tunca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 var mı golucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Go'ya göre bşi var mı şu ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 var mı go çok durgunlaştı burası =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 dün akşam takımlar huun, devhochi vs tunca, (jli bişiydi unuttum =P) olmak üzere 5 maç yaptık 3ünü biz yendik =P. böyle de afişe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ( juba - tunca ) vs ( huun - devhochi )'Ydi takımlar. ilk maçı saymıyoruz zaten :P diğer iki maçta da tunca çirkinlik yaptı , zerg rush olunca dağıldık ehe. sonrasında intikamımız acı oldu tabi. şimdi oynayacağız juba ve ben. isteyen gelebilir , kanaldan bize whisper atabilir, nickim devhochi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Şu anda oyuna başlayacağız. Hızlı olursanız yetişirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 var mı oyun atcak birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 9 kisiyiz bu sefer bu saate yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 starcraft bu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oha harbi starcraft :) ne işim var ya bu başlıkta olsun maksat oyuncu çağırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Allah sana doğru yolu gösterdi ama sen göremeyecek kadar körsün anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ahah huun +1 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 age of 2, tiber sun, bi de starcraft bunlar bana uzak şeyler artık bi de settlers 3 vardı, çok sıkıcı geliyor artık bunlar Allah bir kapıyı kapatır, öteki kapıyı açar her işte bir hayır vardır uzaklaşam bir an önce bu topicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yuh starcraftla bir tuttuğun oyunlara bak. cehennemde yanıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 forgiver said: age of 2, tiber sun, bi de starcraft kantırı unutmuşsun yazmayı çok benzer oyunlar ya sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 dün gireyim dedim hata verdi dll dosyasında bende sildim vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 o sizi dota yoluna tekrar döndürmek için gönderdigim bi mesih.. anlayana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ya hepsi aynı şey değil mi o oyunların bina yap, asker yap, savunma kulesi yap, çatapult yap mouse la seçebildiklerini düşmana gönder bilgisayarla böle oynuyodum yani sonra internetten biriyle age of 2 oynadım herif 10 dk bitirdi oyunu, bi oyun daha dedim 12 dk, doymadım bir daha dedim 25 dk ta yendi yine sonra soğudum zaten bıraktım ztrateji oyunlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ben baydım abi dotadan, ufak bir oyun için fazla vakit alıyor. bu alemde tek gerçek sc imiş, giriyorum akşamları bnete 1 saatte bi dota atacağıma 3-4 oyun atıyorum sc oh miss zihnim açılıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Yine "yetemedim :(" temalı afilli bir yazı. İnsanları aptal yerine koymayın arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 sc de 1 kişi eziyorum, dotada 5.. onu naapcaz? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 forgiver said: sonra internetten biriyle age of 2 oynadım herif 10 dk bitirdi oyunu, bi oyun daha dedim 12 dk, doymadım bir daha dedim 25 dk ta yendi yine sonra soğudum zaten bıraktım ztrateji oyunlarını :D adam seni oyundan soğutmamak için elinden geleni yapmış aslında. 3 oyunda da 10 dk bitirirdi seni muhtemelen, hayır geçmişte biz de gençleri oyundan soğutmamak için yapardık böyle şeyler ama bişe diyim mi? zaten kendini belli edecek oyuncu 100 maç üst üste 10 dkda yenildikten sonra kendini belli ediyor. sc ilk çıktığında ben internetin olmadığı bildiğiniz köy olarak adlandırılabilecek biryerdeydim. ufak bir cafede 2-3 arkadaş kendi aramızda oynardık sc sonra bir gün bir arkadaşla tanıştık paso internette oynamış fevzi diye bir arkadaş. aylarca her allahın günü onlarca maç attım adamla ve sonunda adamı ilk kez yendiğimde aldığım haz hiç birşeye değişilmezdi. sonrasında ben de internette oynama imkanına sahip oldum, öyle eskisi gibi günde onlarca maç atacak kadar vaktim olmadığı halde ortada bir [LombaK]BuG gerçeği vardı ama :D demem o ki, bireysel olarak rekabete açık olmayı gerektiren bir oyun sc, yoksa uzun süre kimse çekmez bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 O değil de age of 2 hiç bir mutli 10 dk.'da bitmez ama =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 gold rush gibi abuk modlarda değil ufak bir haritadaysa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar