirim sanırım(?) İnterneti sadece o bilgisayarda değil, zaman zaman laptop ile de wireless üzerinden kullanacağım. Wireless modem daha önce kullanmadığım için özellikleri konusunda ve kaliteleri konusunda bir fikrim yok malesef. Bu yüzden sizden yardım istiyorum. Böyle bir durum için hangi modemi önerirsiniz? Modemin çekim alanı yaklaşık ne kadar olur? Yavaşlık sorunu çıkartır mı? Bir de port sayısı diye bir şey var baktığım modemlerde, nedir bu port sayısı, neye yarar? Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 robotics almada ne alırsan al, bağlantını şifreliyorsun zaten bilmeyen bağlantını paylaşamaz, çekim konusuda ben bizim caddede 6 apartman ötedeki wirelessa sızdığımı bilirim. [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 18:37 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 linksys öneriyorum. port için de, modeme ağ için kablo girme delüğü diyebiliriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 airties Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ZyXEL Prestige 600 series!!! Almassan varya... [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 17:09 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Wireless sinyalini deneme şansın varsa (arkadaşından alıp falan) bir dene.Wireless modem alırsın sinyal problemi çekme sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 herkes piyasada satılan markaları ayrı ayrı saymış :) kalitesini bilmiyorum ama Airties rahatsız derecede iyi çekiyor. kapkalın duvarların arkasından + bayaa bi mesafe aralık da olsa çekiyodu düzgün şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar