Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi servera gelin ve su oyunu oynucaz basligi

LethE

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
( juba - tunca ) vs ( huun - devhochi )'Ydi takımlar. ilk maçı saymıyoruz zaten :P diğer iki maçta da tunca çirkinlik yaptı , zerg rush olunca dağıldık ehe. sonrasında intikamımız acı oldu tabi.

şimdi oynayacağız juba ve ben. isteyen gelebilir , kanaldan bize whisper atabilir, nickim devhochi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
ya hepsi aynı şey değil mi o oyunların
bina yap, asker yap, savunma kulesi yap, çatapult yap
mouse la seçebildiklerini düşmana gönder
bilgisayarla böle oynuyodum yani

sonra internetten biriyle age of 2 oynadım herif 10 dk bitirdi oyunu, bi oyun daha dedim 12 dk, doymadım bir daha dedim 25 dk ta yendi yine
sonra soğudum zaten bıraktım ztrateji oyunlarını
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

sonra internetten biriyle age of 2 oynadım herif 10 dk bitirdi oyunu, bi oyun daha dedim 12 dk, doymadım bir daha dedim 25 dk ta yendi yine
sonra soğudum zaten bıraktım ztrateji oyunlarını

:D

adam seni oyundan soğutmamak için elinden geleni yapmış aslında. 3 oyunda da 10 dk bitirirdi seni muhtemelen, hayır geçmişte biz de gençleri oyundan soğutmamak için yapardık böyle şeyler ama bişe diyim mi?

zaten kendini belli edecek oyuncu 100 maç üst üste 10 dkda yenildikten sonra kendini belli ediyor.

sc ilk çıktığında ben internetin olmadığı bildiğiniz köy olarak adlandırılabilecek biryerdeydim. ufak bir cafede 2-3 arkadaş kendi aramızda oynardık sc sonra bir gün bir arkadaşla tanıştık paso internette oynamış fevzi diye bir arkadaş. aylarca her allahın günü onlarca maç attım adamla ve sonunda adamı ilk kez yendiğimde aldığım haz hiç birşeye değişilmezdi.

sonrasında ben de internette oynama imkanına sahip oldum, öyle eskisi gibi günde onlarca maç atacak kadar vaktim olmadığı halde ortada bir [LombaK]BuG gerçeği vardı ama :D

demem o ki, bireysel olarak rekabete açık olmayı gerektiren bir oyun sc, yoksa uzun süre kimse çekmez bu oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...