Nefr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 nuke olması lazım, yanlış işlem yapmış olabilir misin? [spo] ya da yuvarlamayı unutmuş olman mümkün mü? yuvarla diyor çünkü ama mumu gibi 50ye yuvarlama, olduğu gibi de yuvarlak zaten, tam sayı olsun yeter =P[/spo] 31 diyorum başka da birşey demiyorum, iki gün oldu bir adım ilerleyebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 31[spo]30 da ikiye ayrılıyor biri fake biri gercek. gercek olan bu bölüm. http://www.amnesya.com/31-40/31-The-naughty-dog[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 31 deki olayı onu nasıl farketmemiz gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 içinde 30'un neredeyse cevabını barındırmaktadır [spo]Gaming pm atmış olmasa fake 31'de saatlerce oynayıp oyunu bırakıcaktım neredeyse. thesunking çıkınca otomatik olarak yazdım geçince google da falan aratmak gereği duymadım bile sinir oldum oyuna :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Arakadaslar 31; [spo]icin hala birsey bulamadik mi? Amnesyayi biraktik mi? Pes mi ettik diye bakayim dedim. Baska kaynaklarda baktim birisi binary kullan convert et demis biri de siraya diz yuksek sesle okuyunca komik bisi fark edeceksin demis....[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 31 [spo]http://www.amnesya.com/31-40/31-The-naughty-dog/ mors alfabesi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Oo saol Gaming bi anda geçtim dfsdfsd Bakalım 32 nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 çok ağır konuştum burada öyle böyle değil. nasıl fake yav, böyle kandırmaca mı olur, iki günüm gitti lol ama ya peki gerçekte nedir sonucu 30un ve nasıl ulaşılmıştır o sonuca, onu da spoilerlasanıza size zahmet =] neyse 32 ye bakacak halim bile yok, yarına enerji toplayıp devam edeceğim [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 00:24 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 [spo]http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sun_King http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_XIV_of_France[/spo] [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 08:47 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 32 de çakıldık yine yaw ne oldu amnesyacılar mı azaldı nedir :) 32 ile ilgili [spo]2 farklı 32 varmış galiba ben dream olan bölümdeyim hani adam ordan oraya uçmuş jetlag olmuş. Şimdi jetlag den dolayı time zonelara baktım 1 12 14 8 buldum alfabe binary ıvır zıvır denedim halen geçemedim English man on winter dediğine göre yaz saati uygulamasından yanlış yapıyor olabilirim onu bi deneyim ama geçenlerden ricam doğru yoldamıyım bi teyit etseler :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 [spo]evet yaz saati dogru[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 32 [spo]Yaz saatinde mi arayacağız yoksa kış mı? Çünkü kaynak da in Winter Holiday diyordu. Dahası çıkan rakamları alfabede mi deniycez?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 32[spo]hangi utc dilimine denk geliyor onu bulacaksın. sonra +1. evet alfabe.[/spo] [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 19:55 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Abi deli olacam 17 de patladım kafayı yiyeceğim yani. İnsanlık işi değil 17 öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hangisiydi 17? detay ver hintleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bruxelles iki tane ok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 17 [spo]Cevap kaynak kodunda yazıyor. Resim mesim hiç bir şey karıştırma. :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yok varamıyorum hiç bir yere. [spo]Çözüm biraz fazla bilinmezli. Kaybolma. Yok map.htm signs.htm varamadım bir noktaya[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 17 cevap sayılır [spo]belki çözüm çözüm dediği yerden sonraki kelimelerdir :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bakamadım epeydir ama yani deli olacam bildigin salaklaştım galiba. Bulamıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o değil de nerdeyse 4milyon kişi denemiş hala bitiren yok arkadaş hırs yaptım yeniden başladım mailden şifrelere bakmadan hatırlayıp,pratik yaparak ama 15te newspaper.jpg yazmama rağmen beceremedim utandım kendimden oysa 50lere gelmiştik zamanında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aman abi bulaştırma tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 valla ben bi açtım bikaç level geçtim sora kapattım "hade ordan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yeni başladım ve 20. bölüm şu ana kadar gördüğüm en süper riddle çözümünü içeriyor, OMGMGMGMGMGMG falan oldum :d sırf bu yüzden devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Darqainu said: o değil de nerdeyse 4milyon kişi denemiş hala bitiren yok arkadaş hırs yaptım yeniden başladım mailden şifrelere bakmadan hatırlayıp,pratik yaparak ama 15te newspaper.jpg yazmama rağmen beceremedim utandım kendimden oysa 50lere gelmiştik zamanında :/ firefox kullanma, ie ile bak ie ye erişimin yoksa direk resmi indir, tarayıcıda açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar