Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yuuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 İki arkadaş burdayız Obsidian - Tauren druid (feral) Genk guildindeyim gerçi Tasakafa mı ne bişe yazmışlar annamadım ama çözecem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ahh ahh yoklugumda guildi bozmuslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Aynı battlegroup'tayız. Phaelas nick'im, wave atın çılgın atarız BG'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 şişt yok mu su an burda aktif olarak oynıyan bi pati ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Ben varim. -Lylorkhor,lvl 60 mage -Shadowyhand,lvl 35 rogue (ya da 36 miydi unuttum bak simdi) Mage ile su an üst sinirda oldugum için maghteriondaki druidimle ilgileniyorum,ama instance için gelirim pek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ben acc yi bi arka verdim o kasıcak bi sure haberiniz olsun sonra bu okuz de kim demeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bende geliyorum.Madem lag yok hunter açıp 70e kadar kasim sonra migrate ederiz.Bir umut telekomda düzelir o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Güzel olur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bende tekrar dwm ediyorum dun basladım... firewall 56 warrior... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yokmu söle efendi bir guild yaw prot/dps warrior yani her ortama uyum saglarım:) karazhan fln yapsın tabi minimum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bu server lag olmaması gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 lag yok gercekten yani sorunsuz oynuyorum nazar degmesin hele aksamları 126 ya kadar iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Sizin server'da Acela diye bir warrior var. Female gnome. Çok haşin bir warrior o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sen noobsun sana öyle gelmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 acela psikopat evet.gnome du sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Female gnome. 5 maç yaptık geçen, tavuk değilmişler yenilip çıkmadılar. ilk dördünü aldık, ruins of lordaeron geldi onlar aldı. Bleed verirse benim rogue'a garanti alıyorlar. Timurthelol ve napster var. Ve tabii ki karazhan'da battlegroup'un gülleri stonebull ve taifun. /yell'den bagıra bagıra oynuyorlar acayip gülüyorsun kapışırken. ^^ Stonebull bam güm 30 sn'de biçerken, Acela'da survival var. Herhalde bi 7-8 frostbolt gerekiyor adiyi kesmek için. İkiside süper warrior'lar, Acela forumlarda leet leet bagırıp cagırmadıgı için daha çok saygı duydugum bir oyuncu. Bizim server'a gelip özür dilemişlerdi odada bekledikleri için, vay be helal delikanlı gnome demiştim. o_O [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 19:12 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Burada latency yokmuş öyle dediler? Sebebini bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Evet. Vindication battlegroup tamamen yeni. Yani latency yok genelde. Ben sporeggardayım, aynı battlegroup, ben max 500 görüyorum. Genelde 300, gündüzleri 200+ geceleri 120+ vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 wallahi bende geldim dayanamadım buffdiddy tauren warr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bu battle grp ta ally horde üstünlügü nasıl bglerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 av de genellikle alıyor horde,wsg de daha cok allylerin kazandıgına sahit oldum ab de oyle eos u fazla bilmiyorum ama genelde kazandık birkac kere bg de [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 18:55 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 var mi guild veya herhangi bir olusum bir char acip gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ben zodiac diye bi guilde girdim gecen hafta karazhana basladılar dun shade indi bugun ilhoof yapıcaklardı daha giremedim bilmiyorum nooldu... ama guild deki ortam guzel cogu 30+ insanlar kavga gurultu olmuyo :D ama ben ordaki yetenekli gençleri toplıyıp 70 olduktan sonra yeni guild kurarım merak etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Serverinizde çok rogue var mı? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar