tunca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 oyun atıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Tekrar kurdum oyunu, iccup'ta 2v2 atıyorum eski eküri bırakmış oyunu, eli yüzü düzgün ally var mı akşamları birkaç oyun atarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 2v2 bayar ama 1v1 atalım dersen yolladım özelden msn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 buraya yazın oynucaanız zaman damlarım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 2v2 şart değil, 1v1 de atarız bi elim alışsın.Ekledim huun seni, 1-2 saate iccup'a girmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 serverdayım şu an oynucak varsa nik fevax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yarım saate damlıyorum ben de. bi mini cup yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Replay kaydedip forumda paylaşın arkadaşlar, oyunu izleyip sizleri daha yakından tanıma fırsatı buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bize katılıp daha yakından tanıma imkanı sağlasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitewolf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Benide aranıza alırsanız sevinirim Nickim WhiteWolf.Tr İccupda 2w2 1w1 takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Notebook'tan oynanmıyor şu meret anasını satayım.Kaç yıllık oyun, yine de deli gibi ısınıyor alet dün adamı marizlerken kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 @huun Katılmayı isterdim ama hem daha hamachi'nin ötesinde starcraft oynamadım hem de sizin sikletinize çok hafif kalabilirim :) Replay izleyip kendimi karşılaştırayım diyorum böylece oynarken sizleri de sıkmamış olurum. BulletRide said: Notebook'tan oynanmıyor şu meret anasını satayım.Kaç yıllık oyun, yine de deli gibi ısınıyor alet dün adamı marizlerken kapandı. 1.16.1'de options -> speed'e girdiğinde en altta "Enable CPU Throttling"i işaretleyip dene büyük ihtimalle sorun hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çok alakasız olacak ama.. reg dosyasını nereden bulabiliriz? buralarda hala oynayanlar varsa arada bir oyun atalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 iccup ta oynuyoruz genelde google a yaz çıkar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 oyunda olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ekleyin beni friend liste iccup'ta. uzumsapi nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 var mı oynucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 benim kullanıcı adım ise Halbarad friend liste eklerseniz oyun atarız arada bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben scan yapiyorum suan biterse yetisrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 scu'nun halbarad'ı olma ihtimali nedir havali korna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ta kendisiyim (: oyuna gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben gelebilirm burda mısın hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 güzel ama yalnmız bölümümüze yanlışlıkla da olsa mesaj atan dori bacımızın attığı mesaj gözümden kaçmış değildir. lan halbarad yarın görüşelim, evde bile değilim şu an.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bug sen misin? tribe sokma beni.. bu arada oynayamıyorum unutmuşum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben hatırlatırım sana, yeter ki gel. kim olursan ol gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar