Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ayrıca lütfen burası SNN değil, quote'ın cılkını çıkarmayalım..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 sierra derken onu kastediyorum ben zaten.. hatta sanırım opposing forcesı da valve + gearbox yapmıştı yanılmıyorsam.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hitokiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yine söylüyorum sierranın veya valveın bu oyunu ne amaçla çıkardığı hangi stratejiyi izlerdiğini sierrada adamın olmadığı veya kendini dediktif fln sanmadığın sürece bildiğini sanmak saçmadır.o yüzden kesin şu amaçla çıkartmıştır bu yüzden çıktı gibi abuk subuk bir mantık yürütmeyin.kaldı ki tf seven tf cs seven cs ns seven ns oynasın hepsi farklı türde zewklere hitap eden oyunlar.burda anlamsız bulduğum nokta şu iidr şu kötüdür kıyaslaması yapılması.sen oyunu beğenmiyebilrsin ama bu oyunun kötü olduğunu göstermez.csde oynardım eskiden ve 6.2 zmnlarının en ii clanlarından birindeydim die düşünüorum neyse geride kaldı.cs yi bırakmamın sebebide işte " ben kralım gelin size oyun öretim" mantığı kullanan malkoçoğlu tiplerlinin fazlalıkta olmasından kaynaklanıo.ama zewkler tartışlamaz herkes beendiği oyunu oynasın onla ilgili forumlara girsin.forumdada söledim tf yi kurtarmak veya tfnin problemleri cs oyuncularını alakadar etmez.swgc dede aynı olay oldu hayatında tf oynamamış adamlar tf için kararlar verdiler neyse biraz karışık konuştum ama umarım anlaşılabildim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 lutfen ankara icin yol masraflarımı karsılasın birride arkadasın unclebruce u ezen su meshur infernal mı oldugunu anlayalım.. hem cok iyi oynuo hem tf yi cok iyi blio hemde oynanmıo tutulmamıs fln dio ki şahane ötesi deli şahanesi catlattı beni.. dünyanın her yerinde her ay bi serverda mutlaka turnuvası düzenlenen bi oyun nasıl olmusta tutulmamıs acaba.. ortalama clanların ayda 5 6 mac yaptıgı bi oyun tutmamıs tutupta bırakmamıs olmaları cok iyi.. toplasan belki csden fazla uluslararası turnuvası olmustur oyunun.. ama ea games ile blizzardın ortak yapımı olan ve valve destekli sierra yamalı bu oyunu bu derece iyi oynayan tüm arkadaslara tüm kalbimle gülüyorum..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: aente, 20 August 2003 16:28 tarihinde demiş ki: ama ea games ile blizzardın ortak yapımı olan ve valve destekli sierra yamalı bu oyunu bu derece iyi oynayan tüm arkadaslara tüm kalbimle gülüyorum bu laf banaydı herhalde? eğer öyleyse cümlemi daha iyi okumanı istiyorum. ea games ile blizzardın ortak yapımı bir oyun demedim. "ea ve blizzard da olsa, sierranın yaptığını yapardı, sierranın yaptıkları ne tfcyi yüceltir ne de batırır" dedim.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ya of cs ye takım oyunu diyen, şu mod varken bu mod a ne gerek vardı niye çıktı gibi yorumlar yapan bi insana niye laf yetiştirme ihtiyacı duyup (hatta dediklerinizi kavrayabileceğini düşünüp) ortamı geriyorsunuz yahu. bırakın o da öyle bilsin aaa. tamam tfc tutulmadı, tamam cs kral, tamam tfc öyle, cs dediğin nedenlerden çıktı ok hade infernal sen git cs ortamlarında dolaş, siz de dağılın bakim hadee :-p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Bonecrusher, 20 August 2003 20:43 tarihinde demiş ki: said: aente, 20 August 2003 16:28 tarihinde demiş ki: ama ea games ile blizzardın ortak yapımı olan ve valve destekli sierra yamalı bu oyunu bu derece iyi oynayan tüm arkadaslara tüm kalbimle gülüyorum bu laf banaydı herhalde? eğer öyleyse cümlemi daha iyi okumanı istiyorum. ea games ile blizzardın ortak yapımı bir oyun demedim. "ea ve blizzard da olsa, sierranın yaptığını yapardı, sierranın yaptıkları ne tfcyi yüceltir ne de batırır" dedim.[hline]By Gamers For Gamers yok bone cum sana lafım yok ben cok bilen arkadasa yönelttim ordaki tüm sözleri..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ok o zaman..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ya arkadaşlar lütfen kavga çıkarmayalım. dünyanın birçok bilgisayar veya oyun dergisinde yazan bir şeydir bu, tfc ve hl tutmadığı için 3. şahıslar mod yaptı. benim açımdan sorarsanız sevdiğim ve iyi olduğunu düşündüğüm modları sıralarsam en iyiden kötüye 1.dod 2.ns 3.vampire slayer 4.dmc 5.cs 6.tfc sevmemekle oynyamanın alakası yok, mesela cs'nin şu beta 6'dan soraki halinden nefret ederim ama iyi oynarım. tfc'den de fazla haz etmememe rağmen tanıdığım tfc oynayanlar arasında en iyisi benim sanırım. sierra'da dedektif olmaya gerek yok hitokiri bunu bilmek için. birkaç oyun dergisi alıp okuman yeterli sen yazarkasa gibi yazıyosan benim yapabileceğim bişey yok lütfen bilmeden sallamayalım[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hitokiri Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ewt pardon dsds oyun dergileri hiç okumuyorum levelda veya başka bir dergide şöyle bir başlık mı görüdn arkadaşım "tf en kötü moddur" vaya bunu yorumlayan öyle bişeyvarsa tlfn bana derginin o sayısını yollarmısn.tf modunun tutmadığına ait sayıyı yollarmısn pls.yok yani bu yorumu yapan arkadaşın dünyadan haberi yok glb.sürekli turnuvaları maçları yapılan bi oyun tutmamış diyosa ewt biz sallaıyoruz zati sen biliosun herşeyi okumaya dwm et onlar bir zmnlar cple de adam göndireceklerdi. biz sallıyoruz onlar gerçkeleri yazıo haklsın.oo sayıyı yollarmısn bana çok okumuş bilgin master arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 pc magazine türkiye, sayı 78 olması lazım tam emin değilim sahafçılara sattım bütün dergilerimi seni de anlıyorum, sevdiğin bir oyuna kötü denmesine tepki veriyorsun ama biraz daha kibar olsan da kavga etmeden güzelce tartışsak arkadaşım?[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hitokiri Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ewt veriorum çünkü kötü fln diil sdc dier modlara oranla oynamak öğrenmek için çaba sarfdilmesi gereken bi oyun.türkiyede kolaya kaçarım, takım oyunu ne ki ben malkoçum mantığıyla hareket eden insanların fazlalığı nedeniyle istenilen rağbeti görmüo oyun.tmm dediğin sayıysa bulcam bakalım o makaleyi yazan arkadaş ne kadar bilgili dünyada tf nin yeri konusunda.ikincisi kavga etmiorum zati beni yakından tanıyanlar klavye başında tartışmam kolay kolay ama ciddiye aldığım bir konu bu.çünkü onlineoyunlar arasında tek zewk alarak oynadığım oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 yazıyı yazan kişi oyunsitesi.gen.tr de de çalışıyor bu arada, adını ve derginin sayısını tam hatırlamıyorum, yanlış verdiysem çok çok özür dilerim ama opposing force'la ilgili bi makalede yazıyodu hl ve tfc kesinlikle tutmamıştır diye...[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Infernal_Reborn, 21 August 2003 16:27 tarihinde demiş ki: tfc'den de fazla haz etmememe rağmen tanıdığım tfc oynayanlar arasında en iyisi benim sanırım. ee bu durumda kimseyi tanıomusun anlasılan tf camiasından.. ya tmm tutulmuo peki öledir fln oynanmazda kötüdür oke pls.. www.esreality.com www.vivality-gaming.com www.burstfire.net su adreslere gir bi arastır söle yapılan macları serverları tunuvalarıda gör tutulmyana mod u..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 kendi çevremde demek istemiştim aente.[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 senn cevren ne ki neyi baz alıp konusuosun?? conc jump desem ne dicen hönk die kalcan?emp attım desem tutmaya calıscan..monkey oynayalım desen kaybolcan T den gel desem pardon abi banamı seslendin e ö dicen? uza uza sus konustukca batıosun.. tf blmıosun sus bari sonsuza kadar sessiz kalma hakkını kullan..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 cevap vermiyorum [hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 21 August 2003 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 kendi çevremi baz alırsak, unreal tournament hiç oynanmıyor, quake 3 önemsenmiyor, ama tüm dünya counter ve starcraft oynuyor diyebiliriz, ki öyle birşey yok aslında... opposing forcesla ilgili bir makale ve tfc ile hl tutmadı diyor, ilginç, adam epey sallamış o zaman. Bir kere Opposing forcesdan önce HL seviliyordu. Baya oynayanı vardı. Sonra opposing forces çıktı, multiplayer olayı gelişti. Bazıları HLyi bırakıp OF oynadı. Bazıları HL olayını OF ile öğrendi. Daha sonra CS çıktı, TF çıktı. Modlar neden yapıldı biliyor musunuz? HL tutup tutmadı diye değil. Zaten HL ilk çıktığında bile mod desteği sağlıyordu insanlara. www.planethalflife.com a bir gidin bakın. Şu sıralar HL2 çıkcağı için mod olayı baya azaldı ama ordaki modların sayısı bile yeter insana. Ordaki modların hepsi sizin benim gibi insanlar tarafından yapılmıştır. Amatör insanlar tarafından yapılmıştır. Yoksa sierra, "kahretsin bu valve'ın yaptığı oyun tutmadı, biz en iyisi mod yapalım belki tutar" anlayışıyla yapmamıştır o modları. CS amatör bir moddu, ama ilgi çekti. Daha gerçekçi silahlar vardı. Tamam belki UT ve Q3 için kat kat kaliteli oyunlar vardı ama, basit ve kolay bir oyundu. Q3'deki o karanlık hava da yoktu. İlk başta bizim gibi insanlar çok çeşitli haritalarda oynadı. Ama sonradan gelen insanlar, kah diğer oyunculardan ezik kalmamak, kah küfür edip adam öldürerek stres atmak için oynadı. Bu sayede CS çok yayıldı. Gelişti diyemeyiz, çünkü adamlar bir tek dust, dust 2 ve aztec oynar hale geldi. Nerde bizim o eski araştırmacı ruh... CS çok yayıldı, dediğim gibi Sierra da bunu fırsat bilerek adamlarla anlaştı. Şimdi 1.6 versiyonunu çıkarttılar. Ve Official bot yaptılar onun için. Gelmiş geçmiş en iyi botlardanmış duyduğuma göre. TF'ye gelcek olursak, gene söylüyorum, HLDM tutmadığı için çıkarmadılar bu oyunu. zaten bu DM oyunu değil, TDM hiç değil. HLDM tutmadı, yeni bir mod çıkartalım deselerdi, çok daha heyecanlı bir DM çıkartabilirlerdi. Ama adamlar TF gibi Flag capturing modu yapmış. --------------- Bu arada biz asıl konuya dönsek olur mu? O daha önemli bence TF neden çıktı, CSyi sierra mı yaptı olayından..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: Infernal_Reborn, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: cevap vermiyorum veremessin zaten..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Walla Ben Hl yi ilk oynadıgımda Team fortress wardı diye hatırlıyorum ... OP4 daha sonra cıktı gibi geliyor bana ... nitekim satılan en eski kopya da bile TF bulunuyordu ... Ha tabi ilk cıktıgı zamanı bilemeyecegim ... CS yi cok sonralar kesvetmemize ragmen en yeni versyonu 5 kusurdu ... Bir mod ne kadar iyi olabilir ki bu kadar az updatele bu kadar uzun sure oynanabilsin ? Demek ki varmış bu TF de bir şey ki oynuyor bu insanlar bu kadar zamandır ... Ki cs gibi zırt pırt updatelenmiyordu ... Her neyse TF yi Kimseye kanıtlamaya gerek yok zaten kendini kanıtlamış bir mod . Şu anda en cok oynanan ve HL nin en iyi modu olan NS bile TF2 'nin fikirlerini kullanıyor diyebiliriz... (gerci bunun TFC ile ilgisi pek yok ya neyse) Kral arkadasımıza gelince kendisine kendi kadar iyi olan rakipler bulup guzel guzel CS oynasın gerek yok oyle TF ymiş ns miyş op4 muş bunlar boş işler ...[hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 maxi bab..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist O kadar zalagim ki cıkıs yapmadan kalktim onlden allahtan Maxi farketmiş . Aptal maxi ben cıkıs yapmıorum o makineden zaten kafede bitek ben takılıom paticige ve o makineye ben oturuorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 maxi gay aente rakkaşe ben merth tf scope[hline]go with the flow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: ferocious, 23 August 2003 22:48 tarihinde demiş ki: maxi gay aente rakkaşe ben merth tf scope[hline]go with the flow yaz altına a.k.a lamer die dsds[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: ferocious, 23 August 2003 22:48 tarihinde demiş ki: maxi gay aente rakkaşe ben merth tf scope[hline]go with the flow Vay !3@b 7t3 k3nk?[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic nukbasliklikiz, 23 August 2003 17:27 tarihinde demiş ki: höst ula dağılın :hrr: İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Off Ulan off Eski günlerim geliyo aklıma... DmC Rule [4] Ever![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar