BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Random Map olarak baz aldım.Dm biter tabi Goth'ların o huskarlları ile rusharsa. Rm dior isen zaten Castle Age'den önce anca Towflo atabilir adama,o da en az bir 15 dk. fastest oyun saatine denk gelir.(Gerçek saatte kaça tekabül ediyor bilmiyorum,ama oyun saatinde zaten ortalama 19-20'de castle'a çıkılıyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 battlenetde olur bizim serveda olur var mı oyuna tacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hmm sc 1:1 ? huuun gosu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 replayleını aztın surqaaya afişe edin kaybedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 oynayan adam yok ki olsa koyarım ben topiğe şöyle bi bakıyorum da, bir sürü kişi başlamış 2 kere yenilince bırakmış herifler =/ bizim suçumuz bi bakımdan, arada yenilcektik falan zevk alcaklardı yavaş yavaş bağımlısı olacaklardı =p(lethe, cons, werewolf, joscelin, ekmek, dev, juba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bi saniye birader, kim yenmiş beni? Alo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 sen değil, joscelin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 siz simdi hamachi ile flnmı kasıosunuz yoksa dlirek blizz serverlarından mı? ortamlara akmak istiyorum aldık gazı bi kere :D laaan 5-6 sene oldu insan gibi oynamayalı su oyunu herhalde heueh özletti serefsis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 paticik serverı canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 var mı oyun atıcak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 akşam 9 gibi gelirim servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 gelirim ben ses et daha erken girersen. (portlarını aç =p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ahah huun gg. formdan düşmüş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 işte şok replay http://rapidshare.com/files/100547007/HUUNFAIL.rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 tunca said: oynayan adam yok ki olsa koyarım ben topiğe şöyle bi bakıyorum da, bir sürü kişi başlamış 2 kere yenilince bırakmış herifler =/ bizim suçumuz bi bakımdan, arada yenilcektik falan zevk alcaklardı yavaş yavaş bağımlısı olacaklardı =p(lethe, cons, werewolf, joscelin, ekmek, dev, juba) 2 tanklı Panzerdivision'ımla gelirim arkadaşım, dellendirmeyin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 girmiyorum çünkü oyun isimleri "OOOOASSSSSADAD S" şeklinde yazıp girmem gerekiyo üstüne bide ben kurunca azar geliyor "neden private kuruyosun" diye. euroda sorun yok. vampirism de oynuyorum 3-5 sene oncekilerden birini bulursam onlarla dota da atıyorum. dipnot: DENGIMMISIN ULEN LAST! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 warcraft ile karıştırdın galba lethe hehe wc de öle bi sorun olduğunu hatırlıyorumda scde de mi vardı lan ben mi karıştırıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yarın akşam 7-8 gibi sc parti var gelen gelsin. şu an gelenler: tunca lethe huun zegna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bende gelcem...Server ve saat söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 msn ekle girceğimiz zaman dürterim: [email protected] bugün yalan oldu zegna akşam indireceti göya, unutmuş =P bugün indircek inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 tunca said: bugün yalan oldu zegna akşam indireceti göya, unutmuş =P ben birşey demiştim, ne demiştim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 İsabet olmuş ben de cd'yi bulamıyorum.Ama haftasonu yaparsanız hertürlü varım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 arkamdan konusuyomussunuz ayip. BW cd si var sc cd si yoktu yukleyemedik bi indirmekte nasip olmadi, bu mesajlari gordum bugun gittim 20 milyona bi cd daha aldim akşam geleyim diye. 10 milyon hundan 10 milyon tuncadan kesinti alinicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ahah işte sc aşkı. bu akşam karazhan raidimiz var VAY AK olarak ama 8'e kadar atabilirim oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 yok sen git raidine. ben oyunu aldim masamda birakip eve geldim dfgdgf yarın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar