Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yanlış attım [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 20:51 tarihinde, Smoke tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 eheh felaket tıkandım. 25, [spo]elimizde 1969 var, edgar allen poe var ve ne idüğü belirsiz bi şiir.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bu arada [spo]solda asılı şiir sanırım anahtarı işaret ediyor. anahtarı bulmak için there's a key hidden in this place falan gibi tamamlayabiliriz =P kasanın şifresi 1969 deneyen?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25 [spo]8 digit kasa şifresi diyor[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bir de [spo]1969 Edgar Allan Poe Awards diye bir ödül gecesi var sanırım ayrıca 1969 dan 1977 ye kadar Poe Society başkanlığı yapmış Edgar amca[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]ölümü 1849 o tarihlerde o olamaz amcaoğlu falandır :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 evet evet pardon =P [spo]barmenin verdiği yanıt direk olarak said: So I called up the captain, ’please bring me my wine’ He said, ’we haven’t had that spirit here since nineteen sixty nine’ And still those voices are calling from far away, Wake you up in the middle of the night Just to hear them say... şarkının kalanından da hiç bir şey çıkmıyor. 8 digit nerede yazıyor?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25 [spo]kasanın üzerine mouse'u getirdiğinde.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Hala 25 [spo]there were voices on the corridor kısmını denemek istedim acaba bi mp3 file falan mı var diye ama beceremedim Edgar allen poe nun anısına her tarafta hotel california izleri bulamadığımız bir şiir açılması gereken 8 digitli bir kasa duvarda ne idüğü belirsiz silik bir yazı[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 haha açtım açtım =P [spo]8 numara gireceksiniz. her numaranın üzerine geldiğinizde ortadaki tuşa basın. yani atıyorum 12345678 girmek için 1 - tuş - 2 - tuş - 3 - tuş - 4 - tuş .. şeklinde olacak. isterseniz söylerim şifreyi kasanın ama çok basit =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25: [spo]Kasa da her biri 4'er birimlik 16 birimden oluşuyo; yani toplam 64 birimlik. Ne düşündülerse artık, bağlantıyı kurmak acaip zor olcak sanırım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]kasayı ben de açtım şimdi sanırım son adım kaldı isteyene öm atarım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25 [spo]kasayı ilk bulduğumda denemiştim ama sanırım yanlış girmişim :) kolay diyince bir daha denedim açıldı ama şimdi ne[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben bu son adımı pek anlayamadım. [spo]şimdi diyor ki burada gizli bir şey var bulunacak bir yer değil bir hazine değil altın bir heykel değil sadece bir minik kelime başka dünyalara erişebilmek için bu şiire göre ben buradan ancak şunu çıkariyorum ki, menüde ne yazıyorsa tek tek deneyelim =P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]hotel california sözlerinden çıkarmaya çalışıyorum ben son kelimeyi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25 [spo]valla benim şiirden çıkarttığım sonuç "lovely" falan gib işarkıda geçen bir kelimeydi ama lovely lovelyplace suchalovelyplace hiçbiri olmadı. Özellikle title'da da very weird place yazmasından gaza gelmiştim[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]ya şarkı sözlerinde you can checkout anytime falan dio checkout.htm denedim olmadı xD[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]şiirin başlığı ve hotel california ile ortak bir sey cevap.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yok bulamıyorum kafayı yicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]Biraz daha detay alabilirmiyiz artık iş yerinden eve gitmek istiyorum bulmadan gidemeidm :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 geyming hintle bizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 M0re h1nt plz! Çakıldım kaldım cidden. [spo]İçki listesi ve şiir başlığında olan kelimeler olduunu zannetmiyorum çünkü her şeyi bulmadan buluncak bi kelime olsa kastığımıza yazık olur sdfsd[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]ya msn falan verim kafa yoralım harbi denemediimiz söz kalmadı sözlerden :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]summersweat.htm[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar