tunca Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hezimete uğrayıp gg demeden çıkanlar var aramızda.. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 allahından kork lan allahsız O_o dedim ya hadi wow'a diye. ayrıca 1-1 ve ben seni ayık kafayla 10-0 yenerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 o zaman ally chate falan yazmışsındır gözükmedi bende ayık kafayla 10 - 0 yenerimi de yıllardır söylüyosun ama bi ayık göremedik valla xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 knightla oynucaz şimdi isteyen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 go? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ne oldu lan tunca, knightla oynuyoruz demişsin sesin soluğun kesilmiş. ben tespit ettim kayıtlarda, aynen de dediğim gibi gg diyip hadi wow'a demişim. ayrıca lan fevzi senin nickin [LombaK]ArcanE olacak. yoka ben yokum birader. öyle şeye böyle şey. ha işte o kadar ekekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 [LombaK]Knight'ın ortaya çıkışı zaten [LombaK]Arcane'in isim hanesine sığmamasından kaynaklanıyordu. Ama iccup'ta zaten [LombaK]Arcane varmış. Bundan sonra [LombaK]Arcane olarak iccup'tayım arkadaşlar. Bu arada her gece az da olsa giriyorum. Pek denk gelemedim kimseyle. Artık afk de olsam açık bırakıcam msj atarsanız mutlaka dönerim dönünce klavyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sc yi yükledimde bana 0 dan baştan ogretcek adma lazım sneelerdir on/off oynayana oynaya sacmlamısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 huun said: ne oldu lan tunca, knightla oynuyoruz demişsin sesin soluğun kesilmiş. ben tespit ettim kayıtlarda, aynen de dediğim gibi gg diyip hadi wow'a demişim. ayrıca lan fevzi senin nickin [LombaK]ArcanE olacak. yoka ben yokum birader. öyle şeye böyle şey. ha işte o kadar ekekeke bişi sölememe gerek yok tabi ki yendim dandikmiş bu Lombak klanı =P ben de kontrol ettim gözükmüo öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 "Tabii ki yendim" ha...Hahaha :) ------------------------------- Mekan - Saklı Oyuncular - Slasher vs Zaphod Tarih - Sittin sene evvel Olay - Bir turnuva Maç başlar. Harita LT. İki taraf Protoss. Bir tarafta yılların kurdu, old school, replay nedir bilmez, mikro canavarı Slasher. Öteki tarafta yeni canavar Zaphop. Makrosu süper, Korelilerle takılıyor falan. Seyirciler heyecanla izliyor. Slasher klasik açılıyor, sonra dark basıyor. Zaphod yeni yeni yerleşmekte olan build order olan gate robotics açılışı yapıyor. Herkes Zaphod doğru counter etti rüzgar ondan yana diyor. İlk temas. Zaphod'un unit sayısı daha fazla ve observerı var. Slasher da ise dark. Combat başlıyor nefesler tutuluyor. Slasher'ın zealot ve goonları nasılsa Street Fighter heroları gibi. Dodge ediyor blok yapıyorlar gelen saldırılara sanki. Dans ediyorlar. Dark bir gidip bir geliyor obs menziline. Ve Combat bittiğinde Slasher'ın unitlerinin bir kısmı hala ayakta. Dumur oluyor millet. Ozan bastırıp maçı alıyor. Arkasını dönüyor. "Obs vurmaz Dark 40 vurur" diyor. Seyirciler ağızları açık kalıyor öyle. İkinci maçın detaylarından emin değilim. Gene de anlatayım. Sonraki maç. Map aynı. Toss vs Toss. Zaphod zealot basmadan direk Goon çıkıyor. Slasher her zamanki gibi "1 Zealot" basmadan yola çıkmıyor. Zealotla üsse giriyor. Bir kaç probe alıyor. Goon yetişse de Zealot ortalığı karıştırıyor. Dengeler bozuluyor. Maçı alıyor Slasher. Loser's Bracket a düşüyor Zaphod. Herkesi yeniyor çıkıyor gene Slasher'ın karşısına. Slasher 2 maç alsa turnuva onda....Zaphod'un 4 maç alması gerekiyor. Neyse T alıyor bu sefer Zaphod. Düz makro, bol mayın...bol turret. Slasher alışık olmadığı bu oyun tarzı karşısında yeniliyor. 2. maç. Gene PvT. Slasher 4 Zea basıp kendi tabiriyle "Kro gibi" supply depot'a saldırıp kırıp giriyor. GG. 3. maç. Zaphod aynı numarayı bir daha yememeye kararlı. Dikkatli düz makro, bol turret, mine, drop. Slasher yeniliyor. 4. maç. Bu da 3. maç gibi oluyor. Zaphod kazanıyor. Bu maçı izleyen adamlardan ikisi bu olaydan çok etkileniyorlar. Anlıyorlar ki old school bitmiş. O akşam Avcılar'da bir öğrenci evinde yıkılan bir devin anısına LombaK kuruluyor. Lamers Of Medic But Ass Kickers ----------------------------------------- Lombak; iddiası asla "biz süper oynar herkesi" yeneriz olan bir klan olmadı. Kro gibi oynayıp arada maç almak bize yeter diye kurduk. Yani çılgın oynamasam yenerdim diye bir iddiam yok. Senelerdir SC'ye elimi sürmedim. Nispeten İyi oynadığım zamanlarda bile iddialı olmadım. Neyse bundan da anlıyoruz ki Peocan, LombaK'ın Hitmen takımı tekrar assemble etmek lazım. Takımı topluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ha bir de Peocan, ben senin teli kaybettim yeni tele geçince. Beni bir ara çaldır numaran çıksın ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Şu an itibari ile iccupta host edememe sorunumu çözmüş bulunuyorum. Yani istediğim gibi one on one atabiliyorum. Port trigger'dan da açmak gerekiyormuş 6112-6119 arasını. Now I am ready... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 şu port olayını hemen hallediyorum.. ve gidiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dün biraz takıldım.. şunu farkettim ki sürekli oynadığım ve adam gibi açıldığım bir oyun yok... kafam güzelken hele..hiç.. varsa yoksa garip işler peşindeyim.. bu alışkanlık nerede kaldı bilemiyorum.. haliyle d-'ye maç verirken d+'dan alabiliyorsun... dengesiz miyim acaba? güzel repler çıkıyor otaya eheh (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 LombaK_Knight said: "Tabii ki yendim" ha...Hahaha :) ------------------------------- Mekan - Saklı Oyuncular - Slasher vs Zaphod Tarih - Sittin sene evvel Olay - Bir turnuva Maç başlar. Harita LT. İki taraf Protoss. Bir tarafta yılların kurdu, old school, replay nedir bilmez, mikro canavarı Slasher. Öteki tarafta yeni canavar Zaphop. Makrosu süper, Korelilerle takılıyor falan. Seyirciler heyecanla izliyor. Slasher klasik açılıyor, sonra dark basıyor. Zaphod yeni yeni yerleşmekte olan build order olan gate robotics açılışı yapıyor. Herkes Zaphod doğru counter etti rüzgar ondan yana diyor. İlk temas. Zaphod'un unit sayısı daha fazla ve observerı var. Slasher da ise dark. Combat başlıyor nefesler tutuluyor. Slasher'ın zealot ve goonları nasılsa Street Fighter heroları gibi. Dodge ediyor blok yapıyorlar gelen saldırılara sanki. Dans ediyorlar. Dark bir gidip bir geliyor obs menziline. Ve Combat bittiğinde Slasher'ın unitlerinin bir kısmı hala ayakta. Dumur oluyor millet. Ozan bastırıp maçı alıyor. Arkasını dönüyor. "Obs vurmaz Dark 40 vurur" diyor. Seyirciler ağızları açık kalıyor öyle. İkinci maçın detaylarından emin değilim. Gene de anlatayım. Sonraki maç. Map aynı. Toss vs Toss. Zaphod zealot basmadan direk Goon çıkıyor. Slasher her zamanki gibi "1 Zealot" basmadan yola çıkmıyor. Zealotla üsse giriyor. Bir kaç probe alıyor. Goon yetişse de Zealot ortalığı karıştırıyor. Dengeler bozuluyor. Maçı alıyor Slasher. Loser's Bracket a düşüyor Zaphod. Herkesi yeniyor çıkıyor gene Slasher'ın karşısına. Slasher 2 maç alsa turnuva onda....Zaphod'un 4 maç alması gerekiyor. Neyse T alıyor bu sefer Zaphod. Düz makro, bol mayın...bol turret. Slasher alışık olmadığı bu oyun tarzı karşısında yeniliyor. 2. maç. Gene PvT. Slasher 4 Zea basıp kendi tabiriyle "Kro gibi" supply depot'a saldırıp kırıp giriyor. GG. 3. maç. Zaphod aynı numarayı bir daha yememeye kararlı. Dikkatli düz makro, bol turret, mine, drop. Slasher yeniliyor. 4. maç. Bu da 3. maç gibi oluyor. Zaphod kazanıyor. Bu maçı izleyen adamlardan ikisi bu olaydan çok etkileniyorlar. Anlıyorlar ki old school bitmiş. O akşam Avcılar'da bir öğrenci evinde yıkılan bir devin anısına LombaK kuruluyor. Lamers Of Medic But Ass Kickers ----------------------------------------- Lombak; iddiası asla "biz süper oynar herkesi" yeneriz olan bir klan olmadı. Kro gibi oynayıp arada maç almak bize yeter diye kurduk. Yani çılgın oynamasam yenerdim diye bir iddiam yok. Senelerdir SC'ye elimi sürmedim. Nispeten İyi oynadığım zamanlarda bile iddialı olmadım. Neyse bundan da anlıyoruz ki Peocan, LombaK'ın Hitmen takımı tekrar assemble etmek lazım. Takımı topluyoruz. lan hahaha ben bunu daha yeni görüyorum. evet lan, aynen de böyle. iddia üstüne çalışır yeneriz herkezi; ama gerekmiyor. micro bizde, macro bizde!!! işte o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abov! seray kadrosunu mu görüyorum yoksa (:D peyo + fevzi var, başka kim var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 diyelim ki; ama diyelim ki... bir "courage cup" yapsak sen gelir misin? gelmezsen kes sesini, gelirsen kardeşimsin. evet abi, nedir bu "ay aman kaybederim, karizmayı çizdiririm" teranesi. bu oyun niyeyse hep bu yüzden kaybetti. artık kaybetmesin. biz sizi adam ederiz, hatalarınızı söyleriz. öyle yapma, böyle yapma derken belki hattimizi aşarız. yeter ki gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Vay anasını be... Budur lan. Warhammer Online hesabımı da aktive ettim zaten çok pis akarım hacılar. D+ oldum kasıyorum bu arada. Evet oyun çok değişmiş ama biz adapt etmesini de biliriz, di mi lan Peo? Toss alıyorum artık. Sokarım Terran'a. Ben Terran oynarken azınlığın da azınlığıydık. Şimdi majority olmuş. O zaman gene azınlığa akar Toss oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 lombaklardan var mı oyun atıcak xP serverdayım msj atın gelirseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 go go ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bende yükledim iccupta 3-5 replay falanda baktımda, böyle elimden tutup oyun göstercek adam lazım bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=60601 http://www.youtube.com/user/Ahzmer sırf şu iki linki kullanarak geliştirebilirsin kendini pratik yapma dışında ihtiyacın olmaması lazım başkasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 çok saol tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 23:00 gibi 2 kişi geliyoruz iccup'a, karşılaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ok geliyorum ben de /tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar